Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry serwer admin naprawia bugi jest ok :P

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko, ale szkoda że tak często pada :/

Kilka sposobów na ataki DDos:

-Ogarnij podchanelle

-Jeśli umiesz to potrójne hasło do bazy.

Pozdrawiam i zapraszam jak będzie On-Line :)

ja-pierdole-co-za-debil.jpg

Co ma haslo do bazy wspolnego z ddosem?

Wiesz od czego sa podchanelle? Poczytaj pierw o DDoS a potem sie wypowiadaj.

Idz lepiej robic swoje hamaki.

@top Wieczorem sie obluka co i jak, jak fajny to sie zostanie na dluzej ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Totalnie odradzam nowym graczom ten Shit, oto kilka powodów.

- Na początku serwera dropiły karasie (wejściówki na dungeony) teraz nie dropią, te osoby które wtedy grały zrobiły bardzo łatwo eq, teraz trzeba całego dnia na łowienie. By zrobić zrobić item - wszystko fajnie, ale jaka sprawiedliwość?

- Admin potrzebował aż dwóch dni by : zmienić bony w item art i zrobić jeden sklep,

- nie ma sensu wbijania max lvl'a, na 154 już nie dropi w ogóle kasa, 

- co raz wiecej osób stąd odchodzi i jest po prostu nudno,

- niezrónoważone DMG klas, a ninją to już kompletnie nie ma co grać...

- kilka rzeczy kiedyś było u NPC, różnych potów, wspomagaczy, wody etc w sztukach 200.. teraz juz tego nie ma, kto nakupił wcześniej ten ma

- serwer się psuje, to znaczy od paru godzin nie można zakładać eq, skille i hity nie zadają obrażeń, po prostu grać się nie da, a jeszcze eq znika.

Także co tu dużo mówić, nowi gracze nie mają tu czego szukać.

The past has gone

Opublikowano

Serwer wystartował bez żadnych problemów hehe.Właśnie widać teraz jak funkcjonuje. Nie Polecam Szkoda Czasu i Denerwowania Się

2 dni naprawiał serwer z bugów więcej spi erdolił niż naprawił.

Opublikowano

Totalnie odradzam nowym graczom ten Shit, oto kilka powodów.

- Na początku serwera dropiły karasie (wejściówki na dungeony) teraz nie dropią, te osoby które wtedy grały zrobiły bardzo łatwo eq, teraz trzeba całego dnia na łowienie. By zrobić zrobić item - wszystko fajnie, ale jaka sprawiedliwość?

- Admin potrzebował aż dwóch dni by : zmienić bony w item art i zrobić jeden sklep,

- nie ma sensu wbijania max lvl'a, na 154 już nie dropi w ogóle kasa, 

- co raz wiecej osób stąd odchodzi i jest po prostu nudno,

- niezrónoważone DMG klas, a ninją to już kompletnie nie ma co grać...

- kilka rzeczy kiedyś było u NPC, różnych potów, wspomagaczy, wody etc w sztukach 200.. teraz juz tego nie ma, kto nakupił wcześniej ten ma

- serwer się psuje, to znaczy od paru godzin nie można zakładać eq, skille i hity nie zadają obrażeń, po prostu grać się nie da, a jeszcze eq znika.

Także co tu dużo mówić, nowi gracze nie mają tu czego szukać.

Serwer wystartował bez żadnych problemów hehe.Właśnie widać teraz jak funkcjonuje. Nie Polecam Szkoda Czasu i Denerwowania Się

2 dni naprawiał serwer z bugów więcej spi erdolił niż naprawił.

w 100% racja ;] 2 dni i spierdolone bony kazdy musial przerabiac eq, 2 dni nie dzialalo ulepszanie KD, ninja bilem z hita po 300 czasami 1200 jak szycie weszlo, ze skilli po 700- 1.5k, dla porownania BM bije po 6k bez kryta w full abs na magie i roska 20%, ogolnie z serwera easy przez te karasie zrobil MEDIUM caly dzien na rybach zeby zrobic 1 item o ile nie spali ;p

expic daggerem z buta sie nie da, mooby maja ,, obalenie " ;] co tu wiecej mowic, nie polecam bo serwer zostal na maxa zjebany

@ edit widze ze z forum zaczely znikac posty, ktore pokazywaly prawdziwe oblicze tego dennego serwera oraz jego administracji ;]

Opublikowano

Fakt server zyebali z tymi karasiami i fakycznie z easy teraz mamy medium takie moje odczucie.

Najlepsze jest to ze osoby piszące o drop karasi na forum Tirex raczej spotykają sie z negatywną odp (graczy) tu można wywnioskować tych co grali od początku servera bo wiadomo masz wille auto a skoro jesteś Polakiem to i tak masz za mało a tym bardziej inni tego mieć nie powinnni.

Druga grupa to ci co już eq na fb pokuli i szkoda im (inni lżej nie powiiin mieć )

2 dni na fb cisnełem około 140-180 karasi a 1 itemek skuty reszte popalił  bo nie ma 100% na ulepszeni.

Ogólnie zrobienie eq zajmie tak myśle z 1,5 tyg na ostrym cisnięciu na fb i doliczając mojego farta ;)

Server ogólnie fajny fajnie się gra tylko że wywalczenie czegoś raczej jest nie możliwebo DamieN chyba priorytety popierd.. wiec nie sugerować sie typem servera Easy ^_^ Ogólnie to co było dostepne na starcie wycofane typu dopalacze różnego rodzaju jedynie co pozostał to niesmak i ci co mają tego pełno w depo  no cóż a mistrzunio DamieN raczej nic se nie robi z sugestji graczy itp ma swoją koncepcje i tyle to że server yebie to już inna bajka.

Nie powiem nie grajcie stestujcie bo warto choć wnioski idzie wyciągnąć dopiero przy próbie robienia eq i dość czestego padania CH.

Kurde zatrudnij ty technika dobrego to ci w 2 dni zrobi to co ty od startu servera ;p i no właśnie I nie spierd.. własnej pracy :)

Jesio luknełem na ankiete od startu servera miał byś +400 graczy a tak zamiast 4 działających CH masz tylko 2 i może z +200 graczy + - jakieś 70

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

2 dniowa przerwa techniczna - jedyna taka która służy zespsuciu serwera ;D teraz pewnie od nowa zaś robią

Kurde zatrudnij ty technika dobrego to ci w 2 dni zrobi to co ty od startu servera ;p i no właśnie I nie spierd.. własnej pracy  :)

ten serwer to właśnie projekt w którym administrator sam chce się nauczyć tego i owego. Więc jeśli ktoś chce na takim grać proszę bardzo

The past has gone

Opublikowano

Fakt server zyebali z tymi karasiami i fakycznie z easy teraz mamy medium takie moje odczucie.

Najlepsze jest to ze osoby piszące o drop karasi na forum Tirex raczej spotykają sie z negatywną odp (graczy) tu można wywnioskować tych co grali od początku servera bo wiadomo masz wille auto a skoro jesteś Polakiem to i tak masz za mało a tym bardziej inni tego mieć nie powinnni.

Druga grupa to ci co już eq na fb pokuli i szkoda im (inni lżej nie powiiin mieć )

2 dni na fb cisnełem około 140-180 karasi a 1 itemek skuty reszte popalił  bo nie ma 100% na ulepszeni.

Ogólnie zrobienie eq zajmie tak myśle z 1,5 tyg na ostrym cisnięciu na fb i doliczając mojego farta ;)

Server ogólnie fajny fajnie się gra tylko że wywalczenie czegoś raczej jest nie możliwebo DamieN chyba priorytety popierd.. wiec nie sugerować sie typem servera Easy ^_^ Ogólnie to co było dostepne na starcie wycofane typu dopalacze różnego rodzaju jedynie co pozostał to niesmak i ci co mają tego pełno w depo  no cóż a mistrzunio DamieN raczej nic se nie robi z sugestji graczy itp ma swoją koncepcje i tyle to że server yebie to już inna bajka.

Nie powiem nie grajcie stestujcie bo warto choć wnioski idzie wyciągnąć dopiero przy próbie robienia eq i dość czestego padania CH.

Kurde zatrudnij ty technika dobrego to ci w 2 dni zrobi to co ty od startu servera ;p i no właśnie I nie spierd.. własnej pracy :)

Jesio luknełem na ankiete od startu servera miał byś +400 graczy a tak zamiast 4 działających CH masz tylko 2 i może z +200 graczy + - jakieś 70

2 dniowa przerwa techniczna - jedyna taka która służy zespsuciu serwera ;D teraz pewnie od nowa zaś robią

ten serwer to właśnie projekt w którym administrator sam chce się nauczyć tego i owego. Więc jeśli ktoś chce na takim grać proszę bardzo

Dzis poznym wieczorem lub w nocy pojawi sie na naszym forum informacja co i jak z serwerem wiec prosze o odczytanie .

Skoro mowa o przyjeciu Technika zrobil bym juz to dawno ale zaden "Pseudo Technik" nie potrafil tego naprawic wiec prosze mi tu nie mowic co mam robic bo gdyby byla jakas odpowiedzialna osoba i znajaca sie na tym co robi napewno bym ja zatrudnil . 

07623_upup.JPG

Opublikowano

czyli juz po serwie tak? hehe wiedziałęm jak większość musiał paść a szkoda;/

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Obecy serwer TirexMT2 na ktorym graliscie zostaje zawieszony na czas nieokreslony z przyczyn technicznych , wszystkie konta , postacie, itemy, lvle i SM zostaly zapisane i bd na ponownym starcie. Zostaly juz wgrane nowe pliki na ktorych nie ma prawa wywalac channeli , jesli jednak okaze sie ,ze bd nadal padac channele bd to tylko i wylacznie wina maszyny czego nie przewiduje . Jesli jednak tak sie stanie w ciagu 24h zostanie zakupiona nowa maszyna .

Aby wam sie nie nudzilo prawdopodobnie jutro w godzinach wieczornych zostanie uruchomiony 2 serwer . Sa to calkiem inne pliki niz te obecne co byly.
Aby zagrac bd trzeba pobrac clienta pod ten serwer.

kilka niformacji na temat tych plikow:

Max lv : 250
broni / zbrojek ok. 20 szt na klase
polowania 
nowe mapy
swiecenia itemow
Nowy wyglad miast
Wbudoway BS

The past has gone

Opublikowano

Obecy serwer TirexMT2 na ktorym graliscie zostaje zawieszony na czas nieokreslony z przyczyn technicznych , wszystkie konta , postacie, itemy, lvle i SM zostaly zapisane i bd na ponownym starcie. Zostaly juz wgrane nowe pliki na ktorych nie ma prawa wywalac channeli , jesli jednak okaze sie ,ze bd nadal padac channele bd to tylko i wylacznie wina maszyny czego nie przewiduje . Jesli jednak tak sie stanie w ciagu 24h zostanie zakupiona nowa maszyna .

Aby wam sie nie nudzilo prawdopodobnie jutro w godzinach wieczornych zostanie uruchomiony 2 serwer . Sa to calkiem inne pliki niz te obecne co byly.

Aby zagrac bd trzeba pobrac clienta pod ten serwer.

kilka niformacji na temat tych plikow:

Max lv : 250

broni / zbrojek ok. 20 szt na klase

polowania 

nowe mapy

swiecenia itemow

Nowy wyglad miast

Wbudoway BS

mhm Wnioskuje ze pliki Rykox ;__:

@@@ 

Kurwa jego mać za co znowu ten pierdolony Warn? Co to gwiazdka do chuja że wlepiacie na prawo i lewo? :__:

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

mhm Wnioskuje ze pliki Rykox ;__:

nie wiem, skopiowałem to tylko z forum

The past has gone

Opublikowano

ta widze już jaki bd tłum,ehh szkoda serwa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Na serwerze najlepsze jest to, że Administrator zmienia drop i resp mobów jak mu się podoba, nie zważając, że krzywdzi tym nowych graczy. A kiedy mu zwrócisz uwagę to leci w Twoją stronę "Nie podoba się, to nie graj"

Takie odpowiedzi dostaniemy też kiedy napiszemy jakąś propozycję odnośnie serwera.

The past has gone

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...