Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra to tak. Proszę ss z gg.

47058304285176757576.png

i płatności z 30 listopada i 23 grudzien

76496724036989375259.png

78044849032634673578.png

Mało jeszcze 4 ss

http://scr.hu/17qf/plkxd

http://scr.hu/17qf/44hfn

http://scr.hu/17qf/44hfn

http://scr.hu/17qf/2orx7

Dodam jeszcze ze Zielak adi moze napisac ze takie ceny sb ustawil w panelu.

Jesli juz mamy rozmawiac powaznie to Wiesz mnie to tam chuj obchodzi bo to i tak sa zanizone zarobki deklu xD

I tutaj kolega sam na siebie dowody dal bo jesli cos mu nie bedzie pasowac to rozjebie serwer. Dawales ludziom na serwerze navi bo przychodzili do mnie ludzie po zamknieciu serwera dawales smy a to ze kurwa wyszly bledy ktore bylo ciezko naprawic i lepiej bylo zamknac serwer niz trzymac zbugowane  to chyba moja sprawa nie? Moj nowy projekt? wez spierdalaj, i co tymi ssami z panelu chciales pokazac bo nie rozumiem. Teraz to i ja poczekam chetnie na start ^^ 3majcie sie chlopaki Serwera nie polecam administracja ( gruby maly asek kto chce zdj pw ) pokazuje jakim jest cymbałem

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli juz mamy rozmawiac powaznie to Wiesz mnie to tam chuj obchodzi bo to i tak sa zanizone zarobki deklu xD

I tutaj kolega sam na siebie dowody dal bo jesli cos mu nie bedzie pasowac to rozjebie serwer. Dawales ludziom na serwerze navi bo przychodzili do mnie ludzie po zamknieciu serwera dawales smy a to ze kurwa wyszly bledy ktore bylo ciezko naprawic i lepiej bylo zamknac serwer niz trzymac zbugowane  to chyba moja sprawa nie? Moj nowy projekt? wez spierdalaj, i co tymi ssami z panelu chciales pokazac bo nie rozumiem. Teraz to i ja poczekam chetnie na start ^^ 3majcie sie chlopaki Serwera nie polecam administracja ( gruby maly asek kto chce zdj pw ) pokazuje jakim jest cymbałem

no to zielak w piątek/sobote zaczyna się wyścig kto pierwszy to ścierwo pociśnie :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

rozjebałeś system gimbie 16-letni, off 10-15 min po starcie tak jak mówiłem i słowa dotrzymam, nie macie prawa na użycie strony Avesti :)

PS; dawaj kolejny raport bo tylko tyle potraficie, dopiero 18% :)

no to zielak w piątek/sobote zaczyna się wyścig kto pierwszy to ścierwo pociśnie :)

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Jebłem typie, jebłem.

Czym ty możesz pocisnąć? VPSem na 4 godziny? Jak ty człowieku do prostego bootera byś się nie potrafił zalogować, a co dopiero kogoś ddosować, jebnij się w łeb czasem bo pierdzielisz takie głupoty, że to ludzkie pojęcie przechodzi.

Chcesz tego? Moge nawet udostepnić strone Avesti na MPC, mi to roznicy nie robi.

Płaczesz bo co, bo NIE SWOIMI plikami nie mozesz juz handlowac bo je na MPC udostepnilem? Smieszne, w dodatku do stron też nie masz ŻADNYCH praw i sam ją chciałeś sprzedawać mimo, że nie jest twoja.

Nawet nie mam zamiaru juz wiecej czasu na Ciebie marnować, czekamy na twoje marne "pociskanie" serwera, enjoy.

@down

daje sobie reke uciac ze jestes od multiego by hejtowac prezke.

--------

forum online.

Opublikowano

@UP

Dobry dajesz przykład administratora.

Małe dziecko srające w pampers z powodu hejtu .. Tjaaa...

Dorosła Administracja. Pewnie wbiją ludzie 1k ludzi i serwer off .

Przyczyny?
DDosy.
Taka jest prawda :) Gówno ci z tego wyjdzie.
Pełno takich gównianych serwerów jest. Wbijasz lv tłuczesz się a potem wypier****sz na inny serwer.

Tyle ci powiem ELO .

Opublikowano

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Jebłem typie, jebłem.

Czym ty możesz pocisnąć? VPSem na 4 godziny? Jak ty człowieku do prostego bootera byś się nie potrafił zalogować, a co dopiero kogoś ddosować, jebnij się w łeb czasem bo pierdzielisz takie głupoty, że to ludzkie pojęcie przechodzi.

Chcesz tego? Moge nawet udostepnić strone Avesti na MPC, mi to roznicy nie robi.

Płaczesz bo co, bo NIE SWOIMI plikami nie mozesz juz handlowac bo je na MPC udostepnilem? Smieszne, w dodatku do stron też nie masz ŻADNYCH praw i sam ją chciałeś sprzedawać mimo, że nie jest twoja.

Nawet nie mam zamiaru juz wiecej czasu na Ciebie marnować, czekamy na twoje marne "pociskanie" serwera, enjoy.

--------

forum online.

jesteś chłopcze ostro przyjebany skoro serwery rozpierdalasz vpsami na 4h <beka> pierw poczytaj na googlach co i jak w tym temacie gdyż twój niski poziom inteligencji strasznie mnie przytłacza, stronę + pliczki avesti masz gdyż zajebałeś złodzieju :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

I tutaj kolega sam na siebie dowody dal bo jesli cos mu nie bedzie pasowac to rozjebie serwer. Dawales ludziom na serwerze navi bo przychodzili do mnie ludzie po zamknieciu serwera dawales smy a to ze kurwa wyszly bledy ktore bylo ciezko naprawic i lepiej bylo zamknac serwer niz trzymac zbugowane to chyba moja sprawa nie? Moj nowy projekt? wez spierdalaj, i co tymi ssami z panelu chciales pokazac bo nie rozumiem. Teraz to i ja poczekam chetnie na start ^^ 3majcie sie chlopaki Serwera nie polecam administracja ( gruby maly asek kto chce zdj pw ) pokazuje jakim jest cymbałem

Co chcialem pokazac? hmmm. To ze miales wyjebane. i dodatkowo klamales z powodem zamykania serwera. Dodatkowo jak zarobki byly wieksze to widac jestes zlodziejem. i klamca.

Dodatkowo. Sm ?? stary o czym ty mowisz. to ty dawales muskkowi w chuj sm za filmy.

navi. prosze cie. dowody? cos? nic?

Nic nie umiesz od strony .mt2.

dodam jeszcze ze dzis pojawia sie nagrania z wykradaniu plikow. oraz ddos ataki wlamy itp...

Pozdrawiam. a i prozba wyjdz i nie wracaj chcialem nie utrzymywac z tb kontaktu ale sam to zaczoles.

54010287442563618639.png

Opublikowano

@UP

Dobry dajesz przykład administratora.

Małe dziecko srające w pampers z powodu hejtu .. Tjaaa...

Dorosła Administracja. Pewnie wbiją ludzie 1k ludzi i serwer off .

Przyczyny?

DDosy.

Taka jest prawda :) Gówno ci z tego wyjdzie.

Pełno takich gównianych serwerów jest. Wbijasz lv tłuczesz się a potem wypier****sz na inny serwer.

Tyle ci powiem ELO .

Ile mozna czytac posty takich ludzi co tylko sie czepiaja.? Taki Zielak czy kolega wyzej. kazdy ma nerwy a dodatkowo wbijesz max lev i sie bijesz. normalne. jak chcesz dlugo grac zapraszam hardy.

Powiem ci jeszcze ze gowno wyjdzie? kolejny post co nic nie wnosi

Takie serwery szans nie mają.

Boże co za patologia go robi ? -.-

Idź zrób na hamachi może uszczęśliwisz Gimbaze.

Jak ci sie serwer nie podoba to wyjdz i nie nabijaj postow.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Ile mozna czytac posty takich ludzi co tylko sie czepiaja.? Taki Zielak czy kolega wyzej. kazdy ma nerwy a dodatkowo wbijesz max lev i sie bijesz. normalne. jak chcesz dlugo grac zapraszam hardy.

Powiem ci jeszcze ze gowno wyjdzie? kolejny post co nic nie wnosi

zobaczymy, powodzenia na starcie, i jak już mówiliście ja nic nie mogę więc easy to tylko hejty xddd

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co chcialem pokazac? hmmm. To ze miales wyjebane. i dodatkowo klamales z powodem zamykania serwera. Dodatkowo jak zarobki byly wieksze to widac jestes zlodziejem. i klamca.

Dodatkowo. Sm ?? stary o czym ty mowisz. to ty dawales muskkowi w chuj sm za filmy.

navi. prosze cie. dowody? cos? nic?

Nic nie umiesz od strony .mt2.

dodam jeszcze ze dzis pojawia sie nagrania z wykradaniu plikow. oraz ddos ataki wlamy itp...

Pozdrawiam. a i prozba wyjdz i nie wracaj chcialem nie utrzymywac z tb kontaktu ale sam to zaczoles.

Wiesz gdzie ja to mam ze ty masz na mnie jakies nagrania xD wrzucaj je sobie w dupie to mam. Szkoda ze nie mam logow ile dalem muskowi sm. Nagrania z wykradaniu plikow hahahaha robie ssa rozjebales tym. Dobra a co do serwera Averia dlaczego zbroja dla ninjy na 130lvl ma biala glowe i dlaczego ta glowa bedzie juz biala do konca istnienia serwera? Asek zaradz cos wierze w ciebie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

złodzieje, partacze, gimby ! jeszcze raz nie polecam :)

Multi serio idź do szkoły bo chyba nie rozumiesz pojęć które wypisujesz, aż się płakać chce. Skończ ze swoim hejtem oraz groźbami, bo właśnie pokazujesz swój niski poziom inteligencji. Bądź co bądź ale kto jest złodziejem i partaczem to Ty powinieneś bardzo dobrze wiedzieć ;) (przykładów nie trzeba daleko szukać). Przestań już flam'ić i get out. Taka rada na przyszłość, zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz, tak aby miało to jakikolwiek sens ;).

Zapraszam na forum ;).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Nie wystartuje dobrze. Flołsrajn to 14 letni gimb i kłamca. Harnaś to partacz i gowniarz, ktory dostal PS robi grafike tydzien i się chwali ~ idiota

Aska nie znam.

Multiego flol ojebal, mnie ojebal - Was tez ojebie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wystartuje dobrze. Flołsrajn to 14 letni gimb i kłamca. Harnaś to partacz i gowniarz, ktory dostal PS robi grafike tydzien i się chwali ~ idiota

Aska nie znam.

Multiego flol ojebal, mnie ojebal - Was tez ojebie.

Pozdrawiam

Nikt nikogo nie okradł, jak już ktoś kogoś to tylko Multi.

Zamiast pieprzyć głupoty idź dalej robić swoje serwery, a tutaj daj sobie spokój skoro nie masz zamiaru grać. ;-)

Opublikowano

Wiesz gdzie ja to mam ze ty masz na mnie jakies nagrania xD wrzucaj je sobie w dupie to mam. Szkoda ze nie mam logow ile dalem muskowi sm. Nagrania z wykradaniu plikow hahahaha robie ssa rozjebales tym. Dobra a co do serwera Averia dlaczego zbroja dla ninjy na 130lvl ma biala glowe i dlaczego ta glowa bedzie juz biala do konca istnienia serwera? Asek zaradz cos wierze w ciebie

Zobaczymy. zielak. juz wyjdz. a glowa byla biala bo brakowalo pliki.dds. juz jest. i nic wiecej nie pisz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nikt nikogo nie okradł, jak już ktoś kogoś to tylko Multi.

Zamiast pieprzyć głupoty idź dalej robić swoje serwery, a tutaj daj sobie spokój skoro nie masz zamiaru grać. ;-)

Nie znasz sprawy to się nie wypowiadaj, mama Wam napisala zwolnienie z gimbazy bo serwer rb?

Aw: ile dostane sm za darmo?

Opublikowano

a kto ma zamiar grać na tym waszym zajebanym ścierwie ? chyba tylko ci ludzie którzy wasz jeszcze nie znają. Pozdrawiam Multiś ;*

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie znasz sprawy to się nie wypowiadaj, mama Wam napisala zwolnienie z gimbazy bo serwer rb?

Aw: ile dostane sm za darmo?

Dostaniesz bana za darmo.

Jakiej sprawy nie znam? Heh.

Kurwa, długo mam czekać aż moderator pobanuje tych pajaców bo to już ludzkie pojecie przechodzi co tu sie dzieje, wpadła zgraja  i mi spam w prezentacji robią, zaradzi ktoś, coś w koncu?

Opublikowano

Co ty wgl gadasz LoL to asek, jako jedyny cos robił 2 tyg. po starcie no ok ty może sie jeszcze interesowałeś, bo wbiłeś na ts, ale adi juz nic nie robił. serwer był tylko po to żebyś miał kasę na Sylwka a teraz tego gimbusa gnoicie nawet mu kasy za to nie daliście  zobaczymy next serwer, jaki robisz czy ci tak wypali "A" zapewne wiesz, o który chodzi sama Marlet mówiła ze tobie bardzo zależy, ale po tych 2 tygodniach zmieniła zdanie i tak do teraz jej nie widziałem  wiem tyle ze memorial był tylko zrobiony pod kasę tak naprawdę w Zapowiedzi były 2 dangeony żaden z nich nie działał to osoby z topki robiły wszystko wbiłem z muskiem na mapę to ja wszystko z nim ustawiłem , bo leciało obrazu w chu chajsu albo były bugi ze za jednego moba kulka expa wiec prószę cie, co ty wgl gadasz i to, co mówiłeś o cyski tez wiem:) i nie ładnie tak gadać, jako kolega a raczej fałszywy kolega...

AW: bedzie 6 skill?

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Co ty wgl gadasz LoL to asek, jako jedyny cos robił 2 tyg. po starcie no ok ty może sie jeszcze interesowałeś, bo wbiłeś na ts, ale adi juz nic nie robił. serwer był tylko po to żebyś miał kasę na Sylwka a teraz tego gimbusa gnoicie nawet mu kasy za to nie daliście  zobaczymy next serwer, jaki robisz czy ci tak wypali "A" zapewne wiesz, o który chodzi sama Marlet mówiła ze tobie bardzo zależy, ale po tych 2 tygodniach zmieniła zdanie i tak do teraz jej nie widziałem  wiem tyle ze memorial był tylko zrobiony pod kasę tak naprawdę w Zapowiedzi były 2 dangeony żaden z nich nie działał to osoby z topki robiły wszystko wbiłem z muskiem na mapę to ja wszystko z nim ustawiłem , bo leciało obrazu w chu chajsu albo były bugi ze za jednego moba kulka expa wiec prószę cie, co ty wgl gadasz i to, co mówiłeś o cyski tez wiem:) i nie ładnie tak gadać, jako kolega a raczej fałszywy kolega...

Nie będzie 6 skila. Nawet nie myslimy o tym ;)

Forum online, zapraszamy.

Dzis osoby wybrane do bety i youtuberzy dostaną klienta i przyblizymy Wam wszystko co do serwera, dodatkowo prezentacja ulegnie zmianie niedługo (wiecej info)

@up

Nie wymyślaj głupot człowieku.

Opublikowano

Jakbys chcial wiedziec to dostal kase nie duzo ale dostal tyle ile chcial to juz tam jego sprawa bo nie chcial wiecej. Kase na sylwka? aha xD Co do bugow pisalem wczesniej i mi sie nie chce juz wiecej, nie robie serwera mialem robic ale nie zrobie bo mi sie nie chce a sam nie bd. Prosze cie lepiej zajmij sie swoim zyciem ale niestety nie prywatnym tylko TSowym bo troszke sie z ciebie smieja a dlaczego to sie sam domysl. Co do serwera mam kilka pytan:

1. Na jakich plikach jest robiony?

2. Czy itemshop bedzie drogi

3. W jakiej serwerowni bedzie maszyna pod strone i pod serwer?

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...