Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer Harnasia ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Daję 2 dni życia

Nie serwer Harnasia . Harnas zrobił nam zapowiedz.

54010287442563618639.png

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer Harnasia ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Daję 2 dni życia

Idź rób swój serwer na 2 dni..

@Facture to w końcu kogo to serwer? Kto ma rangę w grze?

Rekrut
Opublikowano

.... Zrobił zapowiedź, to coś z tego musi mieć tak ? Za darmo nikt Ci nic nie zrobi. Nie srajcie już bo ktos ma rangę. Jeszcze serwer nie wystartował, może na czas bety ma rangę ? ...

Opublikowano

Tak, to jest to!

Od dłużego czasu czekałam na ciekawy serwer easy i się doczekałam. Jestem bardzo ciekawa i chętnie zagram na serwerze Aska.

Asek jest bardzo fajnym, młodym człowiekiem. Miałam okazję go poznać na dracos i wiem, że wkłada dużo serca w swoją pracę.

Jeżeli wszystko przebiegnie z planem i bez problemów uporają się z atakami, to mogę ręczyć, że serwer postoi długo. Wszystkie plotki,

które powstały na poprzednim serwerze, to był spisek Adiego, ProBoszcza i Małysza. Widzać, że pliki są mogą przynieść bardzo ciekawą rozgrywkę,

zacięte wojny i długie godziny spędzone przed monitorem. Harnaś stworzył piękną grafikę, przyciąga oka i zachęca do gry. 

Zapraszam Wszystkich na Start! :)

Pozdrawiam ( ;) )

Kropeczka (LadyLans)

c8f7.png

Opublikowano

Tak, to jest to!

Od dłużego czasu czekałam na ciekawy serwer easy i się doczekałam. Jestem bardzo ciekawa i chętnie zagram na serwerze Aska.

Asek jest bardzo fajnym, młodym człowiekiem. Miałam okazję go poznać na dracos i wiem, że wkłada dużo serca w swoją pracę.

Jeżeli wszystko przebiegnie z planem i bez problemów uporają się z atakami, to mogę ręczyć, że serwer postoi długo. Wszystkie plotki,

które powstały na poprzednim serwerze, to był spisek Adiego, ProBoszcza i Małysza. Widzać, że pliki są mogą przynieść bardzo ciekawą rozgrywkę,

zacięte wojny i długie godziny spędzone przed monitorem. Harnaś stworzył piękną grafikę, przyciąga oka i zachęca do gry. 

Zapraszam Wszystkich na Start! :)

Pozdrawiam ( ;) )

Kropeczka (LadyLans)

oh oh a tak broniłaś Aresa :(

21025763467572689828.png

Opublikowano

oh oh a tak broniłaś Aresa :(

Broniłam, ponieważ sam serwer jest bardzo fajny, ale administracja troszkę przegina.

Odchodzę z Aresa, ponieważ zacznę swoją przygodę na Averii. 

Czy pety i wierzchowce będzie można zdobyć w grze, jeżeli tak, to w jaki sposób?

c8f7.png

Opublikowano

Z pewnością zagram, takiego easy szukałam od dawna, oby wypaliło i żeby nie było problemów tak jak z innymi serwerami, co liczą tylko kasę zamiast zająć się serwerem :D
A tak wg to start 1 marca , ale o której ?  Przydałoby się jakoś o 16-18 :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Broniłam, ponieważ sam serwer jest bardzo fajny, ale administracja troszkę przegina.

Odchodzę z Aresa, ponieważ zacznę swoją przygodę na Averii. 

Czy pety i wierzchowce będzie można zdobyć w grze, jeżeli tak, to w jaki sposób?

Drop z Bossów/Metinów/Dungeony

Kiedy to startuje?

Z pewnością zagram, takiego easy szukałam od dawna, oby wypaliło i żeby nie było problemów tak jak z innymi serwerami, co liczą tylko kasę zamiast zająć się serwerem :D

A tak wg to start 1 marca , ale o której ?  Przydałoby się jakoś o 16-18 :D

Sobota Godzina 16-20

54010287442563618639.png

Opublikowano

Małe sprostowanie do mojej funkcji na serwerze.

Zajmuje się grafiką, forum oraz wszelkimi sprawami dotyczącymi organizacji, taki Community Manager.

Wszelkie hejty, oszczerstwa i inne tego typu sprawy sobie darujcie, jezeli chodzi o moją osobe. Tak, również ingeruje w pewnym stopniu w gre, jednak ze względu na moje małe zasoby czasu bedziecie bardzo rzadko mnie tam spotykać. Głównie wolę się skupić na oprawie graficznej i forum, oraz wszelkimi sprawami organizacyjnymi. Chłopaki zapierdalaja przy serwerze, ja odwalam papierkową robote, prosta sprawa.

Jeżeli ktoś ma dalej problemy w mojej sprawie, co do mojej osoby, whatever - pw, tak samo jeżeli chodzi o Flourine.

Chcecie wyjaśnić, nie na forum publicznym, nie ma co syfić w prezentacji.

Pozdrawiam i zapraszam na forum.

Opublikowano

Ja z thailem wlasnie skonczyliśmy nagrywac prezentacje broni więc niedługo pojawia się 3 filmy

- jego prezentacja

- moja prezentacja eq

- jego prezentacja eq

Więc reklama się kreci caly cas kurwa mać ; D

55156122978248970490.png

Opublikowano

Chciałbym się spytać za co dostałem bana na forum..

Poza tym, powinienem zostać odblokowany o 18:59..

Opublikowano

Chciałbym się spytać za co dostałem bana na forum..

Poza tym, powinienem zostać odblokowany o 18:59..

Za obrazy.

Zaraz dostaniesz unbana.

Opublikowano

Za obrazy.

Zaraz dostaniesz unbana.

"Jezu, jeszcze ten idiota tu przyszedł, nie miałeś serwera robić?"

Słowo "idiota" nie jest jakimś większym "wulgaryzmem", więc nie wiem czy to zasługuje na 24h bana, 

kiedy klient? :-)

Opublikowano

"Jezu, jeszcze ten idiota tu przyszedł, nie miałeś serwera robić?"

Słowo "idiota" nie jest jakimś większym "wulgaryzmem", więc nie wiem czy to zasługuje na 24h bana, 

kiedy klient? :-)

W szczególnosci gdy te słowa sa kierowane do Asfena 

AW @ 

Filmik się wrzuca będzie niedługo :0

55156122978248970490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...