Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie ten start w piątek ? Bo startuje trochę serwerów w piątek proponuje w sobotę aby uniknąć zbędnych ataków ;)

Nie zagram gdyz jak dla mnie jest za duzo nowosci , ktore nie wygladaja za fajnie .

Mało nas to interesuje ;)

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikt Ci nie każe.

p.s kiedy aktywujecie te konta na forum ??

aktywowane

Będzie ten start w piątek ? Bo startuje trochę serwerów w piątek proponuje w sobotę aby uniknąć zbędnych ataków ;)

Mało nas to interesuje ;)

Start w sobote. Nie zmienimy zdania raczej.

Opublikowano

aktywowane

Start w sobote. Nie zmienimy zdania raczej.

jeśli start bd rano to średnio ludu bd jeśli zaś w godzinach 'wieczornych' to nie myślcie że bd 800+ gdyż "większość" osób nie siedzi 24h przed komputerem i czeka na start .

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

jeśli start bd rano to średnio ludu bd jeśli zaś w godzinach 'wieczornych' to nie myślcie że bd 800+ gdyż "większość" osób nie siedzi 24h przed komputerem i czeka na start .

Serwer nie jest na dzień czy dwa. Nie zależy Nam od razu na tysiącach graczy. Wszystko się rozwinie z czasem, wiemy na czym stoimy.

Pamiętaj, że mamy reklamy u youtuberów którzy sami do nas piszą co niektórzy, po prostu serwer im się spodobał, a nie dla zysku co jest dla mnie w sumie szokiem.

Zapraszamy na forum

forum(kropka)averiamt2.pl

oraz TS3

gospeak.pl
Opublikowano

prezentacja mega. 

fajne są pety, bronie i zbroje

ale nie zagram :P

Jeżeli przyszedłeś tu tylko po to, by napisać durny post i zareklamować alistrie sygnaturką to prosze Cie, nie wracaj.

TS dodany do naj odpowiedzi, na chwile obecną mamy u nich i jak się spiszą to zostaniemy. Tam bedzie wszelki kontakt z nami oraz na forum.

Dodam jeszcze, że to co widzicie w zapowiedzi to dopiero przedsmak tego, co ujżycie na serwerze.

Wszystko dokładnie pojawi się dopiero w prezentacji, chcemy Was troche podsycić ;-)

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi ^^ Świetna administracja z tego co widzę ;)  Bd na 100% na starcie i zaproszę znajomych ;) .

Świetna administracja z tego co widzę,  z tego co widzę to zmień dillera :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hahahahha. Pozdro z podłogi ;DD Hahah

jeśli twoim zdaniem ''Administracja'' Flourine, harnaś, asek są świetną ''Administracją'' to ja cię serdecznie pozdrawiam, dowody na to że to ich serwer na miesiąc też mogę dać gdyż Flou się strasznie lubi chwalić  :)

PS; serwer oczywiście polecam gdyż po 10 min od startu nastanie wieczna cisza ;o

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP

Jeśli posiadasz jakieś dowody na to, że serwer będzie stał miesiąc to niech ujrzą one światło teraz. Po co mają zarobić na tych ''biednych'' gimbach ;)?

@AW Szaman Smok/Healer jest dobrze zbalansowany ;)?

Opublikowano

jeśli twoim zdaniem ''Administracja'' Flourine, harnaś, asek są świetną ''Administracją'' to ja cię serdecznie pozdrawiam, dowody na to że to ich serwer na miesiąc też mogę dać gdyż Flou się strasznie lubi chwalić  :)

PS; serwer oczywiście polecam gdyż po 10 min od startu nastanie wieczna cisza ;o

Stary masz jakiś problem zapraszam ts oceniasz mnie . Pochwal się kim ty jesteś.

Proszę u ważna / Bana za groźby.

Stary masz jakiś problem zapraszam ts oceniasz mnie . Pochwal się kim ty jesteś.

Proszę o warna / Bana za groźby.

[/quote

Oj sprawdzone. Pseldo sponsor. Dodatkowo powiazany z serwerem udreams ktory stal moze godzine. Serdecznie pozdrawiam i nie wchodz juz na ta zapowiedz .

54010287442563618639.png

Opublikowano

@UP

Jeśli posiadasz jakieś dowody na to, że serwer będzie stał miesiąc to niech ujrzą one światło teraz. Po co mają zarobić na tych ''biednych'' gimbach ;)?

@AW Szaman Smok/Healer jest dobrze zbalansowany ;)?

Dowody. Smieszne.

Kazda klasa jest zbalansowana

54010287442563618639.png

Opublikowano

Dowody. Smieszne.

Kazda klasa jest zbalansowana

Spokojnie ja nie uważam, że serwer na miesiąc ;) Wszystko wyjdzie w praniu. Powodzenia i oczywiście zagram :)

Opublikowano

Ty nie zeby cos ale jak asek bedzie mial dostep do navi to wam serwer rozjebie od srodka powoli. Wiem na swoim przykladzie. Po czym poznac ze tam asek jest? Smok dracos a dalej nie chce mi sie wymieniac. Uwazajcie na tego debila bo ten serwer moze szybko pasc. Nie polecam ze wzgledu na tego cymbała

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ty nie zeby cos ale jak asek bedzie mial dostep do navi to wam serwer rozjebie od srodka powoli. Wiem na swoim przykladzie. Po czym poznac ze tam asek jest? Smok dracos a dalej nie chce mi sie wymieniac. Uwazajcie na tego debila bo ten serwer moze szybko pasc. Nie polecam ze wzgledu na tego cymbała

Naprawde oOo a ziekak przypomne ci jak dzwoniles po mnie zebym przyleciam ze szkoly i naprawil bugi. Jak lizales dupe

Tak chcesz sie bawic nie chcialem tego robic ale spodziewaj sie .

Ty mnie wyzywasz. Pacz co ty umiesz od strony technicznej

Albo lepiej porownaj sb prace moja i moje podejscie do twojego czy adiego. Na Dracos czy memoria l

Ja serwer rozjebie? Kurde a kto ustawial dmg mobow po 20k. Kto mial wyjebane . I KTO SPIERDOLIL Z KASa

I pacz na to kto pomagal ludzia odchodzic z gilldi przez navi jak Adi to zjebal i gral w lola po pare h dziennie

I TAK OD SB MEMORIAL PADL ZE WZGLEDU NA TO ZE NIE ZARABIAL W OSTATNIM TYGODNIU A Adi i zielak uciekli na ts

A i to co wypisujesz na ts ze nie bylo kasy albo gumis ..... stary zaraz dam ss z panelu z 22 grudzien.

Chcesz Prawdy poczej jak skleje ss.nagrania,

54010287442563618639.png

Opublikowano

Dodam jeszcze ze Dzis pliki MemorialMT2 bd do DL . . Zielak powiedz lepiej jak tam twoj nowy projekt znowu uciekniesz. Znajomi ci podziekuja bo wlasnie pociagnoles wszystkich na dno.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Multi wieczny hejter i jak zwykle przewidujesz problemy techniczne ;_;. Błagam Cię spójrz w końcu realnie, zamiast się spinać i hejtować to rusz tyłek i zacznij się uczyć, może w końcu napiszesz coś mądrego.

Serwer oczywiście polecam ;).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Z góry pisze.

Nie zwracajcie uwagi na posty kolesia o nicku eMajkel21 czy jak mu tam - Multitabs.

Marny sponsor aka dam dedyka, zwine pliki, sprzedam. W dodatku ma ból dupy bo udostepniłem pliki Avesti na forum i teraz wymysla nie stworzone rzeczy.

W serwer jest wkładane wiele serca i cięzkiej pracy, całe dnie przesiadujemy by dopiąć wszystko na ostatni guzik by grało Wam się świetnie. Na prawde nie interesują nas słowa rzucane na wiatr w dodatku nie poparte żadnymi dowodami.

Wszelkie groźby i inne tego typu rzeczy będą zgłaszane, nie toleruje czegoś takiego nawet jakby to było w formie żartobliwej, z reszta... Multi, co ty mozesz? Groziłeś nam "GuMisiem" i co? Własnie, na groźbach się skończyło.

Zejdz na ziemie, idz sponsorować dalej serwery naiwniaków którym podpierdalasz pliki.

------------------------------------------------

Forum będzie dostępne ok godziny 10, wstrzymajcie się ;-)

Dziś bedzie również klient na Bete udostepniony.

Opublikowano

Z góry pisze.

Nie zwracajcie uwagi na posty kolesia o nicku eMajkel21 czy jak mu tam - Multitabs.

Marny sponsor aka dam dedyka, zwine pliki, sprzedam. W dodatku ma ból dupy bo udostepniłem pliki Avesti na forum i teraz wymysla nie stworzone rzeczy.

W serwer jest wkładane wiele serca i cięzkiej pracy, całe dnie przesiadujemy by dopiąć wszystko na ostatni guzik by grało Wam się świetnie. Na prawde nie interesują nas słowa rzucane na wiatr w dodatku nie poparte żadnymi dowodami.

Wszelkie groźby i inne tego typu rzeczy będą zgłaszane, nie toleruje czegoś takiego nawet jakby to było w formie żartobliwej, z reszta... Multi, co ty mozesz? Groziłeś nam "GuMisiem" i co? Własnie, na groźbach się skończyło.

Zejdz na ziemie, idz sponsorować dalej serwery naiwniaków którym podpierdalasz pliki.

------------------------------------------------

Forum będzie dostępne ok godziny 10, wstrzymajcie się ;-)

Dziś bedzie również klient na Bete udostepniony.

rozjebałeś system gimbie 16-letni, off 10-15 min po starcie tak jak mówiłem i słowa dotrzymam, nie macie prawa na użycie strony Avesti :)

PS; dawaj kolejny raport bo tylko tyle potraficie, dopiero 18% :) 

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...