Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czysta prawda , serwer nie wystartuje czuc to , Maja epicka konkurencje , team ali*stri za pewne nie pusci was lekko. 

Na serwie gorowac beda you tuberzy juz wszyscy wiedza ile oni beda dostawac co odc.

Floruinek aka Gumis ma za duzo wrogow , a Harnas ten ktory prosi o posade gm/ga zjebal wam juz reputacje.

Zagralbym ale to strata czasu za mocna konkurencja.

Gdybysmy sie obawiali konkurencji juz dawno bysmy zamkneli projekt

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czysta prawda , serwer nie wystartuje czuc to , Maja epicka konkurencje , team ali*stri za pewne nie pusci was lekko. 

Na serwie gorowac beda you tuberzy juz wszyscy wiedza ile oni beda dostawac co odc.

Floruinek aka Gumis ma za duzo wrogow , a Harnas ten ktory prosi o posade gm/ga zjebal wam juz reputacje.

Zagralbym ale to strata czasu za mocna konkurencja.

Epicka konkurencja ... weź człowieku ogarnij się jak chcesz tylko reklamować serwer bo ich nie stać na reklamę i proszą użytkowników o nią to lepiej wyjdź. Niby w czym taka lepsza ? e? Miała swoją pierwszą edycje i upadała jak szma** więc życzę tego samego teraz. Na mpc ma 2 razy mniej tematów , 2k mniej wyświetleń więc chyba nie wiecie z jakim serwerem konkurujecie. Team alis*** weź już im  nie liż dupy. I to już koniec.

P.S 

Kiedy bd ten client????

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Jedynym minusem tego serwera jest Administracja, chociaz wiem, ze serwer bedzie stabilny.

Bo Gumis aka Flourinex MASZ DDOS, cos tam potrafi, Asek to zapewne Harnas x GIMBAZJUM, ale serwer jest tak swietny, ze poprostu oleje tych 2 przyglupow.

Ok do rzeczy, SERWER POLECAM, BO KOSA.

Administracji NIE POLECAM, BO TO CZUBY.

Gram na pewno, ELO.

Jestem ja Asek mati mi pomaga . HARNAS ZROBIL ZAPOWIEDZ TYLKO . I prosil bym o nieobrazanie administracji. Tym bardziej jak sie nie zna sytuacji oraz teamu.

Czy bedzie autopatcher ? Bo nie chce mi sie co chwile wgrywać latek.

Jak ze zmiana profesji? Czy jest ona jakos dostepna w grze lub w is ? (oby nie)

Czy Kostiumy daja jakies bony ? W jaki sposob mozna je zdobyc ?

Czy z kostiumami jest bug taki ze "przykladowo gdy uderza sie szarze to kostium sam sie sciaga i po chwili zaklada?)

Czy przez pety mozna przechodzic ? (Tak by nie przeszkadzaly w pvp ) oraz by nie byly widoczne na wojnie by uniknac lagow itp.

Czy są autopoty ?

Ile jest % na ulepszenie/przetopienie broni zbroi ? I czy zrobienie czegos na wiekszy lv bedzie ciezej do zrobienia oraz nie bedzie np 80% szansy na ulepszenie tylko mniej?

Czy ulepszacze są dostepne w is ? :/ (oby nie)

Czy zdobywanie ulepszaczy do zbroi/broni/bizu jest jakos fajnie rozbudowane czy eq na max lv zrobi sie w tydzien i tyle...

Czy są podstawowe fryzury(te z PL) u npc (oby tak) bo te fryzury mi zabardzo nie przypadaja do gustu i wolalbym nosic te zwykle.

Czy jezeli są te fryzury to daja tee same bony co te "rogi" itp bo nie chcialbym nosic rogow tylko dlatego ze daja lepsze bonusy...

Czy bronie (po updatach np 200lv+) bedą posiadaly mozliwosc wbicia sr lub um ? by urozmaicic jakos gre? Poniewaz na max lv z perf eq pvp bedzie zalezalo od krytow a nie

bonow ..  ( bedzie wtedy handel na serwerze :) ) a jezeli powiecie ze wtedy szybciej sie bedzie zabijac czy cos to zawsze mozecie dodac biologa ktory da abs :)

Pety dają jakies bony ? Są dostepne tylko w IS czy takze do zdobycia w grze ? Trzeba je expic ?

Czy dodalibyscie inne sety broni ( w sensie nie tylko z bojowego i dalej tylko np takze by jakas bron robilo by sie z nimfy itp ktora by dawala inne bony np lud oraz zaklecia tak by rozbudowac postac na wlasnych celach oraz bylby handel na serwerze:) )

Czy dodacie NIESKONCZONĄ ILOSC STRZAL , tak by archer nie musial latac co chwile po nie do handlarki?

Czy dwureka oraz łuk maja wiekszę DMG od pozostalych broni ?( tak powinno byc)

Czy łuk/miecz 1 reczny/ sztylety/ dzwony / wachlarze/ posiadaja takie same bonusy wbudowane czy kazda bron posiada co innego ?

Czy biolog po updatach bedzie ciezej do zrobienia a nie w chwile ? Przykladowo oddawanie czegos co dropi z bossow i w wiekszej ilosci (oczywiscie oddawanie co 1 sek)

Bossy da rade ubic w pojedynke przykladowo Ninja ? I czy takze są bossy na ktore trzeba chodzic w kilka osob i z ktorych dropi cos ciekawego np "ulepszacze na wiekszy lv, kostiumy" czy cos tam innego ? :)

Czy są Toogle skili ? W sensie odpalanie ciagle aury, strachu itp.

Czy jest na serwerze czcionka z PL , czy ta brzydka z Xeno**mt2 itp... ?

Czy z kazdym update bedzie wprawdzane duzo rzeczy a nie tylko 2 dni roboty i koniec (nudy)?

Jak czesto bedą eventy ?

Czy serwer jest na dluzej czy tylko miesiac ? Bo niestety kazde aktualne serwery ktore są/wychodza , są na max miesiac a potem nuda i ludzie odchodza.

Czy ten przedzial "medium" opieracie na robieniu EQ czy tylko na lv ? Bo mysle by ze potrudzenie sie z zrobieniem eq jest fajne by kazdy nie latal w tym samym odrazu bez wysilku.

To narazie na tyle, czekam na odpowiedz :)

Duzo tego ale ok..

1.Tak zmianka bd u npc / bossy to jeszcze pomyslimy

2.Z bossow i metinow.

3. Nie znikaja.

4.mozna przechodzic.

5.nie

6.od 100 do 75%

7.Ulepszacze bd do dropu ale z ulepszaniem ostatnich setow jest trudniej. Ulepki z dungeonow i bossow.

8.pety stale bony.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Jestem ja Asek mati mi pomaga . HARNAS ZROBIL ZAPOWIEDZ TYLKO . I prosil bym o nieobrazanie administracji. Tym bardziej jak sie nie zna sytuacji oraz teamu.

Duzo tego ale ok..

1.Tak zmianka bd u npc / bossy to jeszcze pomyslimy

2.Z bossow i metinow.

3. Nie znikaja.

4.mozna przechodzic.

5.nie

6.od 100 do 75%

7.Ulepszacze bd do dropu ale z ulepszaniem ostatnich setow jest trudniej. Ulepki z dungeonow i bossow.

8.pety stale bony.

9.Sa tol. SkilliW

10. Client jest wyposarzony 2 dwa rodzaje tekstu.

11. Medium pod wzgledem expa oraz ulepszania od poziomu 145-160

12. Bossy bd podzielone na bite samemu i z ekipa

Pytania sie powtarzaly radze zobaczyc pare stron wstecz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Jeszcze pare osob sie przyda.p

Zalatuje memorialem? Robilem memoriala ale zostalem wychujany a pewna osoba ,(Zielak) uciekla z kasa. Pare rzeczy z memoriala znalazlo sie na averi . W team nie ma Adiego ani Zielaka. Jestem tylko ja pomaga mi mati i grafike robi pan pingwin.

Czyli dobrze czułem ze memorialem smierdzi a tłumaczysz sie jak kazda inna osoba która stawia serwer ten mnie oszukał przez niego padł oni mnie wyujali itd tak pisze kazdy jeden z was i obojetnie o jaki serwer by nie chodziło jak sie zaczynaja problemy i bezsilnosc to lepiej zwalac jeden na drugiego ten to tamten tamto 3 ci sramto zagrac zagram ale z góry mówie odpier... 1 nr. i koniec zostaniesz skreslony przynajmniej u mnie wiec lepiej zastanów sie czy chcesz zrobic serwer na miesiac czy na dłuzej by i gracze i ty mieli z tego jakas korzysc gracze przyjemnosc i zabawe z gry a ty hajs bo nie ukrywajmy nikt serwera za darmo nie postawi takie serwy za free to hamahi pozdrawiam

Opublikowano

Zwalam wine. ja chcialem memoriala trzymac. ale Zielak postanowil inaczej.

Pare stron wczesniej masz ss odnosnie memoriala. i konczymy dyskusje o memorialu.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Zmiana profesji ma byc u NPC ??

@ Edit: Wezcie usuncie zmiane profesji no juz nie przesadzajmy z tym, to syf jest...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Zmiana profesji ma byc u NPC ??

@ Edit: Wezcie usuncie zmiane profesji no juz nie przesadzajmy z tym, to syf jest...

To nie jest Zmiana Profesji, tylko Zwój Powrotu Statusu...

945496meszi.png

Opublikowano

Flourine  inaczej gumiś , bawil sie innymi serwerami caly czas ;] Jesli myslicie ze z nim  teamie wystartujecie bez problemow to pzdr , nie polecam harnasiek bedzie rozdawal eq kolega. ;]

Opublikowano

Epicka konkurencja ... weź człowieku ogarnij się jak chcesz tylko reklamować serwer bo ich nie stać na reklamę i proszą użytkowników o nią to lepiej wyjdź. Niby w czym taka lepsza ? e? Miała swoją pierwszą edycje i upadała jak szma** więc życzę tego samego teraz. Na mpc ma 2 razy mniej tematów , 2k mniej wyświetleń więc chyba nie wiecie z jakim serwerem konkurujecie. Team alis*** weź już im  nie liż dupy. I to już koniec.

P.S 

Kiedy bd ten client????

Ok wypomiasz, że alist... miała już start i padła no to dawaj liczym serwery Flourine ok? hehe ^^ 10 ich było co nie? a czy na jakimś grało chociaż 100 osób? albo czy stał dłużej niż miesiąc? raczej nie więc na uj się wypowiadasz?

Nie mają reklamy? jeszcze się zdziwisz ;)

Pozdrawiam 

Co do tematu zobaczymy czy tym razem serwer na którym flourine jest w teamie postoi dłużej niż wcześniejsze

Powodzenia ;)

Opublikowano

Ok wypomiasz, że alist... miała już start i padła no to dawaj liczym serwery Flourine ok? hehe ^^ 10 ich było co nie? a czy na jakimś grało chociaż 100 osób? albo czy stał dłużej niż miesiąc? raczej nie więc na uj się wypowiadasz?

Pozdrawiam 

Co do tematu zobaczymy czy tym razem serwer na którym flourine jest w teamie postoi dłużej niż wcześniej

Powodzenia ;)

Mavex nie przemowisz im do rozumu nie wiedza kto to jest , nie wiedza kto jest w teamie . Fakt serwer jest dobry , zagralbym , ale to strata czasu.. Na starcie pewnie padnie i po tyg floruinek go offnie.

Opublikowano

Mavex nie przemowisz im do rozumu nie wiedza kto to jest , nie wiedza kto jest w teamie . Fakt serwer jest dobry , zagralbym , ale to strata czasu.. Na starcie pewnie padnie i po tyg floruinek go offnie.

Kiedy przestaniesz.? Wypisujesz jakieś bzdury. dodatkowo prosi mnie na pw o bete a teraz hejtuje.

Pozdrawiam 

Co do tematu zobaczymy czy tym razem serwer na którym flourine jest w teamie postoi dłużej niż wcześniejsze

Powodzenia ;)

Jest reklama. dodatkowo dodam że serwer postoi dłużej. a takie wasze Spekulacje są ZBĘDNE!

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nstepny syf przerobiony z plikow rykoksa  lub aline  mala skladanka z 2 \3 serverow 0 Nowego

to zdecyduj sie czy rykox czy aline, bo tak sie sklada ze pliki mamy autorskie.

Opublikowano

Nstepny syf przerobiony z plikow rykoksa  lub aline  mala skladanka z 2 \3 serverow 0 Nowego

Wgl nic nowego. plki rykoxa? pokaż mi jedną bron/Zbroję mounta peta z tych plików.

2. Popatrz na nowe bronie zbroje na 160. na teraz mają je tylko 2 serwery.

3.Aslana nikt nie ma tak samo jak arktycznego.

4.Pomyśl zanim napiszesz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Flourine  inaczej gumiś , bawil sie innymi serwerami caly czas ;] Jesli myslicie ze z nim  teamie wystartujecie bez problemow to pzdr , nie polecam harnasiek bedzie rozdawal eq kolega. ;]

Flourine to nie Gumiś wypisując takie bajeczki można stwierdzić że chcesz tylko nam zaszkodzić bo gumiś ma wielu wrogów.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Cieszmy się twoja opinią naprawdę.

Taki z Ciebie znawca że HOHOHOHO !

AW @ Zapraszamy na forum jak i na serwer ;)

55156122978248970490.png

Opublikowano

Kazdar wypierdalaj, na gg mi mało popłakałeś?

Każdy sie dobrze w teamie zna nikt nikogo na pewno nie oszukam, nie szukamy teamu na forum jak ty do nethari, pls.

Swoje zdanie wsadź sobie głęboko w buty, wyssane wszystko z palca. Wiemy dobrze co robimy, na czym stoimy i jak to się wszystko ma potoczyć.

Jeszcze będziecie przepraszać i u nas grać, stay tuned.

Zapraszamy na forum i na ts3, administracje na ts spotkacie dopiero w sobote.

Jezeli jakis youtuber chce tymczasowego klienta to na pw do mnie

Opublikowano

Kazdar wypierdalaj, na gg mi mało popłakałeś?

Każdy sie dobrze w teamie zna nikt nikogo na pewno nie oszukam, nie szukamy teamu na forum jak ty do nethari, pls.

Swoje zdanie wsadź sobie głęboko w buty, wyssane wszystko z palca. Wiemy dobrze co robimy, na czym stoimy i jak to się wszystko ma potoczyć.

Jeszcze będziecie przepraszać i u nas grać, stay tuned.

Zapraszamy na forum i na ts3, administracje na ts spotkacie dopiero w sobote.

Jezeli jakis youtuber chce tymczasowego klienta to na pw do mnie

Meneger i Thail własnie nagrywaja więc elegancko ;)

Pzodro 600 na łazarskim rejonie

http://www.youtube.com/watch?v=afh4uAmeGuU&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg&feature=c4-overview

Czekam na aska i #0 !

55156122978248970490.png

Rekrut
Opublikowano

Widziałem filmik weezego, czy nie przesada z tymi wierzchowcami ? Ten niebieski wierzchowiec ma 100kh hp, 100% expa i 100 na moby ... i pewnie go dostanie za darmo ;x Gz, 90% graczy będzie robić eq na mapę a on w drewnianym eq z tym wierzchowcem będzie tam expił ... 

Opublikowano

Widziałem filmik weezego, czy nie przesada z tymi wierzchowcami ? Ten niebieski wierzchowiec ma 100kh hp, 100% expa i 100 na moby ... i pewnie go dostanie za darmo ;x Gz, 90% graczy będzie robić eq na mapę a on w drewnianym eq z tym wierzchowcem będzie tam expił ... 

Nikt tego wierzchowca nie dostanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...