Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 NewTribals 10x, Low

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślicie nad tym by raz na zawsze pozbyć się tych bugów na minusie,ktore sie zdarzają?

Ps. w rynku grafiki surek nie dzialaja,tą rekrutacje masowa naprawic,a dokladnie teopcje wstaw roznice itp by dzialalyi czy dalo by rade dodac opcje usun wszystkie raporty jakie istnieja?

Opublikowano

Kolejne błędy jakie zauważyłem

- Białe paski na mapie

- Jak jakiś budynek się buduje i jestem w ratuszu to czas stoi w miejscu (tzn po odświeczeniu zmienia się liczba ile czasu pozostało)

Opublikowano

@up

- To wina pliku graficznego mapu, ale bez niego cała grafika na mapie się zleje ;(

- Wina JS które nie wiem dlaczego nie chce działać na stronie ratusza >.<

Aktualnie zrobiłem(Na własnej stronie, pliki wrzucę może dziś może jutro):

- Nowe logowanie w systemie AJAX

- Rejestrację oraz kilka funkcji w niej w systemie AJAX

- Pole 'Zapamiętaj mnie' od teraz bez problemu działa;)

Opublikowano

- Proszę tylko jeżeli będziecie zmieniali grafikę wioski dajcie w ustawieniach możliwosc przywrócenia starej, nie lubię grac na innych grafikach

- z wyjątkiem tych kilku błędów serwer jest super , narazie mam 520 pkt i jestem top 3 :D!

Opublikowano

osobiscie gralem 3 dni i mi sie znudziło , ale jak ktos jest za powtarzaniem tych samych akcji cały czas w koło to polecam serwer, xD

Opublikowano

W nowej wersji pojawią się funkcje premium - takie jak na plemiona.pl ;)

No ale oczywiście takie rzeczy jak np. kolejka nie będzie 2 wynosiła, może nawet będzie bez ograniczeń;)

Wprowadzę system przelewów PayPal oraz SMS, system będzie automatyczny, będą zaawansowane funkcje AJAX + w pełni działająca mapa.

Dziś wgrywam na serwer nowe pliki strony głównej;)

Opublikowano

Zmieniam aktualnie pliki - przerwa na stronie głównej może potrwać do 20 minut - przez kilka chwil po wgraniu pliki będą testowane więc nie macie gwarancji że nie będziecie mogli się zalogować / zarejestrować!

Opublikowano

Przerwa techniczna przy dołączaniu na światy!

Aktualnie mogą się pojawić błędy - wgrywam nowe pliki na serwer!

Błąd przy dołączaniu oczywiście nie będzie długi!

Opublikowano

Dodałem przy logowaniu(Lista światów) link 'Napraw konto' - Powinno wam naprawić konto na świecie i nie powinno być już błędu z logowaniem;)

Jeśli ktoś go nadal ma może być to wina przeglądarki która przekierowuje bez danych GET! (Mój kolega ma taką więc wiem że to możliwe)

Najlepiej polecam przeglądarkę Mozilla Firefox - tylko na niej testowałem serwer i działa bez zarzutów;D

Opublikowano

Niech mi ktos ku*** odpowie dlaczego o 2 w nocy (ja spalem), część wojska mojego (ktos ja wyslal na pomoc wiosce barbarzynskiej) a potem zaatakowal 2 czescia moich wojsk na ta sama barke i kurwa nie mam wojska... Duchy sa na tym serwie, czy admin pomaga Smerfą 8===D,,

Opublikowano

@Up

Czy ktoś logował się o 2 w nocy na twoje konto? Sprawdź w swoich ostatnich logowaniach.

@EDIT:

Zabezpieczyłem dodatkowo logowanie oraz wyczyściłem całą bazę Sesja - jakby co to z tond te wylogowania;)

Dzięki temu automatycznie wyczyści ewentualne zhakowane sesje - osoby które zostały pokrzywdzone niech piszą do mnie na PW w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...