Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu na ts3 pisze ze start o 20 kur... co to ma byc do...

x

Ogarnij się jeszcze nie potwierdzone , ale jak tak to co ci się stanie godzina w tą czy w tą ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

no o 20 ... a pisze od 17 do 19 to ktpina jakaś? 

Tak, kpią sobie z Was... nie wypuszczą czegos, co jest niedopięte... wypuszczą z jakimś błędem- będziecie płakać, macie poczekać 60 minut- też płaczecie...

Polskie społeczeństwo to tragedia :(

Opublikowano

Serwer wydaję się być ogarnięty, nie ma za dużo nowości co działa na plus, administracji nie znam więc ich nie ocenie, bs w kliencie czyli kolejny plus dla serwera, a raczej dla graczy którzy nie potrafią/nie mogą wgrać bsa, ładna prezentacja, po prostu świetny serwer, polecam!

Co do płaczków, cieszcie się że serwer wgl. wystartuje. skoro wystartuje o tej 20 to znaczy że znaleźli jakiegoś buga albo nie wystarczyło im czasu na podpięcie strony itd. cierpliwości! (:

Opublikowano

Wszyscy zamiast marudzić na opóźnienia, powinni cieszyć się patrząc na to, ile osób już siedzi w tym temacie- znaczy, że reklama zadziałała :)

Opublikowano

Bo tak było planowane awaryjnie jednak wyrobimy się wcześniej :)

no wyrobicie sie do 19.50

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Ludzie poczekajcie bo warto, jak macie grac to co za różnica czy o 19 czy o 20 wystartuje. Zaczniecie grać jutro i też będzie, jak nie będziecie od razu w topce to korona wam z głowy nie spadnie...

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Fakt polega nie na czekaniu 60 minut tylko na tym że za robotę nie bierze się przed startem :)

Oczywiście kolejna teoria... do godziny 17 oglądali sobie filmy dla dorosłych, żeby o 17 wziąć się za robote i wkurzać Was wszystkich...

Ty tak na serio stary? :/

Opublikowano

Oczywiście kolejna teoria... do godziny 17 oglądali sobie filmy dla dorosłych, żeby o 17 wziąć się za robote i wkurzać Was wszystkich...

dokładnie :D

Tak poważnie opóźnienie wiąże się z przeniesieniem serwera na nową maszynę, od rana technicy męczyli się z problemem niedziałających chaneli jednak już wszystko naprawione, podpinamy stronę (chcemy dopiąć wszystko na ostatni guzik) i jedziemy :)

Opublikowano

Tak poważnie opóźnienie wiąże się z przeniesieniem serwera na nową maszynę, od rana technicy męczyli się z problemem niedziałających chaneli jednak już wszystko naprawione, podpinamy stronę (chcemy dopiąć wszystko na ostatni guzik) i jedziemy :)

Czyli o której start + kiedy strona ;D

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Niestety nie będę lizał im tyłków jak ty. Nie ogłasza się otwarcia jeśli nie jest skończony server? Robić zabezpieczenia przed startem ? Żartują sobie ? Przecież jak wystartuje to za 15 minut ktoś to zamknie ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem tak kur** zrob sobie serwer maszyne itp i dopiero rob prezentacje a nie teraz bedziecie sie z tym pier**** a zaloze sie ze w grze bedzie pelno buguow bo nic nie posprawdzane

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Niestety nie będę lizał im tyłków jak ty. Nie ogłasza się otwarcia jeśli nie jest skończony server? Robić zabezpieczenia przed startem ? Żartują sobie ? Przecież jak wystartuje to za 15 minut ktoś to zamknie ^^

Po pierwsze, nie liże nikomu tyłka, tylko próbuje wyprowadzić z błędów myślowych kmiotów takich, jak Ty.

Po 2 skoro przewidujesz rychły upadek, to nie wiem co jeszcze tutaj robisz, wypad z tego tematu :)

Opublikowano

powiem tak kur** zrob sobie serwer maszyne itp i dopiero rob prezentacje a nie teraz bedziecie sie z tym pier**** a zaloze sie ze w grze bedzie pelno buguow bo nic nie posprawdzane

jakbyś czytał prezentacje to byś wiedział że mieli maszynę ale forgame się na nich wyjebał i musieli sami załatwiać maszynę, stronę itd. c: 

nie podoba się to nie graj i wyjdź z prezentacji a nie ją zaśmiecasz. 

Opublikowano

Po pierwsze, nie liże nikomu tyłka, tylko próbuje wyprowadzić z błędów myślowych kmiotów takich, jak Ty.

Po 2 skoro przewidujesz rychły upadek, to nie wiem co jeszcze tutaj robisz, wypad z tego tematu :)

Ja cie nie obrażałem. Pokaż mi jak piszesz a zobaczę kim jesteś ktoś tak kiedyś napisał :) Rozważ to dogłębnie nie jak ja myślowy kmiot :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja cie nie obrażałem. Pokaż mi jak piszesz a zobaczę kim jesteś ktoś tak kiedyś napisał :) Rozważ to dogłębnie nie jak ja myślowy kmiot :)

Ktoś bardzo mądry Ci to musiał napisać, ktoś z kim zapewne znasz się przez internet. Po sposobie MOWY i po zasobie słownictwa, to ja rozumiem- można kogoś oceniać, ale po tym, że napisałem prawdę, co Ciebie obraziło, to wystawiając mi ocenę, na pewno nie zachowasz obiektywizmu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...