Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samobójstwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech się zabijają, tylko debile to robią. 

BTW. Gorzej mają wierzący Katolicy, po popełnieniu samobójstwa zostają automatycznie skazani na potępienie  :D

Czy katolik praktykujący i mocno wierzący zrobiłby to? Nie wydaję mi się.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BTW. Gorzej mają wierzący Katolicy, po popełnieniu samobójstwa zostają automatycznie skazani na potępienie  :D

nom... pod tym względem, szmatogłowi mają w chooy lepiej, tyle kozich dziewic <3 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Najmniej bolesnym sposobem jest chyba strzelenie sobie w łeb. Zanim poczujesz ból to już jesteś martwy.

@ top

Jeśli ktoś popełnia samobójstwo bo np. Nie umie spłacić kredytu który sam zaciągnął czy też dziewczyna go rzuciła to jest debilem. Cóż, selekcja naturalna.

Btw. Całkiem niedawno jakiś gościu się powiesił na drzewie blisko miejsca pracy mojego ojca.

Game Over

Opublikowano

Najmniej bolesnym sposobem jest chyba strzelenie sobie w łeb. Zanim poczujesz ból to już jesteś martwy.

@ top

Jeśli ktoś popełnia samobójstwo bo np. Nie umie spłacić kredytu który sam zaciągnął czy też dziewczyna go rzuciła to jest debilem. Cóż, selekcja naturalna.

Btw. Całkiem niedawno jakiś gościu się powiesił na drzewie blisko miejsca pracy mojego ojca.

Znam faceta który 3 razy się wieszał i 3 razy go uratowali..

Opublikowano

Czasami sobie ludzie nie radzą z problemami , nie należy od razu pisać że są debilami ..

@hmm.. Może rzucenie się pod pociąg? lub kulka w głowę chyba najmniej bolesne ;)

Opublikowano

Czasami sobie ludzie nie radzą z problemami , nie należy od razu pisać że są debilami ..

@hmm.. Może rzucenie się pod pociąg? lub kulka w głowę chyba najmniej bolesne ;)

Niby tak, przynajmniej się nie rozmyślisz jak połkniesz tabletki. To jest dopiero szok dla człowieka łykając tabletki po godzinie się rozmyślić..

Opublikowano

Ja osobiście myślałem o samobójstwie jak miałem 13 lat. Wszystko mi się waliło, ciągłe kłótnie w domu, śmierć ojca, bieda, problemy w szkole, przez tydzień czasu nie miałem gdzie mieszkać, prawie trafiłem do domu dziecka a potem do poprawczaka (PRAWIE), nie miałem żadnych zainteresowań, rak. Na szczęście tego nie zrobiłem, teraz żyje mi się dobrze.

Rozumiem ludzi, którzy chcą popełnić samobójstwo, jednak osobiście nie sądzę, że kiedykolwiek popełnię samobójstwo.

@down a jakoś chuj mnie to teraz obchodzi :P Teraz mam 26 lat :)

Opublikowano

Ja osobiście myślałem o samobójstwie jak miałem 13 lat. Wszystko mi się waliło, ciągłe kłótnie w domu, śmierć ojca, bieda, problemy w szkole, przez tydzień czasu nie miałem gdzie mieszkać, prawie trafiłem do domu dziecka a potem do poprawczaka (PRAWIE), nie miałem żadnych zainteresowań, rak. Na szczęście tego nie zrobiłem, teraz żyje mi się dobrze.

Rozumiem ludzi, którzy chcą popełnić samobójstwo, jednak osobiście nie sądzę, że kiedykolwiek popełnię samobójstwo.

Mówiąc o swoim wieku masz świadomość, że spotkasz się z tsunami krytyki?

Opublikowano

~Im więcej samobójców, tym mniej samobójców.

~Selekcja naturalna.

~Przetrwają tylko najsilniejsi.

a tak tylko napomnę

boga nie ma

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

~Im więcej samobójców, tym mniej samobójców.

~Selekcja naturalna.

~Przetrwają tylko najsilniejsi.

a tak tylko napomnę

boga nie ma

Zmieniając temat wierzysz w coś, kogoś?

Opublikowano

Znam faceta który 3 razy się wieszał i 3 razy go uratowali..

To na prawdę debil, skoro nawet zabić się nie potrafi.

Niby tak, przynajmniej się nie rozmyślisz jak połkniesz tabletki. To jest dopiero szok dla człowieka łykając tabletki po godzinie się rozmyślić..

Nie wiem ile czasu się ma po tabletkach, ale jak masz lisko szpital to można zrobić płukanie żołądka. Choć ja bym potem takiego gościa wsadził do pierdla.

To tak przykładowo.

Game Over

Opublikowano

Na pewno nie wpadłeś na pomysł założenia tematu ot, z marszu. 16 latek rozprawia o sensie życia i samobójstwie? O tak, przeżyliście wystarczająco dużo, żeby się zabijać. No bo przecież świat jest taki okrutny, rodzice zabrali mi telefon, dziewczyna mnie rzuciła, kumpel zabrał ostatniego szluga albo ukradli mi klucze od Porsche ( xD ). Człowiek, który myśli o samobójstwie w takim wieku jest po prostu głupim człowiekiem. Bo mądry człowiek naprawia zabawkę zamiast ją wyrzucać.

To, że ma 16 lat, nie uprawnia go do rozmyślania nad sensem  życia, samobójstwach i bardziej poważnych tematach ? Ja takie przemyślenia miałem jeszcze wcześniej.

Wszyscy piszecie, że Ci co się zabijają są "popierdoleni", że sobie nie radzą z jak prostym życiem , ale nikt, KURWA nikt nie jest w jego skórze, nie wie co czuje, co ma na swoich plecach - są przypadki, gdzie samobójstwo jest naprawdę jedynym wyjściem.

PRZEDSTAWIAM WAM PRZYSZŁOŚĆ NARODU POLSKIEGO!!! :-)

Przedstawiam Wam Naszego przedstawiciela, który nie umie zaakceptować, że ktoś ma inne zdanie od niego.

On jest przykładem i wzorem do naśladowania ! W końcu tak dużo zrobił dla Państwa Polskiego.

Opublikowano

nie. nie wolno zmieniać tematu.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

To, że ma 16 lat, nie uprawnia go do rozmyślania nad sensem  życia, samobójstwach i bardziej poważnych tematach ? Ja takie przemyślenia miałem jeszcze wcześniej.

Wszyscy piszecie, że Ci co się zabijają są "popierdoleni", że sobie nie radzą z jak prostym życiem , ale nikt, KURWA nikt nie jest w jego skórze, nie wie co czuje, co ma na swoich plecach - są przypadki, gdzie samobójstwo jest naprawdę jedynym wyjściem.

selekcja naturalna, normalny człowiek spróbuje coś naparwić, poradzić z problem zamiast od niego uciekać

jak już inni mówili samobójstwo to selekcja naturalna ludzi słabych psychicznie

userbarwb.png

Opublikowano

SAMOBÓJSTWO JEDYNYM WYJŚCIEM? 

Nie no, nie wierzę w to, co czytam! 

Qui est le prochain?

Opublikowano

nigdy nie popełnię samobójstwa, to wyjście tylko dla słabych pizd, jest wiele rzeczy dla których warto żyć.

każdy problem można rozwiązać i jakoś sobie poradzić.

Opublikowano

nigdy nie popełnię samobójstwa, to wyjście tylko dla słabych pizd, jest wiele rzeczy dla których warto żyć.

każdy problem można rozwiązać i jakoś sobie poradzić.

SŁOWA ! Czy jeśli twoja mama popełniła by samobójstwo też byś powiedział, że jest słabą pizdą?

Opublikowano

SŁOWA ! Czy jeśli twoja mama popełniła by samobójstwo też byś powiedział, że jest słabą pizdą?

tak

userbarwb.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale chyba nikt nie wspomniał, że samobójstwo jest popełnianie pod wpływem silnych emocji.Wkońcu te emocje osiągają ekstremum i człowiek wiesza się czy tam coś łyka.Nie jest to decyzja przemyślana i zaplanowana, co jednak nie zmienia faktu, że trudności życiowie powinniśmy traktować jako hartowanie psychiki i cenne lekcje, ogólnie żyć na zasadzie: "co cię nie zabije to cię wzmocni".Dla współczesnego nastolatka powodem do samobójstwa może być zwód miłosny, dla nastolatka żyjącego na początku XX w była to wojna, ale jakoś jeden i drugi jest i był wstanie z tym walczyć i wygrać.No i wypadałoby dodać, że wiek nie musi świadczyć o doświadczeniu życiowym, bo można mieć 13 lat, w wieku 8 się straciło rodziców w wypadku, w wieku 10 miało się ciężką operację itd.Niektórzy ludzie żyjący w czasach wojny byli młodzi i przez wojenną rzeczywistość mieli bardzo wysokie doświadczenie życiowe.

Opublikowano

nie sądze, żeby moja mama planowała popełnić samobójstwo, odpowiedzialni ludzie nie myślą tylko o sobie, ale też o innych których czyjaś śmierć może dotknąć.

a nawet jeśli, chociaż takie przypuszczenie nie ma żądnego sensu to tak, powiedziałbym.

Opublikowano

To, że ma 16 lat, nie uprawnia go do rozmyślania nad sensem życia, samobójstwach i bardziej poważnych tematach ? Ja takie przemyślenia miałem jeszcze wcześniej.

Zawsze się znajdzie drugie wyjście, trzeba tylko troche pomyslec

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

nie sądze, żeby moja mama planowała popełnić samobójstwo, odpowiedzialni ludzie nie myślą tylko o sobie, ale też o innych których czyjaś śmierć może dotknąć.

a nawet jeśli, chociaż takie przypuszczenie nie ma żądnego sensu to tak, powiedziałbym.

Czyli nie masz szacunku do osoby, która dała wam ten skarb jakim jest życie..

Opublikowano

Czyli nie masz szacunku do osoby, która dała wam ten skarb jakim jest życie..

jeśli człowiek popełni samobójstwo nie ma szacunku dla osoby, która dała skarb jakim jest życie, gdyż ty popełniając samobójstwo mówisz temu darowi: nie robiąc przykrość tej osobie i wyrzuty sumienia

userbarwb.png

Opublikowano

tak wierzę w Boga !

nasuwa się myśl

co do samobójców jeśli nie dorośli do życia to po co mają żyć , ale różnie z tym bywa . Nie ma co się przejmować i żyć ,dalej.

Samobójstwo jest jednym z najcięższych moralnie grzechów .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...