Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 NewTribals 10x, Low

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trwa tworzenie nowego systemu profili, mogą być więc problemy z dostępem do tej strony.

Nowa strona pozwoli nam na edycję profilu tak jak na plemiona.pl;)

Opublikowano

Założyłem konto , i gdy chcę się logować i naciskam na świat, to wracam do strony głównej. Co jest z tym?

@Edit : Nie wiem czemu ale nie można wam zgłoszeń wysyłać.

Opublikowano

Pojawił się nowy system światów, wy nie widzicie zmian ale za to od teraz jak będzie np. 30 światów zmiana pliku na 1 zmienia plik na wszystkich;)

A jeszcze dziś pojawi się:

- Nowy system edycji profilu

- plus dla administratorów - od teraz możemy edytować cały profil użytkownika bez wchodzenia do PhpMyAdmina

Oraz na domenie NewTribals zagości moja stara gra - TheLostWorld, pojawi się ona jako subdomena, będzie się nią zajmował jej technik a kupowanie rzeczy Premium będzie zyskiem dla serwera;)

Opublikowano

Dodana została podstrona redir.php służąca do przekierowania na stronę zewnętrzną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo duże zmian

Może jeszcze dziś na NewTribals pojawi się szereg nowych usprawnień oraz... Nowy Layout!!!

Co mi się udało zmienić, co dodać:

- Logowanie i rejestracja w zupełnie nowiutkim systemie, cały w AJAX;)

- Wszystkie strony główne (Team, Regulamin, Ogłoszenia) będą teraz na stronie startowej, przełączanie się między nimi to również system ajaxa;)

- Regulamin teraz będzie przestrzegany albo banik:D

- Zupełna nowość... Coś czego jeszcze nigdy nie było... Na żadnym serwerze czegoś takiego nie znajdziecie... CZAT!, odświeżanie co 0,2 s, lista przyjaciół, lista osób OnLine, BB-Code oraz Emotki(Za 2-3 dni dokończę ten system), świetny czat ze świetnym systemem!

- Działająca funkcja Zapamiętaj Mnie!

- Po zalogowaniu nie będzie od razu wyświetlana lista światów, będzie pokazany panel z informacjami o koncie oraz opcje zaloguj/wyloguj

Pojawi się również nowe logo, oraz za kilka dni będzie dostępny generator... NIESPODZIANKA ZA KILKA DNI

Oraz kilka innych nowości do których sami dojdziecie;)

Jeszcze dziś opublikuję SC z wyglądu nowej strony, aktualizacja nastąpi dziś wieczorem, jutro lub w sobotę (Wątpię żeby pojawiła się później ale to też możliwe)

SC z nowego indexu:

sc2.png

sc1.png

Opublikowano

Trwają jakieś prace czy server zawsze tak laguje ? :)

Zawsze.

Mam parę propozycji co można było by dodać lub zmienić..

* Zmiana nazwy gracza (Tylko raz) za 100PP. = Więcej kasy na serwer, a i nie jednemu graczowi przypadnie do gustu. :)

* Rozwój wioski od "zera" , bez tego eko na 15 poziomie.

* Naprawa buga z rycerzem, gdy rycerz padnie cały czas piszę, że go gdzieś mamy i nie można zrobić drugiego.

Opublikowano

Może teraz zmniejszą się lagi;)

Serwer już poprawnie działa, opłaciłem go na kolejny miesiąc;)

Zapraszam do gry, pojawiła się nowa strona główna a już niedługo nowe zmiany;)

nowa strona w 100% wymaga włączonego JavaScript w przeglądarce, ponieważ cała działa tylko na tym nim!

Prace nad światem 2 także rozpocznę, a jeśli chodzi o rejestrację - NIE WYMAGANE POTWIERDZENIE E-MEILA! Niedługo to się pojawi ale jeszcze nie dziś

Zapraszam do gry oraz dobranoc.

PS. Czat dostępny po zalogowaniu, jutro dodam Emotki oraz inne duperelki.

Opublikowano

Hej, a co z dzieleniem łącza? - działa? bo u mnie na 1 łączu 2 osoby grają anie chciałbym dostać bana 

i Proszę was! zróbcie coś z tymi lagami po 15 sec trzeba czekać aż strona się załaduje!

Opublikowano

@Up

Dzielenie łącza nie działa - tymczasowo pilnuję tylko jednostek, na IP nie zwracam uwagi;)

Jeśli chodzi o lagi, to musicie do maxisa pisać. ja zajmuję się tylko skryptami, maxis właściciel

Opublikowano

Tracicie wielu graczy przez lagi, aktualnie jak ze mną grała jeszcze 1 osoba to już tylko ona gra, - ja przestałem bo nie da się już według mnie grać! za duże lagi, zresztą ile osó gra? 3,4?

Zróbcie coś z tymi lagami!!! 

na prawdę świetny privek ale te lagi no proszę was..

Opublikowano

nie da sie grac przez te lagi pozdrawiam :)

zróbcie coś z tym

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...