Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7 graczy online tylko tak napisane serw Off narazie. Pajace...

No no.. To statystyki widać macie ogarnięte :) Nie polecam serwera.

Opublikowano

Jest zepsute game co wiąże się z offaniem serwera.
Ale można zastosować reebot'a a to dużo pomoże dopracować Game i bedzie normalnie.
Zmiana maszyny nic tu nie wskura ponieważ jest zbugowane game.
Ale jak już by była wymiana Game to sie wiąże z resetem waszystkich kont na serwerze.
Więc zostanie napewno tak jak jest i cały czas będą padać chanele.
A jeżeli byłby reset kont to już tu nikt nie zagra.
Współczuje tylko tym którzy zainwestowali w IS.

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

po serwie a miałem takie eq ,szkoda serwa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer padł :) Kolejny serwer ...

nic nie padlo nie poddam sie tak wiec prosze nie pierdolic glupot ze serwer padl ... To ze mamy problemy i byl teraz off bo nie mailem neta nie oznacza ,ze mam wy... NIe zostawie tak tego serwer zostal oplacony na kolejny miesiac z gory wiec prosze sie eni martwic ze zamkne serwer.

Jest zepsute game co wiąże się z offaniem serwera.

Ale można zastosować reebot'a a to dużo pomoże dopracować Game i bedzie normalnie.

Zmiana maszyny nic tu nie wskura ponieważ jest zbugowane game.

Ale jak już by była wymiana Game to sie wiąże z resetem waszystkich kont na serwerze.

Więc zostanie napewno tak jak jest i cały czas będą padać chanele.

A jeżeli byłby reset kont to już tu nikt nie zagra.

Współczuje tylko tym którzy zainwestowali w IS.

Kolego ty wiesz wgl co to jest game?? z tego co napisales wynika ,ze nie masz bladego pojecia o serwerach metin2 wiec prosze nie pisz takich postow tym bardziej wprowadzajacych graczy w blad powiedz ty mi co ma game do kont w bazie ?? game to game i mozna je zmienic kiedy sie chce wiec przestan wkrecac ludzi ....

Pozdrawiam Admin

07623_upup.JPG

Opublikowano

nic nie padlo nie poddam sie tak wiec prosze nie pierdolic glupot ze serwer padl ... To ze mamy problemy i byl teraz off bo nie mailem neta nie oznacza ,ze mam wy... NIe zostawie tak tego serwer zostal oplacony na kolejny miesiac z gory wiec prosze sie eni martwic ze zamkne serwer.

Kolego ty wiesz wgl co to jest game?? z tego co napisales wynika ,ze nie masz bladego pojecia o serwerach metin2 wiec prosze nie pisz takich postow tym bardziej wprowadzajacych graczy w blad powiedz ty mi co ma game do kont w bazie ?? game to game i mozna je zmienic kiedy sie chce wiec przestan wkrecac ludzi ....

Pozdrawiam Admin

Powiem ci tak ... nie słuchałeś próśb graczy itp, aby zwiekszyć drop ulepek itp i każdy ODSZEDŁ !!! Pozdro...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

A właśnie ,że nie, jednak ruszył serw,a na forum  serwera HA ciągle odp i pyta co poprawić. Wczoraj po 16 było 300 osób+.Miło sie gra fajna atmosfera zapraszam:))

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Powiem ci tak ... nie słuchałeś próśb graczy itp, aby zwiekszyć drop ulepek itp i każdy ODSZEDŁ !!! Pozdro...

Nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz ale najpierw moze zrobisz konto i zacznie komentowac bo z tego co piszesz wnioskuje ,ze nawet na serwie nie byles bo drop byl podnoszony , a to ze ostatnio nie odp to nie moja wina gdyz nie mialem neta i nie mialem jak wgl sprawdzic co sie dzieje .

07623_upup.JPG

Opublikowano

Gra tam ktos jak tak to prosze ss z m1 a najlepiej niech admini je zrobia

Miałem pobierać ale po wejściu na strone na razie zrezygnuje wyświetla sie 74 graczy online

Opublikowano

licznik nie klamie w godzinach 16-17 nie ebdzie wiecej jak 300 graczy ja tez duzo prosilem o zwiekszenie dropu pazurow lub usuniecie 5 przepustekna dungeon ktore trzeba lawoic i nic sie nie zmienilo ie wiem jak tera bo nie obserwuje sytuacji serwera ale ja wczoraj wyrzucilem eq

5sc6.jpg

Opublikowano

licznik nie klamie w godzinach 16-17 nie ebdzie wiecej jak 300 graczy ja tez duzo prosilem o zwiekszenie dropu pazurow lub usuniecie 5 przepustekna dungeon ktore trzeba lawoic i nic sie nie zmienilo ie wiem jak tera bo nie obserwuje sytuacji serwera ale ja wczoraj wyrzucilem eq

Czyli trochę lipa jak nie ma po co grać

Opublikowano

Czyli trochę lipa jak nie ma po co grać

zamiast czytac posty tych hejterkow pobral bys lepiej serwer i samemu sie przekonal bo na serwerze w godzinach wieczornych jest po 280/300 z groszami osob i nadal rosnie 

07623_upup.JPG

Opublikowano

Zajmijcie się reklama lepszą bo im więcej ludzi w dzień tym lepiej wieczorem powinno być z 600 700

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na serwer super sie gra!! :D Najlepszy easy!!!

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Czy to już jest oficjalny serwer czy jeszcze jakieś testy?

The past has gone

Opublikowano

Ja ci zycze powodzenia z ogarnieciem samemu tego :D

A jak cos zacznie sypac ty tego nie dopatrzysz ,a gracze beda mieli dosyc "syfu" i serwer zostanie wpisany w ksiegi przeszlosci :D

3201528209.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...