Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TirexMT2.pl [Dedyk] [Easy]

TirexMT2.pl

TirexMT2.pl Prywatny serwer Metin2  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak
    • Nie ( dodaj posta dlaczego nie zagrasz)
    • Może , nie wiem jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Drop Yang wgl nie dopasowany do potrzeb serwera...

Mam 76 lvl,bronie na 75 u npc a mnie nie stać.

Porażka,ale trzeba grać dalej ;p 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Drop Yang wgl nie dopasowany do potrzeb serwera...

Mam 76 lvl,bronie na 75 u npc a mnie nie stać.

Porażka,ale trzeba grać dalej ;p 

Idź do av1 i dropnij sobie, albo idź expić i będziesz miał 100kk, wszystko co jest u handlarzy to dropi..

To jest official czy beta?

Official, bardzo fajny, przyjemny easy :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

To mi sie Kurwa podoba ! 

Chłopak Sam wszystko ogarnął i przygotował, jest z nim kontakt, pomaga. Widać ze znasz sie na rzeczy mam nadzieje ze serwer bedzie długo stał.

Opublikowano

Fajny Server Pobieram.

Jaka Najlepsza Klasa PvP?

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Prezka fajna ale mozna zaliczyc serwer do nieudanych .... lag za lagiem przy chodzeniu bez konia cofa no i dostalem jakiegos buga "Musisz stac w miejscu zeby uzyc przedmiotu" no coz kolejny serwer do D U P Y . Pozdro

Opublikowano

Od początku startu serwera padają chanelle,serwer więcej off niż on.Max lev wbity eq zrobione i to na tyle fajnie się grało ale już podziękuje.

Opublikowano

Gdyby ch-a nie padały to sewer byłby naprawde wyśmienity.A tak to mało ludzi gra ;/.Wywala podczas bicia metków,expieniu

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer pod względem fabularno gamingowym jest obecnie najlepszym według mnie, ale to moje zdanie bowiem akurat takie serwery mi się podobają, szybki exp. 24h grania i full lvl ze średnim eq. Gorzej jest z ulepszaniem biżuterii, trochę tego jest i czasu zajmuje.

Jednak pod względem technicznym serwer jeden z najgorszych, w ciągu godziny średnio 2,3 razy padają chanelle. Dziś w nocy padło całe połączenie chyba, bo nawet strona nie działa. Mam jednak nadzieje na rozwiązanie tej sprawy bo serwer idealny dla ludzi którzy nie chcą walić 50-100zł miesięcznie w ItemShop.

PS. Jedyna wada pod względem gamingu to DMG sury BM, reszta postaci jest jakoś zrównoważona, ale surka ze strefy (wcale nie w perfect eq) potrafi waląć 9-12k podczas gdy mental z duchowego 6k w dwuręce.

The past has gone

Opublikowano

Szkoda ze tak malo osob, jak by gralo wiecej to bym napewno zagral!

Z publikacji serwer wyglada bardzo fajnie!

je0o.png

Opublikowano

Serwer wystartował bez żadnych problemów hehe.Właśnie widać teraz jak funkcjonuje. Nie Polecam Szkoda Czasu i Denerwowania Się

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko, ale szkoda że tak często pada :/

Kilka sposobów na ataki DDos:

-Ogarnij podchanelle

-Jeśli umiesz to potrójne hasło do bazy.

Pozdrawiam i zapraszam jak będzie On-Line :)

Yo nigga :D

Opublikowano

Serwer pod względem fabularno gamingowym jest obecnie najlepszym według mnie, ale to moje zdanie bowiem akurat takie serwery mi się podobają, szybki exp. 24h grania i full lvl ze średnim eq. Gorzej jest z ulepszaniem biżuterii, trochę tego jest i czasu zajmuje.

Jednak pod względem technicznym serwer jeden z najgorszych, w ciągu godziny średnio 2,3 razy padają chanelle. Dziś w nocy padło całe połączenie chyba, bo nawet strona nie działa. Mam jednak nadzieje na rozwiązanie tej sprawy bo serwer idealny dla ludzi którzy nie chcą walić 50-100zł miesięcznie w ItemShop.

PS. Jedyna wada pod względem gamingu to DMG sury BM, reszta postaci jest jakoś zrównoważona, ale surka ze strefy (wcale nie w perfect eq) potrafi waląć 9-12k podczas gdy mental z duchowego 6k w dwuręce.

Serwer ogólnie spoko, ale szkoda że tak często pada :/

Kilka sposobów na ataki DDos:

-Ogarnij podchanelle

-Jeśli umiesz to potrójne hasło do bazy.

Pozdrawiam i zapraszam jak będzie On-Line :)

Sorki za padajace channele  aktualnie pracuje nad nimi i od dzis juz nie powinny padac serwer bd online od Ok. Godz: 20:00  +/- 2h

Ataki DDoS nic mi nie robia wiec nie masz co o nich wspominac :)

co do bazy danych jest zabezpieczona i nie musisz sie martwic o wlamania 

a co do tego ,ze w nocy wszystko padlo byla to wina konfiguracji polaczenia bo zmienialismy ustawienia i no jakos sie nam pomylilo i siadlo wszystko ale juz bd okey. jesli wszystko bd juz sprawne i nie wyskoczy mi zadna niespodzianka poprawie dmg .

07623_upup.JPG

Opublikowano

jesli wszystko bd juz sprawne i nie wyskoczy mi zadna niespodzianka poprawie dmg .

To dmg sury BM to sprawa prioryterowa, zaraz po tych chanellach. 

A serwer jak już wspomniałem, dla mnie idealny, przyjemny exp, choć nie taki łatwy. Nie ma dużo nowości, troche przypomina takiego starego dobrego metka. Mam nadzieję, że z biegiem czasu będą akutalizacje i dodawane nowe rzeczy.

...ale bron boże pety, mounty, system enegrii i inne tego typu badziewia

The past has gone

Opublikowano

To dmg sury BM to sprawa prioryterowa, zaraz po tych chanellach. 

A serwer jak już wspomniałem, dla mnie idealny, przyjemny exp, choć nie taki łatwy. Nie ma dużo nowości, troche przypomina takiego starego dobrego metka. Mam nadzieję, że z biegiem czasu będą akutalizacje i dodawane nowe rzeczy.

...ale bron boże pety, mounty, system enegrii i inne tego typu badziewia

zgadzam sie co do petow i tych innych gowien ;] i chetnie zagram kiedy bedzie On

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...