Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile osob online?

Na tą chwile 99 osób. Mogę was zapewnić ze serwer wam się spodoba. Zapraszam !

tirex dajesz clienta na inny host ?

zaraz będzie

wolf.gif

Opublikowano

Przepraszam pomylilem ID szkla na start dzis to poprawie aby pisac nalezy kupic szklo od Handlarki cena zostanie zmniejszona do 5kk 

xxx

tu macie link do clienta nie przejmowac sie ze pisze premium na samym dole po lewej stonie macie download przez tamten download mozecie pobrac clienta  na mega juz sie upa .

07623_upup.JPG

Opublikowano

Mnie to trochę śmieszy ze narzekacie na exp, minęło 1,5h od startu a juz jest 125lvl. Ja bym była nawet za zmniejszeniem expa.

wolf.gif

Opublikowano

polecam dropic kase na malych lvlach w v2 pajaki u npc  macie pierscien antyExpa  , prawdopodobnie zostanie dodany drop sztabek .

Dziekuje ,ze tak licznie przybywacie na serwer za chwile powinien pojawic sie client juz na mega.co.nz

07623_upup.JPG

Opublikowano

Pobralem clienta z tego nowego linku speedyshare i lipa. Ni mozna się połączyć z serwerem. odrazu mówię że autopatcher nie działa ,, Bład połączenia z serwerem autopatchera''

@Edit1. Pisze że wszystkie ch off

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

hosting mega jest bardzo dobry, praktycznie jak multi ;). Tirex gdy zwiększysz lvl np do 200 to jestem bardziej za zmniejszeniem expa.

Ludzie wbijajcie na ten serwer to jest cudo easy/4fun expi się przyjemnie wojny/pvp to będzie piękne, pobierać clienta i w tej chwili wbijać !!!

Mam propozycje, aby skile dla BM/WP  typu obrana   od razu się odnawiały. 

wolf.gif

Opublikowano

hosting mega jest bardzo dobry, praktycznie jak multi ;). Tirex gdy zwiększysz lvl np do 200 to jestem bardziej za zmniejszeniem expa.

Ludzie wbijajcie na ten serwer to jest cudo easy/4fun expi się przyjemnie wojny/pvp to będzie piękne, pobierać clienta i w tej chwili wbijać !!!

Bardzo dziekuje za tak mile slowa i jeszcze raz serdecznie przepraszam za zamieszanie z pobraniem clienta niestety mialem problem z internetem , jak obiecalem ,ze wystartujemy o 17 tak sie stalo :) wystartowalismy wez wiekszych problemow ataki DDoS nie sa nam straszne :) 

Wrazie problemow zapraszam na TS lub forum 

07623_upup.JPG

Opublikowano

Przepraszam pomylilem ID szkla na start dzis to poprawie aby pisac nalezy kupic szklo od Handlarki cena zostanie zmniejszona do 5kk 

xxx

tu macie link do clienta nie przejmowac sie ze pisze premium na samym dole po lewej stonie macie download przez tamten download mozecie pobrac clienta  na mega juz sie upa .

1h na dodanie skanu.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1h na dodanie skanu.

tamten link mozna juz wywalic bo dodalem na mega wraz ze skanem , Jeszcze raz zapraszam na serwer.

PS:   Dzis Godz. 1 w nocy przerwa techniczna do 5 min max 

07623_upup.JPG

Opublikowano

Jeszcze 300MB i stratujemy. :) Ile ludzi online.?

170, ale server przyjemny :D poki co fajnie sie bawie xD tylko admin moglby poprawic healera .

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...