Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalka że upadł już tyle w temacie.

Ps czemu każdy serwer co teraz startuje bierze gotowe pliki w tym przypadku fallence?

Gotowce zawsze padaja zrozumcie to i zróbcie coś sami...

sygna.png

Opublikowano

Nie padnie, bo się nie poddamy... :)

Nie podam dokładnej godzin bo sam tego nie wiem, technicy robią co mogą aby przywrócić serwer do ładu

Opublikowano

aw... wszystko od razu pada jak mucha.. mam tu na mysli serwery easy. jeśli nawet nie na się przyblizonego czasu przywrócenia serwera to już krucho. a nawet fajnie się grało. chyba jestem skazany na Dreikona :(

21025763467572689828.png

Opublikowano

mowili ze cheaty wgl nie dzialaja ]

To za co Nick 18 dostal bana?

za wh :v. 18 w nicku, przypadek? nie, nie przypadek. 

Rozumiem że aktualnie pracujecie nad czym co forgeje wam zjebało tak? dacię radę jeszcze dziś (w nocy) uruchomić serwer?

Opublikowano

18 , nie ponizaj sie . Nie umiesz grac bez wspomagaczy

to bedziesz karany . I nawet nie pros o ub jak na Aurionie bo pewnie tu tez Cie wysmieja :* ps. Radze zmienic gre

Wiadomo kiedy zdolacie to naprawic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mYŚLICIE ŻE UDA wAM SIĘ ZABEZPIECZYC SERWER PRZEZ DDOSAMI ?

DARUJCIE SOBIE ;)

Zapewne osoba która was ddosuje ma powod 

ale slsyzalem ze rekord ginesa stal 15 min :D

55156122978248970490.png

Opublikowano

mYŚLICIE ŻE UDA wAM SIĘ ZABEZPIECZYC SERWER PRZEZ DDOSAMI ?

DARUJCIE SOBIE ;)

Zapewne osoba która was ddosuje ma powod 

ale slsyzalem ze rekord ginesa stal 15 min :D

Przynajmniej jesteśmy w czymś top1 ;)

A tak poważnie ~00:00 startujemy

Opublikowano

Nie padnie, bo się nie poddamy... :)

Nie podam dokładnej godzin bo sam tego nie wiem, technicy robią co mogą aby przywrócić serwer do ładu

wiesz ze kazdy tak pisze zawsze? dla mnie jest juz po servie..

sygna.png

Opublikowano

wiesz ze kazdy tak pisze zawsze? dla mnie jest juz po servie..

skoro uważasz że jest już po serwie to po jakiego wała tutaj wchodzisz? pohejtować? proszę cię.. 

Przynajmniej jesteśmy w czymś top1 ;)

A tak poważnie ~00:00 startujemy

startujecie o 00:00 a padacie o 00:05? :D oczywiście żartuje i mam nadzieje że wytrzymacie jak najdłużej c:

Opublikowano

skoro uważasz że jest już po serwie to po jakiego wała tutaj wchodzisz? pohejtować? proszę cię.. 

startujecie o 00:00 a padacie o 00:05? :D oczywiście żartuje i mam nadzieje że wytrzymacie jak najdłużej c:

Nie nie po hejtowac, wyrazic swoja opinie i sie przekonac czy mam racje

btw dajcie na stronke te latki na wywalanie co byly nie kazdemu chce sie czytac caly temat aby znalesc

sygna.png

Opublikowano

Krótko zwięzle i na temat zasysać clienta czy nie :) to po 1 po 2 jak zassam a maszyna wam padnie to wam poślady skopie :P

a i jesio jedno łatki sratki prosze umieścić w jednym dziale by burdelu nie było podczas pobierania :)

i co u was z rejestracją wpisuje i nie wiadomo czy konto jest czy nie ma ale to na marginesie 

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Krótko zwięzle i na temat zasysać clienta czy nie :) to po 1 po 2 jak zassam a maszyna wam padnie to wam poślady skopie :P

Moje zdanie szkoda zaśmiecać tym kompa miał być start 17-19 potem 20 dobra ruszyłi same bugi padł nie wiadomo kiedy start teraz miałbyć 00:00 teraz znow o 01:00 ...

sygna.png

Opublikowano

UWAGA! 15 minut temu mówil na ts,ze SPRÓBOJE wyrobic sie do 1:00 ale nie obiecuje i mówil tez ze strona bedzie nowa dlatego ta nie dziala,wiec jezeli juz wiecie to nie pytajcie..

Opublikowano

DragooneR wybacz mistrzuniu kto wie ten wie :) alesz ty mnie kurde oświeciłeś ehh asz ci + dam chyba  :D

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

01:02 - strona off ;]

zrozum że to już koniec każdy serwer tak pisze jak go ddosy rozjebia ze sie nie poddadza itp a te ich przeciaganie startu ;D

sygna.png

Opublikowano

Serwer ma być za niecałe pare minut więc szykujcie mordki przed ekran ;)  ^^.^^

Stary dzięki tobie sie chwilke pośmieje " niecałe pare minut " hahaha rozjebało mnie jak puzzle ;D

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...