Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no zapowiedź spoko.Stronka odróżnia się od innych serwerów (teraz wszystkie mają 1 wzór AlmeriMT2)  myśę,że bd spoko serwer,zapraszam wszystkich do testowania i potem do gry!! Pobieram:) Quattro!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ON tzn beta ale można grać .Zapraszam wszystkich!! 

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer fajnie wyglada:) Prezka tez niezla. Zagram :) Jak pobiore klienta ze stronki to na oficjalnym trzeba bedzie pobierac inny?

Opublikowano

Serwerek fajny ;] wpadne zaraz na bete. Tylko pytanie czy wszystko ogarniesz sam? no nie wiem;/

socysty---42.png

Opublikowano

Wiadomo coś już o końcu bety?

Zwojem powrotu statusu będzie można handlować?

Za jakiś czas ktoś zrobi bs, co wtedy?

@ed

Na jakich hostingach jest ten klient? Jeden jakiś z sms, inne jakieś dziwne. Nie wiem po co tak sobie utrudniać  :P

; )

Opublikowano

Super serwer, zaraz wbijam.

Naprawdę mega set dla mentala, szykuje się wiele godzin super rozrywki.

Dzięki za taki serwer :) 

Powodzenia i pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer wygląda super, jedynie co  mnie śmieszy to  ze bs jest zabroniony xD

Miejmy nadzieję ze sam wszystko ogarniesz. I kiedy start ?

nie mogę pobrać clienta na pierwszym hostingu jakieś premium wymagają a na mulit nie działa ;/ 

wolf.gif

Opublikowano

Wszedłem na serwer i wszystko ładnei tylko mi pisze na środku metina ,,Witamy na TirexMt2.pl'' i tam cos dalej.. nie wiem czy trzeba coś wcisnąc czy cos ;d ale chyba to jest jakis bug;/

socysty---42.png

Opublikowano

mam klienta sprzed kilku miesięcy ... Będzie on dobry ? czy musze od nowa pobierać ?

Skoro go masz to sprawdz xD

socysty---42.png

Opublikowano

Z prezki wynika ze to przyjemny server, ale czy ktos z testujacych moze sie wypowiedziec? :D  Oplaca sie sciagac wgl?

ZR_o79.gif

Opublikowano

jaki tu max lvl pkt statusu ? mało opisane w prezce... jakie dougeony?

wszystko jest opisane wystraczy doczytac do konca ale jak pytasz to mowie :D max lv 154 i 95 pkt statusu  z czasem bd wszystko zwiekszane.

Zmień ceny dopalaczy itp za drogo xD a jak chce napisac na czacie normalnie potrzebne jest szkło ? zmien to 

Cendy dopalczy zostana zalezy jaki masz lv na mapie 120+ powinno juz leciec syto kasa wiec niech tak zostanie jak jest po drugie bony wchodza maksywamle w nich wiec nie ma co kombinowac

Zagram na bank, prezka zachęca. Czekam na start, tak wgl to kiedy?. Pozdro dla Administracji.

Dziekuje i zapraszam do gry , Kiedys start Hmm dokladnie nie wiem to sie okaze jak wyjdzie z iloscia graczy ale mysle ze za dzien dwa i bd startowac bo nie ma co czekac kto bd chcial to i tak zagra :)

Serwer fajnie wyglada:) Prezka tez niezla. Zagram :) Jak pobiore klienta ze stronki to na oficjalnym trzeba bedzie pobierac inny?

Nie jest to client pod bete ale w nim znajduje się autopatcher wiec wszystkie poprawki zmiany bd w nim wystarczy bd odpalic autopatchera i chwilke poczekac.

Serwerek fajny ;] wpadne zaraz na bete. Tylko pytanie czy wszystko ogarniesz sam? no nie wiem;/

Mysle ,ze tak skoro do tej pory porawdzilem sobie to dalej tez dam rade .

mam klienta sprzed kilku miesięcy ... Będzie on dobry ? czy musze od nowa pobierać ?

hoho widze ze chyba grales kiedys na moim no-Hamachi ;d???  jesli zmienisz sobie IP porty i binke to chyba wejdziesz ale nie bd widzial polowy itemow , polecam pobrac clienta ze strony.

07623_upup.JPG

Opublikowano

Pograłem troszke i stwierdzam.. że serwer będzie dobry na 1 dzień.. ponieważ exp za szybko leci o eq łatwo:) 

socysty---42.png

Opublikowano

Serwer wygląda super, jedynie co  mnie śmieszy to  ze bs jest zabroniony xD

Miejmy nadzieję ze sam wszystko ogarniesz. I kiedy start ?

nie mogę pobrać clienta na pierwszym hostingu jakieś premium wymagają a na mulit nie działa ;/ 

BS jest zabroniony z racji takiej ze wchodza tylko maksymalne bony i wbic bony to chwilka . wiec nie ma potrzeby uzywania BS'a po 2 to cheat czego nie bd tolerowal na serwerze . :)

Wszedłem na serwer i wszystko ładnei tylko mi pisze na środku metina ,,Witamy na TirexMt2.pl'' i tam cos dalej.. nie wiem czy trzeba coś wcisnąc czy cos ;d ale chyba to jest jakis bug;/

Witaj, tak wiem o tym i wlasnie zostanie to poprawione gdyz cos quest sie zawiesza zostanie napisany dzis nowy i problem juz nie bd wystepowal. Zapraszam do gry ( jesli komus to wyskoczy wystarczy dpalic od nowa metka).

Pograłem troszke i stwierdzam.. że serwer będzie dobry na 1 dzień.. ponieważ exp za szybko leci o eq łatwo:) 

Pograles chwile jak sam napisales jaki lv wbiles?? wbiles 100+?? . Wbij 154lv i max eq zrob kd i wszystko i wtedy powiedz ,ze jest na jeden dzien :)  nie masz co sie martwic ,ze nie bd mial co robic gdyz lvle i eq mapy itp wszystko bd dodawane z czasem .

07623_upup.JPG

Opublikowano

Jestem kolegą Dejmiena i zrozumcie to, że jedna osoba nie może spełnić 100 zachcianek na raz. Wszystko rozbudowuje się po woli. Dobrze, że beta nam udostępnił.

PS. Zapraszam do m1 chunjo porozmawiamy sobie moze poxepie albo eq dam jakies xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

aha o godzinie 15:19 jest 16 osób online .. 

Poczekam aż sie serwer rozkręci i moze zagram 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

A kiedy start bo pisze, że "może jutro" a dzisiaj jest te jutro jak by wystartował to wbije na bete mi się za bardzo nie chce wchodzić .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kiedy start ? 

I czy w pierścieniu TP będzie DEPO ? 

O raz jak z 75 broniami ... ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

A kiedy start bo pisze, że "może jutro" a dzisiaj jest te jutro jak by wystartował to wbije na bete mi się za bardzo nie chce wchodzić .

Jak narazie jest "BETA" z racji takiej ,ze sewer jest reklamowany a chyba wszyscy chcecie zeby na starcie bylo jak najwiecej osob .

Kiedy start ? 

I czy w pierścieniu TP będzie DEPO ? 

O raz jak z 75 broniami ... ? 

Bronie na 75lv sa w sklepie , co do depo zastanowie sie lecz mam do tego pewne "ale"

07623_upup.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...