Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 NewTribals 10x, Low

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie zbugowane ataki dotarły na swoje miejsce :)

Fajnie, fajnie jeszcze Wam została mapa świata i grafika w grze, żeby jej nigdzie nie brakowało i to chyba wszystko :)

Opublikowano

Najbliższe minuty? 1h 40min minęło od twojego postu i dalej są prace, a strona wyłączona^^

Niestety trzeba czekać, a serwer całkiem dobry.

Opublikowano

Gdzie jest konto premium?

1) Nie wiem czy znajdzie się jakiś debil żeby kupować PP na privie skoro może sobie wejść na inny i ma za darmo

2) Nie wolno wam czerpać korzyści materialnych z priva, to jest karalne.

Opublikowano

Ktoś Ci każe coś kupować? To teraz powiedź to tej grupie 'debili' ciekawe czy się ucieszą że ich tak nazywasz :)

Opublikowano

biedactwo z tego co wyczytałem stracił tu adma i wielki kozak się zrobił bo już nie może czerpać korzyści z admina.

Opublikowano

biedactwo z tego co wyczytałem stracił tu adma i wielki kozak się zrobił bo już nie może czerpać korzyści z admina.

1) Nie żałuje bo sam robie podobną gre

2) I jakie niby korzyści ?!!! NIELEGALNE ZARABIANIE NA CUDZEJ PRACY?!!! TO NAZYWASZ KORZYŚCIĄ!!!!

Opublikowano

naprawcie opcje rozpoczęcia od nowa bo gdy chciałem zacząć od nowa wpisałem hasło kliknąłem ok to teraz po zalagowaniu mam biały ekran i nic dalej się nie dzieje

Opublikowano

Pomyliłeś słowa, powinno być tracicie ale nie bd zniżał się do Twojego poziomu. Koniec rozmowy.

Opublikowano

Co z tego ile, ale zarabiacie na tym !!!

a tobie zal dupe sciska czy jak?

zarabiaja bo postawili serv proste

ktos ci broni postawić server i zarabiać na nim (chyba nie) wiec zamknij ta morde

anty warn : wydaje sie całkiem fajny wbije

i za uj dostalem 10 pkt jprd co za admini tutaj sa .,...

Opublikowano

1) Nie żałuje bo sam robie podobną gre

2) I jakie niby korzyści ?!!! NIELEGALNE ZARABIANIE NA CUDZEJ PRACY?!!! TO NAZYWASZ KORZYŚCIĄ!!!!

Yhym, pokaż tą Twoją grę, bo widząc Twój poziom inteligencji wątpię żebyś potrafił chociaż poprawnie szablon HTML napisać :)

Dokładnie ... dzieciak focha dostał bo guziczek mu odebrali pod mianem ,,admin'' (żeby chociaż wiedział jak się zachowywać będąc nim)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...