Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 NewTribals 10x, Low

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już pisałem niektórym na supporcie nie znam przyczyny, gracz jest nieobecny i się nie rozwija także na razie nie podejmuje żadnej decyzji.

Opublikowano

Świat nie powinien zmieniać swoich ustawień w trakcie rozgrywki!

Dziś został dodany kościół i podwyższono prędkość z 10 do (prawdopodobnie) 20. Co to ma być!?

Poza tym cała moja LK zmieniła się w ŁNK. Najprawdopodobniej stało się to przez dodanie nowej, jakże potrzebnej jednostki.

Nie psujcie serwera.

Opublikowano

Według mnie najlepiej będzie zrobić restart serwera. Ustawić speed 20 i wioski na start każdy dostanie po 2000 pkt. To chyba będzie najlepsze wyjście bo założyciel serwera poprawiał błędy i ja dodalem kościół więc może jednak reseta ale czekam na wasze propozycję

Opublikowano

Nie wiem po co za bardzo kościół. Daliście restart ale zero informacji wcześniej o tym dodatkowo miały być wioski od 2k a są od 107 ptk.

Serwer był dobry ale nie potrzebnie zachciało wam się go ulepszać.. ;/

Opublikowano

Według mnie najlepiej będzie zrobić restart serwera. Ustawić speed 20 i wioski na start każdy dostanie po 2000 pkt. To chyba będzie najlepsze wyjście bo założyciel serwera poprawiał błędy i ja dodalem kościół więc może jednak reseta ale czekam na wasze propozycję

Sorki ale zapomniałem ustawić wioski na 2000 pkt. Jak będzie Head Admin to zresetuje i da speed 20 i 3000pkt na start.

Gratuluję profesjonalizmu. Jedynie szkoda mi czasu, który poświęciłem tam na grę.

Zawiodłem się i już więcej tam nie zagram. Nie chodzi o ustawienia serwera. Z pewnością osoby które tam grały lub grają, wiedzą o co mi chodzi :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Powiększenie rat servera zrobi krzywdę stałych graczy za to zmniejszenie zrobi krzywdę nowym graczom 

Więc raty servera nie powinny być zmieniane 

Planujecie restart a oferowaliście ze server będzie stał długo!

Trzeba być Twardym Ja Chleb Z Biedronki 

Opublikowano

Bardzo jest nie fajne postępowanie administracji, w ten sposób serwer na pewno nie zdobędzie dobrej opini i lepszego prosperowania.

Świat powinien był zostać, a zrobiony kolejny z prędkością x20. A jak już robić restart to gracze powinni być w grze informowani o tym.

A jeżeli świat został już zresetowany co lekko podburzyło graczy to nie powinien zaraz być kolejny tylko z powodu aby wioski były na start lepiej rozwinięte :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...