Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, to trochę ja się wypowiem bo znam tych ziomeczków troszkę.

Harnaś - jest spoko, gdy z czymś miałem problem to mi pomógł, na innych serwerach gdzie był w administracji spisywał się bardzo dobrze, tam gdzie go "wychujali" no to się zabawił, i się nie dziwie.

Flou - Nie wiem dlaczego oceniacie go po Tanirusie, fakt - nie wypalił, lecz przez ten czas (półtora roku+) ogarnął to, czego nie umiał i teraz potrafi zrobić coś .., także niektóre komentarze są żałosne.

Facture - Nie znam.

Także, o navi na serwerze nie myślcie, chillout, pzdr imag.

ps, ambrozjak jesteś totalnym idiotą, nie masz pojęcia o zakładaniu serwera, więc nie praw morałów.  xD

Opublikowano

Dobra, to trochę ja się wypowiem bo znam tych ziomeczków troszkę.

Harnaś - jest spoko, gdy z czymś miałem problem to mi pomógł, na innych serwerach gdzie był w administracji spisywał się bardzo dobrze, tam gdzie go "wychujali" no to się zabawił, i się nie dziwie.

Flou - Nie wiem dlaczego oceniacie go po Tanirusie, fakt - nie wypalił, lecz przez ten czas (półtora roku+) ogarnął to, czego nie umiał i teraz potrafi zrobić coś .., także niektóre komentarze są żałosne.

Facture - Nie znam.

Także, o navi na serwerze nie myślcie, chillout, pzdr imag.

weź imagus proszę cię, bądź mądrzejszy niż ta banda debili i powiedz prawdę, co ci dali ? HA ? baryłki? sm ? to samo ci mogę dać ale na serwerach ''na poziomie'' :)

ps; gg

1377531174-U173186.png

Opublikowano

nie wymyślaj głupot ? proszę ss, mam jeszcze kilka, nawet by cię wyjebał gdybym mu tylko to powiedział więc beczka   :)

http://imgur.pl/i/00003/ebfizg74b5k5.png

Pozdrawiam Adam Małysz :D

Nic nie dostaniesz, nad wszystkim czuwam. Nie dziwie sie reakcji Mateusza, bo ciągle mu grozisz jakimiś zmyslonymi atakami.

@up

Nic nie dostał, jego osobista opinia. Myslisz, że ktoś bedzie zwracał na twoje posty uwage?

ps; gg? Co, juz go bedziesz namawiać do hejtowania prezentacji?

Opublikowano

Jakbys chcial wiedziec to dostal kase nie duzo ale dostal tyle ile chcial to juz tam jego sprawa bo nie chcial wiecej. Kase na sylwka? aha xD Co do bugow pisalem wczesniej i mi sie nie chce juz wiecej, nie robie serwera mialem robic ale nie zrobie bo mi sie nie chce a sam nie bd. Prosze cie lepiej zajmij sie swoim zyciem ale niestety nie prywatnym tylko TSowym bo troszke sie z ciebie smieja a dlaczego to sie sam domysl. Co do serwera mam kilka pytan:

1. Na jakich plikach jest robiony?

2. Czy itemshop bedzie drogi

3. W jakiej serwerowni bedzie maszyna pod strone i pod serwer?

to ty wyzywasz Cysie taki z cb kolega; )?a i nie mow ze serwera nie robisz bo dobrze wiem ze robisz : )

AW: bedzie czarny aslan

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Nic nie dostaniesz, nad wszystkim czuwam. Nie dziwie sie reakcji Mateusza, bo ciągle mu grozisz jakimiś zmyslonymi atakami.

@up

Nic nie dostał, jego osobista opinia. Myslisz, że ktoś bedzie zwracał na twoje posty uwage?

ps; gg? Co, juz go bedziesz namawiać do hejtowania prezentacji?

jak było na innych waszych serwerach ? latałem z navi i się z was śmiałem gdyż sami mi to dawaliście  :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jakbys chcial wiedziec to dostal kase nie duzo ale dostal tyle ile chcial to juz tam jego sprawa bo nie chcial wiecej. Kase na sylwka? aha xD Co do bugow pisalem wczesniej i mi sie nie chce juz wiecej, nie robie serwera mialem robic ale nie zrobie bo mi sie nie chce a sam nie bd. Prosze cie lepiej zajmij sie swoim zyciem ale niestety nie prywatnym tylko TSowym bo troszke sie z ciebie smieja a dlaczego to sie sam domysl. Co do serwera mam kilka pytan:

Dostalem 80 zl. z 8000+ 1% za ogarniecie all.

jak FuBu malysza.

1.Po ci to wiedziec jak nic o tym nie wiesz

2.Tani

3.Po co ci to i tak d Ddosowac

Dostalem 80 zl. z 8000+ 1% za ogarniecie all.

jak FuBu malysza.

1.Po ci to wiedziec jak nic o tym nie wiesz

2.Tani

3.Po co ci to i tak d Ddosowac

4. Jak chcialem kase albo vps to byla cisz na gg. Pozdrawiam idz rob swoj serwer.

a Zielal jeszcze Jedno jakbys wiedzial co my robiliamy za twoimi plecami. bys z adim nie gadal ale sie tego dowiesz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Dostaniesz bana za darmo.

Jakiej sprawy nie znam? Heh.

Kurwa, długo mam czekać aż moderator pobanuje tych pajaców bo to już ludzkie pojecie przechodzi co tu sie dzieje, wpadła zgraja  i mi spam w prezentacji robią, zaradzi ktoś, coś w koncu?

Kultury a jak tego Ci brakuję, to chociaż cierpliwości (To jest administracja o0) Prezentacja serwera ogólnie przejrzysta, chodź to tylko grafika, a serwer wygląda jak robiony na szybko, prezentacja dodana, a strony, forum, ts nie ma, nawet pliki nie są gotowe.. No cóż ale okaże się w praniu nikogo nie można skreślac osobiście nie zagram. 

Edit. O nie, przepraszam forum jest! 

530c7b5f43183.png

Show powiem Ci tak, nie kłam ludzi z tą licencją, śmierdzi retailem na kilometr a to że może dodasz klucz licencyjny nie podpięty pod domene forum, nie uczyni go legalnego. 

Ps. Podpierdoliłbym Was http://www.invisionpower.com/legal/piracy ale ja nie z tych, wole się pośmiac

Nie, ja ich nie hejtuje, wyrażam swoją opinię na dany temat. 

Opublikowano

Multitabs - naprawdę cieszymy się twoim szczęsciem ale wyjdź 

Haker taki bonzo z Ciebie że az ciarki przechodzą wszystkie twoje posty zostały zgłoszone ;)

Czekam na start - mam nadzieje że wypali

55156122978248970490.png

Opublikowano

Troszkę oczojebitne zbroje/bronie i te fryzury moim zdaniem psują klimat (hehe, klimat w Metinie zmarł w 2010r. ;))

Ale mimo wszystko polecam SMGO z tego co widziałem to dobry zawodnik i sądzę, że serwer powinien wypalić. ;)

­graphic.png

Opublikowano

Troszkę oczojebitne zbroje/bronie i te fryzury moim zdaniem psują klimat (hehe, klimat w Metinie zmarł w 2010r. ;))

Ale mimo wszystko polecam SMGO z tego co widziałem to dobry zawodnik i sądzę, że serwer powinien wypalić. ;)

Tylko gdyby nie dodali fryzur nowych to by było

Możecie dodac nowe fryzury ?

Tak było jest i będzie ;p

55156122978248970490.png

Opublikowano

forum idzie do zgłoszenia, serwer do rozjebania, jedynie ts gorzała jest na poziomie. Pozdrawiam Multiś :)

Weź wyjdź kolo bo denerwujesz wszystkich każdy pisze na temat serwera a ty się rozwodzisz na temat administracji .. Poczekajmy do startu potem będziesz oceniał ;) Przestań spamić bo napisałeś około 10 postów w tym temacie ;) ,

Opublikowano

Nawołuję do porządku, to porządne forum, nie róbcie tu syfu.
Jakikolwiek kolejny cytat/odwołanie będzie karany za Flamewar. [ 10pkt + odpoczynek od forum na tydzień ].

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Rekrut
Opublikowano

POPIERAM propozycję HEN13 dot. zbroi ! Te z epvp są naaprawdę fajne. 

Jak stoicie z reklamą? 

Czekam na schive, ale wpadnę i zobaczę co to za serwerek bo zapowiada się znakomicie ! :]

Mam nadzieje że nie będzie jak serwery z wielką prezentacją "Aurion, Ares" itp. Które padały przez bugi i proste komendy.

I że macie zabezpieczenia.

Polecam, bo nie ma nic ciekawego. Lepsze to niż kolejny shit sensuala. POPIERAM propozycję HEN13 dot. zbroi ! Te z epvp są naaprawdę fajne. 

Jak stoicie z reklamą? 

Czekam na schive, ale wpadnę i zobaczę co to za serwerek bo zapowiada się znakomicie ! :]

Mam nadzieje że nie będzie jak serwery z wielką prezentacją "Aurion, Ares" itp. Które padały przez bugi i proste komendy.

I że macie zabezpieczenia.

Polecam, bo nie ma nic ciekawego. Lepsze to niż kolejny shit sensuala. 

@aha i też mam nadzieje że youtuberzy nie dostaną 5k sm za odcinek ... bo szczerze to Ci "wielcy youtuberzy" patrzą tylko na to żeby dostać SM za odcinki i być lepszym. (bez obrazy WeeZy, wiem że masz nagrywać).

Rozumiem co 5odcinek z serwera dać sms o wartości 30 zł. Ale nie co odcinek.

Opublikowano

Gdzie ty masz oczojebne, człowieku to easy, a nie hard..

Będzie BS w kliencie?

@Teroth nikt Ci nie każe.

Opublikowano

Wezzy bedzie top 1 , zapewne za odc dostanie 30zł , dlatego nie gram , pewnie nie tylko on ;]

Niektórzy na innych serwerach dostają większe sumy , a 30zł to nie jest tak dużo przy osobie która dostaje 100zł za odc na większych serwerach.

@edit 

W ile wbije się max lv ?

17607462699095201746.png

Opublikowano

Wezzy bedzie top 1 , zapewne za odc dostanie 30zł , dlatego nie gram , pewnie nie tylko on ;]

Płacz dalej na każdym serwerze że youtuberzy dostają Sm to na pewno gdziekolwiek i kiedykolwiek zagrasz

AW @

Czy TeamSpeak jest u Gorzała ?

Czy forum działa ?

W ile wbije max lvl no life sura wp kat 24/7 + is

?

55156122978248970490.png

Opublikowano

Niektórzy na innych serwerach dostają większe sumy , a 30zł to nie jest tak dużo przy osobie która dostaje 100zł za odc na większych serwerach.

@edit 

W ile wbije się max lv ?

U nas dochodzi kostium youtubera

Płacz dalej na każdym serwerze że youtuberzy dostają Sm to na pewno gdziekolwiek i kiedykolwiek zagrasz

AW @

Czy TeamSpeak jest u Gorzała ?

Czy forum działa ?

W ile wbije max lvl no life sura wp kat 24/7 + is

?

Tak

Nie.

Nie potrafie Ci na to odpowiedziec.

Rekrut
Opublikowano

Tylko nie przesadzcie z nagrodą dla yt ... Dajcie im ten kostium i co 3odcinek sm o wartości 10/20zł ... I nie róbcie tak że na kanalach na yt jest możliwość wygrania sm, tak jak to było na rest* czy innych gónwach gdzie nie było jak zachęcać graczy tylko robić konkursy daremne ... 

@aw: dużo misji ? Od którego lvl zaczyna się fajna zabawa ? Dungeony itp.

Opublikowano

Tylko nie przesadzcie z nagrodą dla yt ... Dajcie im ten kostium i co 3odcinek sm o wartości 10/20zł ... I nie róbcie tak że na kanalach na yt jest możliwość wygrania sm, tak jak to było na rest* czy innych gónwach gdzie nie było jak zachęcać graczy tylko robić konkursy daremne ... 

SM jako nagroda tylko i wyłacznie od ADMINISTRACJI w konkursach, chyba, że ktoś na własną reke, to co innego.

Misji na razie sporo nie jest, aczkolwiek bedzie rozbudowany biolog, metinologia i tak dalej, bedzie co robic 

Opublikowano

10 zł co 3 odcinki ?

Hahahah , nie rozmieszaj mnie ziomek.

ŻADEN youtuber na serwerze EASY który rusza nie będzie nagrywał za 10 zł co 3 odcinki - nie ważne że nagrywa dla pa$ji czy dla widzów

Bo to dzięki " youtubera " możesz grać na serwie gdzie jest 1k osob a nie 200 ( przy kilku youtuberach tak jak jest np tutaj Ja , ThailGT , Meneger + jeszcze inni )

@ Btw co do konkursów to się akurat zgadzam chyba że ktoś nie potrzebuje sm i sam robi te konkursy

55156122978248970490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...