Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest nawet fajny.

Grałem na becie i mam kilka propozycji

Zmniejszyć dmg na v2 pajaki

-||- na czerwonym lesie ( z full eq rib sr 40 padam jak szmata ... body 750 def. 

Zwiekszcie yang lub dodajcie % na drop sztabek.

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest nawet fajny.

-||- na czerwonym lesie ( z full eq rib sr 40 padam jak szmata ... body 750 def. 

Od mapy 95 kasa leci jak szalona jedynie niech zwiększą na niższych lvlach.

Skąd Dropi Wodny Kryształ i Kość Palca?

Oponki w grocie v1 na samym początku

Opublikowano

Serwer jest nawet fajny.

Zaraz dopytam sie graczy jak z dmg w v2 bo nikt tego mi narazie nie zglaszal czyli musialo byc dobrze .

co do red lasu w v2 pajaki wbijesz 75 lajtem ale troszke zmniejsze w red lesie dmg dziekuje za uwage .

Drop yang jest specialnie taki zeby yangi mialy jakas wartosc a nie tylko obracalo sie w setkach brylek .

Skąd Dropi Wodny Kryształ i Kość Palca?

na forum w dziale Dyskusje napisalem gdzie dropia ulepki tak na 100% ale lotaja tez w innych miejscach , zostal dodany drop PD z berana 

07623_upup.JPG

Opublikowano

A kiedy start bo pisze, że "może jutro" a dzisiaj jest te jutro jak by wystartował to wbije na bete mi się za bardzo nie chce wchodzić .

Dokładnie pod ktoś dokładną datę startu, bo pisze tak jak by było ruchome ! 

Jak z DMG w av2 i czy moby podchodzą pod konia ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dokładnie pod ktoś dokładną datę startu, bo pisze tak jak by było ruchome ! 

Jak z DMG w av2 i czy moby podchodzą pod konia ? 

dokladnie to data startu jest nie znana ale jutro wieczorkiem chcialbym juz wstartowac lecz to nie jest pewne

DMG musisz sobie wejsc i sprawdzic bo dla jednej osoby 1k to to duzo a dla drugiej 6k to malo wejdz i zobacz  

tak mobki podchodza pod konia 

07623_upup.JPG

Opublikowano

dokladnie to data startu jest nie znana ale jutro wieczorkiem chcialbym juz wstartowac lecz to nie jest pewne

DMG musisz sobie wejsc i sprawdzic bo dla jednej osoby 1k to to duzo a dla drugiej 6k to malo wejdz i zobacz  

tak mobki podchodza pod konia 

Jeżeli podchodzą pod konia to i tak będzie dobrze nawet jak będą biły po 1k bo zdążymy je wyklepać

A bronie 75 tylko RIP ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Rekrut
Opublikowano

Jeden administrator ? Już widzę ten syf ;x No serwer całkiem całkiem, gdyby nie wygląd forum, brak reklamy i przed ostatnie zbroje ... Na szamanie wyglądają jak jakiś worek, strasznie brzydkie. Oceniam na 6/10. 

Powodzenia.

Opublikowano

Jeżeli podchodzą pod konia to i tak będzie dobrze nawet jak będą biły po 1k bo zdążymy je wyklepać

A bronie 75 tylko RIP ? 

Nie bronie są u Handlarza moby mocno nie bija wiec spokojnie dasz rade rozwalic :)

polecam przeczytac informacje zawarte na dole prezentacji staralem sie tam wypisac wszystko 

Jeden administrator ? Już widzę ten syf ;x No serwer całkiem całkiem, gdyby nie wygląd forum, brak reklamy i przed ostatnie zbroje ... Na szamanie wyglądają jak jakiś worek, strasznie brzydkie. Oceniam na 6/10. 

Powodzenia.

Reklama zaraz pojawi sie na Metin2list dodatkowo bd tez filmiki , syf na serwerze bo jeden administrator ?? nie powiedzial bym syf to ja widzialem na innych serwerech nie bd mowil nazw sami wiecie ktore padly ostatnim czasem przez ilosc administracji robiacjej jebitny burdel z serwera , co do zbrojki mi sie podoba na pocieszenie nie jest ona ostatnia wiec nie musisz sie martwic > polecam wbic na serwer i samemu sie przekonac.

Jeśli ktoś chciałby nagrywać GP z serwera za SM serdecznie zapraszam na ts  dogadamy sie.

07623_upup.JPG

Opublikowano

Bs zabroniony jak sam powiedziałeś to teraz mi powiedz jakie masz zabezpieczenia które wykryją kto na BS'ie jedzie... zrobie takiego bs'a i zobaczymy czy dostane bana haha no nie rozśmieszaj 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Bs zabroniony jak sam powiedziałeś to teraz mi powiedz jakie masz zabezpieczenia które wykryją kto na BS'ie jedzie... zrobie takiego bs'a i zobaczymy czy dostane bana haha no nie rozśmieszaj 

czytaj ze zrozumieniem jest zabroniony ale blokowac go nie bd nie ma sensu nawet go odpalac bo bony wchodz bardzo szybko

07623_upup.JPG

Opublikowano

INFORMACJA SERWEROWA !!!!

Start Serwera Jutro Godz. 17:00

Jeśli ktoś chciałby jeszcze nagrac filmik z serwera za SM pisac PW lub zglaszac sie na TeamSpeak'u

07623_upup.JPG

Opublikowano

Obok masz 2 hosting ... Wystarczy popatrzeć a nie walić od razu głupiego posta ...

http://www.multiupload.nl/ZVHOY7YOG8 <<<< z głównej strony serwera -- mod jak chcesz to usuń albo sobie sprawdź

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Kolego Up,pobierz clienta z tej 2 zakładki tam jest darmowy:) Co do serwa to przegrałem z 3h i wyśle,że to najlepszy serw jaki wyszedł w ostatnim czasie.Bardzo dopracowany nawet jednego buga tylko z 3 błędy małe znalazłem,fajnie lecą ulepki  super leci lv nic tylko grać.Naprawde warto!! Zapraszam wszystkich!! Quattro!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

wy sobie chyba z tym clientem żartujecie : http://screenshooter.net/2407061/vulvtnr

wystarczy czytac na samym dole po lewej stronie masz zielony button Download klikasz tam i mozesz pobrac clienta , jesli nadal nie bd mogl pobrac tu masz bezposredni link do clienta http://178.19.99.199/TirexMT2.pl-Official-Beta.rar

@misieqk2 wystarczy, że naciśniesz "Pobierz TirexMT2.pl-Official..." -.-

@JacekF typ gdzie dropi wodny kryształ i Kość palca?

Drop ulepek masz opisany na naszym forum zaraz zostanie bardziej dokladnie opisany 

07623_upup.JPG

Opublikowano

ChaosMarine250  W odopowiedzi na twoje pytanie- lecą z oponek w av1 na samym początku oraz z metków na mapie od 95

Tirex zmniejsz delikatnie tego expa bo maxa wklepiemmy przez noc a to lipka troche;/ 

Ps.Kiedy bd Oficjalna prezentacja?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

ChaosMarine250  W odopowiedzi na twoje pytanie- lecą z oponek w av1 na samym początku oraz z metków na mapie od 95

Tirex zmniejsz delikatnie tego expa bo maxa wklepiemmy przez noc a to lipka troche;/ 

Ps.Kiedy bd Oficjalna prezentacja?

Nie bój się pozniej se dlugo nie pociagną ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...