Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o wlasnie @1361622928-U485574.pngG3K  zadal dobre pytanie jak jest zrobiona fabula z misjami? :) mysle ze misje sa bardzo dobra odskocznia od expa ... i mozna bylo by zdobywac cos cennego oczywiscie trudne do zrobienia :) i duzo ich ... bylo by bardzo trafnym pomyslem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SM jako nagroda tylko i wyłacznie od ADMINISTRACJI w konkursach, chyba, że ktoś na własną reke, to co innego.

Misji na razie sporo nie jest, aczkolwiek bedzie rozbudowany biolog, metinologia i tak dalej, bedzie co robic 

Jak będzie wyglądała sprawa odnośnie beta testów.Odbędzie się ona zamknięta dla wybranych osób czy otwarta dla wszystkich?

Jak zamknięta to jak można się dołączyć do testów i czy są jeszcze wolne miejsca?

Opublikowano

Jak będzie wyglądała sprawa odnośnie beta testów.Odbędzie się ona zamknięta dla wybranych osób czy otwarta dla wszystkich?

Jak zamknięta to jak można się dołączyć do testów i czy są jeszcze wolne miejsca?

Raczej zamknięta.

Bedzie ona dla youtuberów i wybranych osób, nie widzi nam się udostepnianie Wam maszyny tylko po to, byście sobie stali w m1. ;-)

Opublikowano

10 zł co 3 odcinki ?

Hahahah , nie rozmieszaj mnie ziomek.

ŻADEN youtuber na serwerze EASY który rusza nie będzie nagrywał za 10 zł co 3 odcinki - nie ważne że nagrywa dla pa$ji czy dla widzów

Bo to dzięki " youtubera " możesz grać na serwie gdzie jest 1k osob a nie 200 ( przy kilku youtuberach tak jak jest np tutaj Ja , ThailGT , Meneger + jeszcze inni )

@ Btw co do konkursów to się akurat zgadzam chyba że ktoś nie potrzebuje sm i sam robi te konkursy

Nagrywasz dla siebie, aby zyskać widzów. Nic nie powinniście dostawać poza rangą youtuber przed Nickiem lub kostiumem YT..

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Raczej zamknięta.

Bedzie ona dla youtuberów i wybranych osób, nie widzi nam się udostepnianie Wam maszyny tylko po to, byście sobie stali w m1. ;-)

A kto powiedział o staniu w M1? Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, ja np. pograł bym na becie nie stojąc całego dnia w M1 ;)

Opublikowano

Nagrywasz dla siebie, aby zyskać widzów. Nic nie powinniście dostawać poza rangą youtuber przed Nickiem lub kostiumem YT..

Kiedyś tak było, teraz niestety każdy woła o hajs, nic z tym nie zrobimy, a reklama potrzebna.

I tak paru youtuberow nagrywa u nas za free, inni za kase której i tak dużo dostawać nie będą.

@up

Co do bety jeszcze dzis wieczorem dostaniecie info

Opublikowano

Ale się kłócicie o te sm, nieźle, przecież każdy youtuber musi poświęcić czas na nagrywanie, także dlaczego nie chcieliby sm w zamian? lol.

Kiedy będzie działać forum?

Opublikowano

Kiedyś tak było, teraz niestety każdy woła o hajs, nic z tym nie zrobimy, a reklama potrzebna.

I tak paru youtuberow nagrywa u nas za free, inni za kase której i tak dużo dostawać nie będą.

@up

Co do bety jeszcze dzis wieczorem dostaniecie info

to ja znikam, i ekipa również, nie ma tu czego szukać . Jedni dostaną za nagrywanie, inni bo są znajomymi. Tak to się zaczyma. Mimo wsio udanego startu :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

to ja znikam, i ekipa również, nie ma tu czego szukać . Jedni dostaną za nagrywanie, inni bo są znajomymi. Tak to się zaczyma. Mimo wsio udanego startu :)

Jak tam chcesz. Z góry sprostuje, nikt ze "znajomych" dostawać nic nie bedzie, wiec nie pierdziel głupot ;-)

Opublikowano

Tutaj wkracza ból dupy typowego polaczka

Może Ci coś wyjasnie

- Nie dostajemy tutaj żadnego HAJSU ( PLN , ZŁ ) , a teraz prawie kazdy bierze ZŁ za odcinek z serwerów

- Rozdając SM za nagrywanie oni NIC nie tracą bo mogą mieć tych sm xxxxx a youtuberzy wtedy nagrywają chętniej ( Wątpie że TERAZ JAKIS YT 1k ++ NIE BĘDZIE NAGRYWAŁ ZA HAJS / SM ) Welcome w polsce ! ;)

- Btw zawsze piszecie że odchodzicie z EKIPĄ - zapewne z ekipą 2 osobowa 

55156122978248970490.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że info dotyczące bety zamieścicie jak najszybciej bo akurat mam sporo wolnego czasu, a w dodatku wieje trochę nudą ;)

Opublikowano

Forum online.

Na chwile obecna nie dodajemy działów itp, wszystko po 20:00 ale macie udostepniony czat

forum(kropka)averiamt2.pl
Opublikowano

Forum online.

Na chwile obecna nie dodajemy działów itp, wszystko po 20:00 ale macie udostepniony czat

Kiedy dodacie te działy ?

Bo cokolwiek by sie przydało nawet jakiś temat do spamu :D

55156122978248970490.png

Rekrut
Opublikowano

10 zł co 3 odcinki ?

Hahahah , nie rozmieszaj mnie ziomek.

ŻADEN youtuber na serwerze EASY który rusza nie będzie nagrywał za 10 zł co 3 odcinki - nie ważne że nagrywa dla pa$ji czy dla widzów

Bo to dzięki " youtubera " możesz grać na serwie gdzie jest 1k osob a nie 200 ( przy kilku youtuberach tak jak jest np tutaj Ja , ThailGT , Meneger + jeszcze inni )

@ Btw co do konkursów to się akurat zgadzam chyba że ktoś nie potrzebuje sm i sam robi te konkursy

Zrozum to że serwer nie musi być reklamowany przez "pseudo" wielkich youtuberów żeby miał dużo graczy. Jezeli serwer jest ciekawy to bez reklamy ludzie zaczną wbijać. Wy jesteście od tego żeby nagrać film i więcej osób się dowiedziało o serwerze. Nie mówię ze macie nic nie dostawać, bo wiem ze to nie trwa 5min (nagrywanie, obrabianie, wrzucanie) ale też przez przesady. Widziałem nieraz wasze filmiki gdzie już na starcie byliście tak wypchani isem że jeszcze trochę i zaczęłoby wam brakować miejsca w eq. Nie żałuje nikomu bo wiem że sam mogę nagrywać i dostawać za to sm, ale jaka jest sprawiedliwość wobec norm. graczy ? To co ja bez is (lub z małą pomocą is) osiągnę w tydzień, ty z mega is osiągniesz w 2dni. Różnica ? Jest. 

To nie mój serwer ale moim zdaniem taki yt powinien dostać strój, i co 2odcinek sms o wartości 10/15zł. Nie więcej bo i tak nakręcisz 2 odcinki jednego dnia i masz już peta/wierzchowca itd na co norm. gracz musi zapierdal*ć tydzień.

Oglądam Cię, ale uwierz że jak widzę coś takiego że 1dzień serwera a ty dostajesz 999k sm, i masz pasek rzeczy z is w rogu u góry, to odechciewa się grać.

@aw: Klasy wyrównane ? Czy healer położy każdego, tak jak to ostatnio na tych easy co startują. 

Opublikowano

Zrozum to że serwer nie musi być reklamowany przez "pseudo" wielkich youtuberów żeby miał dużo graczy. Jezeli serwer jest ciekawy to bez reklamy ludzie zaczną wbijać. Wy jesteście od tego żeby nagrać film i więcej osób się dowiedziało o serwerze. Nie mówię ze macie nic nie dostawać, bo wiem ze to nie trwa 5min (nagrywanie, obrabianie, wrzucanie) ale też przez przesady. Widziałem nieraz wasze filmiki gdzie już na starcie byliście tak wypchani isem że jeszcze trochę i zaczęłoby wam brakować miejsca w eq. Nie żałuje nikomu bo wiem że sam mogę nagrywać i dostawać za to sm, ale jaka jest sprawiedliwość wobec norm. graczy ? To co ja bez is (lub z małą pomocą is) osiągnę w tydzień, ty z mega is osiągniesz w 2dni. Różnica ? Jest. 

To nie mój serwer ale moim zdaniem taki yt powinien dostać strój, i co 2odcinek sms o wartości 10/15zł. Nie więcej bo i tak nakręcisz 2 odcinki jednego dnia i masz już peta/wierzchowca itd na co norm. gracz musi zapierdal*ć tydzień.

Oglądam Cię, ale uwierz że jak widzę coś takiego że 1dzień serwera a ty dostajesz 999k sm, i masz pasek rzeczy z is w rogu u góry, to odechciewa się grać.

@aw: Klasy wyrównane ? Czy healer położy każdego, tak jak to ostatnio na tych easy co startują. 

Nie pamiętam kiedy ostatnio dostałem tyle sm żebym mial full IS wypchany(  nie licząc serwerów 1 'dniowych )

Poza tym zawsze jest mowa o 1 odcinku dziennie / 1 na 2 dni :)

Więc jest to z reszta inaczej przeliczane niż uważasz

AW @ KIEDY BĘDĄ TE DZIAŁY NA FORUM ?!

55156122978248970490.png

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy ostatnio dostałem tyle sm żebym mial full IS wypchany(  nie licząc serwerów 1 'dniowych )

Poza tym zawsze jest mowa o 1 odcinku dziennie / 1 na 2 dni :)

Więc jest to z reszta inaczej przeliczane niż uważasz

AW @ KIEDY BĘDĄ TE DZIAŁY NA FORUM ?!

Wróciłem już i zabieram się do roboty ;-)

Opublikowano

Czekam i to bardzo :)

Czy maksymalny lvl bedzie zwiekszany ?

Z czasem na pewno, tak samo jak i bedą dodawane rózne nowe sety.

Kwestia updatów ;-)

Opublikowano

Ile będzie dostępnych chaneli na starcie ? 

Zapewne 4, standardowo. 

Opublikowano

Ile będzie dostępnych chaneli na starcie ? 

4.

---------------------------------

NA OFICJALNYM FORUM POJAWIŁA SIĘ INFORMACJA O BETA TESTACH, PROSZĘ SIĘ Z TYM ZPOZNAĆ.

Opublikowano

4.

---------------------------------

NA OFICJALNYM FORUM POJAWIŁA SIĘ INFORMACJA O BETA TESTACH, PROSZĘ SIĘ Z TYM ZPOZNAĆ.

A jak będzie wyglądać sprawa z marmurkami?

Będą one dropić czy może zostanie dodany jakiś npc u którego będzie można zakupić dany marmur za daną cenę.

Osobiście proponowałbym dodanie marmurka do sklepu lub dropu(chodzi o czysty marmur) i po przeciągnięciu na dany npc losuje nam jakiś.

Opublikowano

A jak będzie wyglądać sprawa z marmurkami?

Będą one dropić czy może zostanie dodany jakiś npc u którego będzie można zakupić dany marmur za daną cenę.

Osobiście proponowałbym dodanie marmurka do sklepu lub dropu(chodzi o czysty marmur) i po przeciągnięciu na dany npc losuje nam jakiś.

Moim zdaniem, lepiej żeby marmury dropiły podczas expa . :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Moim zdaniem, lepiej żeby marmury dropiły podczas expa . :)

Jeżeli dodany do dropu to w takim razie powinni dodać anty expa żeby mieć jakiegoś dropka do marmurów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...