Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przerwa konserwacyjna czy coś tam, za "chwile" pownien być serwer włączony 
Pozdrawiam

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Taka mała opinia ode mnie.

Serwer jest bardzo dobry, lagów nie ma. Image serwera jest wręcz cudowny, są fajne efekty. Client może i zajmuje te 800mb, lecz osobiście bardzo polecam serwer. Nie jest trudno jest wbić lvl', atmosfera na serwerze też jest dobra.

Polecam się rejstrować, i grać.

sygnatura3.png

Opublikowano

polecam serwer, super sie gra, szybko expi, szybko dropi, w godzine gry mozna wbic 120+ wiec spokojnie z tym

jesli chodzi o eq to jest sporo bossow, metinow, ktore dosc szybko sie respia

atmosferka jest super, grafika takze, wlasnie taka lubie, wiec zapraszam

Opublikowano

polecam serwer, super sie gra, szybko expi, szybko dropi, w godzine gry mozna wbic 120+ wiec spokojnie z tym

jesli chodzi o eq to jest sporo bossow, metinow, ktore dosc szybko sie respia

atmosferka jest super, grafika takze, wlasnie taka lubie, wiec zapraszam

Prawdę mówiąć, na mapie od levela 95 można w 30 minut wbić 130 poziom. Następnie są specjalne mapy od danego levela. 

sygnatura3.png

Opublikowano

serwer jest spoko miło się gra i w ogolę ale czy dopracowany jest system pvp ? każdy ma eq perfekt więc wieczność można się bić przy poceniu więc wypady na inne królestwa nie mają sensu :).
A i tak apropo woj ma zbugowaną szarże :) używając go nie można walnąć bez pośrednio w innego gracza jest to tak jak by woj biegł w ścianę i nic więcej skill się tylko marnuje.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Prezka fajne wszystko spoko..
Pobieranie w ciągu 3 min...

Ale cóż z tego jak wszystkie CH są off ;x

Zobaczę poczekam.. Jak na razie myślę że będzie ok :D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

serwer jest spoko miło się gra i w ogolę ale czy dopracowany jest system pvp ? każdy ma eq perfekt więc wieczność można się bić przy poceniu więc wypady na inne królestwa nie mają sensu :).

A i tak apropo woj ma zbugowaną szarże :) używając go nie można walnąć bez pośrednio w innego gracza jest to tak jak by woj biegł w ścianę i nic więcej skill się tylko marnuje.

Witaj , widac nie bylo Cie jaki pisalem informacje ze skil "Szarza" został chwilowo wylaczony z DMG gdyz zostal zle obliczony i przy odpowiedniej kombinacji mozna bylo wywalic channel . Odbyla sie juz konserwacja majaca ca celu naprawienie tego skila serwer jest juz online i nie powinno byc problemow .

pozdro ciagle CH ktos wywala bo nie macie komend zablokowanych naprawde pogratulować 

kolejny server niewypalem ...

Heh Jesli nie wiesz co jest grane to prsze nie pisz zbednych postow wprowadzajacych ludzi w blad jesli chcesz byc 24/7 w informacji co sie dzieje z serwerem to zapraszam na ts jestem na nim od 7/8 rano do ok 5 w nocy , wystarczy wejsc na kanal poczekac chwilke lub napisac na PW 

07623_upup.JPG

Opublikowano

Trochę pograłem (lv 120+).Ogólnie serwer nieprzemyślany.

W m1 bez problemu wbija się 50lv.Potem idzie się na szpony do av2 i expi do 80lv - cały czas w eq na 1 lv.

Żadnego biologa,ani innych questów.To może odrazu trzeba było na start dać wszystkim max lv - zaoszczędziliby kilka godzin niepotrzebnej straty czasu.

Cztery metki (opony) na początku groty.Dropią z nich niezbędne ulepszacze,więc cały czas toczą się tam walki i albo te metki bije najsilniejszy albo jednego bije po kilka osób (nawet z różnych królestw).To samo jest z bossami.

Ktoś wcześniej napisał,że nie ma lagów...może rzeczywiście nie są duże (bo na serwerze jest pare osób na krzyż),ale co z tego,skoro wszędzie mobów jest mnóstwo i przejeżdżając ścina grafikę nawet na mocnych kartach graficznych (nie wspomnę już o expieniu z pelerynkami).

Za kilka dni (jeżeli serwer wogóle dotrwa tak długo) scenariusz będzie taki,że wszyscy będą mieć max levele i będą stać w mieście,a kto tylko wystawi nogę poza plac będzie zabijany (przez swoich lub wrogów)...ot tak z nudów,bo nic innego nie będzie do roboty.

Żegnam bez żalu.

Opublikowano

Trochę pograłem (lv 120+).Ogólnie serwer nieprzemyślany.

W m1 bez problemu wbija się 50lv.Potem idzie się na szpony do av2 i expi do 80lv - cały czas w eq na 1 lv.

Żadnego biologa,ani innych questów.To może odrazu trzeba było na start dać wszystkim max lv - zaoszczędziliby kilka godzin niepotrzebnej straty czasu.

Cztery metki (opony) na początku groty.Dropią z nich niezbędne ulepszacze,więc cały czas toczą się tam walki i albo te metki bije najsilniejszy albo jednego bije po kilka osób (nawet z różnych królestw).To samo jest z bossami.

Ktoś wcześniej napisał,że nie ma lagów...może rzeczywiście nie są duże (bo na serwerze jest pare osób na krzyż),ale co z tego,skoro wszędzie mobów jest mnóstwo i przejeżdżając ścina grafikę nawet na mocnych kartach graficznych (nie wspomnę już o expieniu z pelerynkami).

Za kilka dni (jeżeli serwer wogóle dotrwa tak długo) scenariusz będzie taki,że wszyscy będą mieć max levele i będą stać w mieście,a kto tylko wystawi nogę poza plac będzie zabijany (przez swoich lub wrogów)...ot tak z nudów,bo nic innego nie będzie do roboty.

Żegnam bez żalu.

1.To jest server easy, na jaki ty exp i questy liczysz o.O

2.No fakt, z metkami są problemy.

3.Lagów nie ma, kup nowy komputer.

4.Mogliby zrobić coś do robienia na max lvl'u-areny,mapy pvp.(jak już są to sorry ale nowy jestem ^.>)

Opublikowano

To nawet nie jest easy,bo na easy potrzeba zazwyczaj trochę wysiłku (kilka dni),żeby wbić max lv.Bliżej mu do for fun gdzie na start dostajemy odrazu wszystko max.

Pisałem,że lagów nie ma.Ścinanie grafiki to zupełnie inna bajka,a kartę grafiki mam od około 2 tygodni nową i nie byle jaką.Zresztą regularnie zmieniam co rok.

Przed chwilą dostałem zaproszenie do zamkniętej bety Elder Scrolls,więc idę się tam bawić.

Opublikowano

To nawet nie jest easy,bo na easy potrzeba zazwyczaj trochę wysiłku (kilka dni),żeby wbić max lv.Bliżej mu do for fun gdzie na start dostajemy odrazu wszystko max.

Pisałem,że lagów nie ma.Ścinanie grafiki to zupełnie inna bajka,a kartę grafiki mam od około 2 tygodni nową i nie byle jaką.Zresztą regularnie zmieniam co rok.

Przed chwilą dostałem zaproszenie do zamkniętej bety Elder Scrolls,więc idę się tam bawić.

Na 4fun też trzeba troszkę expić.. Tam gdzie się dostaje wszystko max [typu HammerMt2] to są serwery pvp.

nlcEZxg.png

Opublikowano

siemka na stronie pisze jak sie zaloguje ze moge kogos zaprosic i dostane vipa na 2 dni pomoze ktos tzn. jak kogos zaprosic ?

Jak zalogujesz się na konto to masz gdzieś w profilu twój link do rejestracji.

Dana osoba musi się zarejestrować z niego :)

Nadal czekam na clienta z hostingu

www.multiupload.nl

Pzdr. Yo

Yo nigga :D

Opublikowano

czemu? W samym av2 jest ciągle 30 ludzi+... a na mapie od 95 to już wgl

Serwer jest super ,już ch nie padają ciągle jest ogar,miły exp i drop jak na prawdziwym easy. Kto mówi,że to lipny serw to jest idiotą bo napewno nawet na niego nie wszedł.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer jest super ,już ch nie padają ciągle jest ogar,miły exp i drop jak na prawdziwym easy. Kto mówi,że to lipny serw to jest idiotą bo napewno nawet na niego nie wszedł.

Chociaż ty jeden doceniłeś prace Admina. ;) Strasznie dużo nocek zarwał żeby popracować nad serwerem i wydaje mi się że zrobił Kawał dobrej roboty... :p

Jak zalogujesz się na konto to masz gdzieś w profilu twój link do rejestracji.

Dana osoba musi się zarejestrować z niego :)

Nadal czekam na clienta z hostingu

www.multiupload.nl

Pzdr. Yo

Po co ci Link na MultiUpload.nl skoro masz Dl z Hostingu No-Limit? o.O

nlcEZxg.png

Opublikowano

Serwer z lekka nie wypał pod względem expa... no ale cóż nie mój serwer ja go nie robiłem i ja tu nie decyduje o tym ale tylko informuje :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer z lekka nie wypał pod względem expa... no ale cóż nie mój serwer ja go nie robiłem i ja tu nie decyduje o tym ale tylko informuje :).

2dni i max lv i ci exp nie pasi pozdro :))

Uczeń
Opublikowano

Ch nie padają? Ciekawe co teraz sie stało... Ja niestety już podziękuje za gre bo mam dość tego wywalania channeli :) Powodzenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...