Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest warty uwagi, po mimo tego, że wywala channele. Dla mnie serwer jest bardzo dobry, miło się expi, ale czasami trzeba się pomęczyć ; ).

Opublikowano

Ej ej kanaly juz nie wywala przynajmniej z moich informacji od wczoraj bylo stabilne byla przerwa to naprawione zostalo szarza tera wstalem to nie wiem co jest, bo najgorsze ze zero informacji ani czego dokonali podczas przerwy 

Daj sobie spokoj jaki kurwa exp wiekszy od 120 daje pol lvla musisz wbic 130 wiec masz 10 lvli przez peirwsze 3 expisz lvl moze z 2-3 minuty potem z 4 do 125 125-127 okolo 12 minut 127 perzeskakuje czyli 128 to lvl bedziesz wbijac z 15 minut a 129 to chyba z 20 min to duzo ? ::: to na koncu to nie suma tylko przewidywany czas wbicia lvla poniewaz ja skonczylem na 128 gdyz bylo pozno

5sc6.jpg

Opublikowano

Kurwa mać, wszyscy płaczecie o exp, przecież to jest kurwa poezja, chwila moment nie wiesz kiedy i w 2 godzinki może mniej, masz 130 lvl. Tylko trzeba ogarnąć co nie co, a nie tylko płakać i psuć opinie serwerowi ;c

Opublikowano

Kurwa mać, wszyscy płaczecie o exp, przecież to jest kurwa poezja, chwila moment nie wiesz kiedy i w 2 godzinki może mniej, masz 130 lvl. Tylko trzeba ogarnąć co nie co, a nie tylko płakać i psuć opinie serwerowi ;c

Nie ma co się użalać ci co grali to wiedzą że to są dzieci i nie warto się polegać na ich opini. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

154 lvl wbiłem w 3 godziny i 2 minuty jako pierwszy na serwie w dodatku bez eq, drugą postać 140 lvl zrobiłem w nie całą godzinę i to ma być trudny exp ?? haha lol, serwer na prawdę dobry, jedynie HAZE wywala chanele kto siedzi na TS wie o kim mowa.

titan.jpg
Opublikowano

154 lvl wbiłem w 3 godziny i 2 minuty jako pierwszy na serwie w dodatku bez eq, drugą postać 140 lvl zrobiłem w nie całą godzinę i to ma być trudny exp ?? haha lol, serwer na prawdę dobry, jedynie HAZE wywala chanele kto siedzi na TS wie o kim mowa.

Z pd czy bez ? I na jakich mapach expiles ? Przepraszam, nowy jestem.

Opublikowano

Mmm, serwer pada co kilka godzin, nieograrnięta administracja... Cud, miód! Możesz mi ruchac nawet siostre (niezła dupa[po mnie xD]), ale nie pozwolę Ci śmieciu tak poniżać mojego mistrza Svope.

Svope, majsterze, jesteś wielki. Jedź mu lepiej najeb xD Kiedy coś piszemy razem? xD

On nie jest tylko zjebanym no lifem. Jest dobrym ziomkiem. Można z nim pogadać o życiu, pośmiać się, a co najważniejsze, nie patrzy na grubość portfela, na to kim jesteś, co umiesz, tylko pomaga. Pis joł. Svope strzała, jesteś pierdolonym czarodziejem xD

Podpinam się pod tym, ale nie mam siostry, mam braci, nawet trzech, jak kto lubi xD

Serwer to dno i wodorosty. Administracja jest ch***owa ( w złym sensie rzecz jasna :D ). Nie wiem jak mogli tak ukrutnie potraktować mojego mentora. 

Nie polecam tego serwa, bo jest do kitu. Pozdro, poćwiczcie. 

Opublikowano

Jak oceniam server

• Poczatek (odapalanie gry) ładnie poprawiony
  • wyglad postaci mozna obracac
  • wybór postaci ładnie wyglada
  • Zalozyciel servera bardzo sie starał nad stworzeniem takiego metka
  • Gildie z Obrazkami (to jest to czego też szukam :)  )
  • ładny wygląd broni
  • Brak petów i innych pierdół Energi i innych cudawianek
  • wyglad map poprawiony
  • duzy wybór Itemow u handlarzy. np u Zbroi :)

_

• najwiekszy drop ktory gralem przez 30 min byl na psach 1 lv.
  • Dzikusy z po za expem przypominał mi sie Polski metin2 (drop)
  • za szybko wbija sie lvl(co przez co po osiagnieciu max lvl nie ma co robić.. )
  • bony 1-5 mimo tego ze brak 6/bonu sa za mocne jak dla mnie (30% np diabły itp)
  • 1 bug podczas wyboru krolestwa i mozna sie pomylic.
  • Nikt nie odpowiada na moje pytania (nawet Gm) , Pustki ,
  • za łatwo się expi Nie ma wielkiej roznicy w dmg w expieniu miedzy sura wp a np ninja wp
  • brak fryzur u 3 postaci tylko wojownik ma dodana stała fryzure.

61739351968918244852.png

by me ^.^

Opublikowano

Wojna gildi WLM i DiesIare bez sensu z leksza ;/ :D Wywaliło z wojny i po zabawie..

Wbiłem max lvl i nie ma co robic. Raczej odejdę z gry poniewaz za malo tych ulepek dropi ....

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Wojna gildi WLM i DiesIare bez sensu z leksza ;/ :D Wywaliło z wojny i po zabawie..

Wbiłem max lvl i nie ma co robic. Raczej odejdę z gry poniewaz za malo tych ulepek dropi ....

Lol ? nie masz co robic?? to drop ulepki ulepszaj eq 

07623_upup.JPG

Opublikowano

W Końcu Wystartował grałem na beta i było wyebanie top 1 ninja archer miałem Pozdrawiam i już zasysam! 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jak oceniam server

• Poczatek (odapalanie gry) ładnie poprawiony
  • wyglad postaci mozna obracac
  • wybór postaci ładnie wyglada
  • Zalozyciel servera bardzo sie starał nad stworzeniem takiego metka
  • Gildie z Obrazkami (to jest to czego też szukam :)  )
  • ładny wygląd broni
  • Brak petów i innych pierdół Energi i innych cudawianek
  • wyglad map poprawiony
  • duzy wybór Itemow u handlarzy. np u Zbroi :)

_

• najwiekszy drop ktory gralem przez 30 min byl na psach 1 lv.
  • Dzikusy z po za expem przypominał mi sie Polski metin2 (drop)
  • za szybko wbija sie lvl(co przez co po osiagnieciu max lvl nie ma co robić.. )
  • bony 1-5 mimo tego ze brak 6/bonu sa za mocne jak dla mnie (30% np diabły itp)
  • 1 bug podczas wyboru krolestwa i mozna sie pomylic.
  • Nikt nie odpowiada na moje pytania (nawet Gm) , Pustki ,
  • za łatwo się expi Nie ma wielkiej roznicy w dmg w expieniu miedzy sura wp a np ninja wp
  • brak fryzur u 3 postaci tylko wojownik ma dodana stała fryzure.

" między sura wp a np ninja wp "

Ninja wp?

Dziekuje dowidzenia wróć do pl i tam się dowiedz all o metku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...