Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 NewTribals 10x, Low

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się loguje to pisz Brak Sesji czy coś podobnego . Jak to naprawić :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up no dobra, włam się znów znajdę twój sposób bez problemu;)Dodałem logi przy logowaniu, zobaczę co kombinujesz i spokojnie zlikwiduję buga;)

No chyba że nowe zabezpieczanie w zupełności wystarczyło:D

@Edit

Dziękuję, twoje IP to 93.154.236.230 ;)

Już blokujemy...

@Edit 2

Możecie podziękować panu włamywaczowi, przez jego włamania straciliście dużo lecz za to każdy użytkownik za jakieś 10 minut otrzyma opcję 'Wypełnij Spichlerz' - zapełni wam Calusieńki spichlerz w wiosce;)

Oczywiście opcja jednorazowa;)

Opublikowano

"Ojć, hasło nie poprawne;) Twoje IP zostało zgłoszone, spokojnie tylko ci je zablokujemy;)"

Co to kur^^ ma być . Zmieniłem hasło wylogowałem się i chce się logować to wyskakuje mi to...

Opublikowano

@2up

Jest taka opcja Napraw Konto

Skoro takie koxy jesteście...

Przez najbliższy czas nie będzie możliwości wejścia na serwer - robię przerwę techniczną, przepisuję cały system logowania na światy.

No i taka niespodzianka - Tak jak na plemionach serwery będą na sub domenie plX.newtribals.pl ;)

Opublikowano

@Up

Jak cię namierzę to bana dostaniesz...

@2Up

Nie wiem jeszcze czy będzie reset, ale sam mam to w zamiarach, jeszcze skontaktuję się z właścicielem.

Na razie zabezpieczenie zrobiłem, macie Subdomenę zamiast folderu.

Przepisałem większą część systemu logowania, wątpię żebyście znaleźli w nim dziurę, po za tym teraz sub domeny i domeny ze sobą świetnie współpracują;)

Następnym moim krokiem będzie usunięcie normalnej mapy i w pełni jej zastąpienie mapą poruszaną myszką.

Opublikowano

Bartek jak dopracujecie te bugi z wojskiem i zrobicie Reset serwera to sam będę go reklamował bo mi się podoba ;p 

Opublikowano

Uwaga konkurs!

Ponieważ mamy zamiar zresetować świat, ale nie chcemy aby gracze nic nie mieli:

Nagrody dla każdego mogą być!

Każe miejsce w rankingu będzie dostawało nagrodę - sam ustaliłem poniższą punktację:

1 miejsce - 500 PP

2 miejsce - 200 PP

3 miejsce - 50 PP

Ranking dotyczy:

-Ogólnego

-Rankingu Agresowa

-Rankingu obrońcy

-Rankingu obrońcy i agresora razem

Oraz członkowie plemienia TOP 1 otrzymają po 50 PP;)

Oraz każdy jeden gracz dostanie 10 PP - będą one możliwe do wykorzystania dopiero na 2 świecie ale się opłaca;)

Opublikowano

Jak naprawimy większość błędów.

Świetna wypowiedź i to mi się podoba.

Nawet jakbyście mieli to miesiąc robić to zróbcie to porządnie żeby akcji nie było.

Opublikowano

Jak naprawimy większość błędów.

Ale mam nadzieję,ze max jutro,bo jesli dajecie pkt za topke teraz no to,zeby grac do resetu to naprawcie te grafiki przynajmniej i wyskakujace okienko na mapie

Opublikowano

Wątpię żeby to się dało naprawić, póki co administracja niby nad tym pracuje, mi tak całe wojsko na ujemny czas weszło i grę zakończyłem. Czekam na ogarnięcie serwera jeżeli w ogóle to jest możliwe.

Opublikowano

Ogarniamy wszystko po kolei.

Teraz sprawdzam klasy ataków, jak znajdę to czego szukam dodam skrypt automatycznie naprawiający wszystkie ataki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...