Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak narazie odradzam...

Dlaczego?

- Zbugowany szept

- Zbugowane TP

- po lognieciu znika :

- LV

- SKILE

- Ranga

- EQ

- Kon

i inne

Napisalem narazie bo może to naprawią w co osobiście wątpie, predzej padnie jak aurion.

AW.

Gdzie dropne miecz +6?

sygna.png

Opublikowano

Co wy pierdolicie że wam lvl cofa? 61 lvl pozdrawia. jedyny bug jaki został to ten z tepaniem się. 

btw. żarówki wymieńcie bo coś światło mryga xD przynajmniej na czacie wesoło xD

Opublikowano

Logowanie padło :) Zachęcam na server ! mimo błędów admini się starają a szczególnie GM Natalia :) Ładnie laska z ts3 <3 Miła i tam te wszystkie cechy pięknej dziewczyny

POLECA M !!

Pozdrawiam firmę Trynkiewicz S.A & Gumis

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nie chcesz grać no to nie graj... czy to takie trudne?... ale nie spam nie potrzebnie i nie z nie chęcaj  ludzi bo to jest nie na miejscu :)

Opublikowano

Serwer zyje swoim zyciem xD to co sie dzieje na serwie to jakis kabaret :D a rzeczy do poprawy to jest tyle ze az sie tego wypisywac nie chce xD.

00381637475378013724.png
Opublikowano

nie grajcie na tym gównie to jest gotowiec  pobugowane

Po pierwsze nie ma startu serwera bez bugów.

Po drugie gotowiec czy też nie? To nie ważne. Ważny jest fakt że fajny, a administracja bardzo ogarnięta.

Po trzecie twoja wypowiedź to spam.

Opublikowano

nie grajcie na tym gównie to jest gotowiec  pobugowane 

juz ku**a nie hejtuj nie podoba sie nie graj i wypie****aj 

Opublikowano

Ludzie wiem że każdy z was czekał i poświęciliście sporo czasu już na serwer. Szczerze cieszy mnie taką liczebność osób online na serwerze, nie patrzcie na stronę bo jest odświeżanie opóźnione jednak nasz serwer chyba spodobał się konkurencji :/ dostajemy silne ataki, szczerze powiem tak od siebie, że liczyłem się z całkowitym wyłączeniem serwera jednak tak się na szczęście nie stało. Mamy uciążliwe zarządzanie systemem dnia i nocy oraz blokadę myszki. Okazało się też, że mamy dziurę przez co szkodnicy uszkodzili kilka plików np szept, konie, teleportacja.

TECHnicy dają z siebie 1000% aby zablokować wszystko.

Jak widzicie weszła kolejna łatka a ch1 działa. Niestety przez ddos pada co jakiś czas logowanie.

Robimy naprawdę wszystko co w naszej mocy aby przyjemnie wam się grało.

Nie wiem dlaczego nas atakują, raczej z nikim nie mieliśmy problemów :/ szkoda tylko że panowie nie wiedzą o wyrządzonej krzywdzie graczą. Już pochwalili się jaki serwer reprezentują i wyciagniemy z tego konsekwencje.

Póki co przepraszam wszystkich serdecznie za problemy

Opublikowano

Z publikacji fajnie sie zapowiada, po przeczytaniu komentarzy innych uzytkownikow narazie wstrzymam sie z graniem, postoi kilka dni to z checia zagram.

je0o.png

Opublikowano

Serwer zyje swoim zyciem xD to co sie dzieje na serwie to jakis kabaret :D a rzeczy do poprawy to jest tyle ze az sie tego wypisywac nie chce xD.

Znalazł się kurwa bohater!!! Pierdzielisz, że jest dużo rzeczy do naprawy, a jesteś taki lamusem, że "tego wypisywać ci się nie chce". Walnąć idiotyczną wypowiedź i pocwaniakować potrafisz ale powiedzieć dlaczego to już nie... Zrób swój serwer! Skoro nawet nie chce ci się pisać co jest nie tak to już widzę twojego priva...

Opublikowano

Naprawdę bardzo fajny serwer polecam szkoda tylko , że są kretyni którzy psują czyjąś pracę . Problemy ? A jaki serwer ich nie ma i nie kumam tych kretynów którzy piszą kilka postów a większość bez sensu .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ataki ddos itp. To norma w świecie metina, każdy nowy serwer musi się z nimi zmierzyć jednak myślę, że damy radę, będziemy walczyć i się nie poddamy!

@up

prezentacja ;)

Opublikowano

Znalazł się kurwa bohater!!! Pierdzielisz, że jest dużo rzeczy do naprawy, a jesteś taki lamusem, że "tego wypisywać ci się nie chce". Walnąć idiotyczną wypowiedź i pocwaniakować potrafisz ale powiedzieć dlaczego to już nie... Zrób swój serwer! Skoro nawet nie chce ci się pisać co jest nie tak to już widzę twojego priva...

Owszem uwazam sie za bohatera B)  ,i nie spinaj bo ci zylka peknie, a co do bugow i rzeczy do poprawy tak jak pisalem nie chce mi sie pisac bo jest tego w *** i jeszcze troche ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Ludzie wiem że każdy z was czekał i poświęciliście sporo czasu już na serwer. Szczerze cieszy mnie taką liczebność osób online na serwerze, nie patrzcie na stronę bo jest odświeżanie opóźnione jednak nasz serwer chyba spodobał się konkurencji :/ dostajemy silne ataki, szczerze powiem tak od siebie, że liczyłem się z całkowitym wyłączeniem serwera jednak tak się na szczęście nie stało. Mamy uciążliwe zarządzanie systemem dnia i nocy oraz blokadę myszki. Okazało się też, że mamy dziurę przez co szkodnicy uszkodzili kilka plików np szept, konie, teleportacja.

TECHnicy dają z siebie 1000% aby zablokować wszystko.

Jak widzicie weszła kolejna łatka a ch1 działa. Niestety przez ddos pada co jakiś czas logowanie.

Robimy naprawdę wszystko co w naszej mocy aby przyjemnie wam się grało.

Nie wiem dlaczego nas atakują, raczej z nikim nie mieliśmy problemów :/ szkoda tylko że panowie nie wiedzą o wyrządzonej krzywdzie graczą. Już pochwalili się jaki serwer reprezentują i wyciagniemy z tego konsekwencje.

Póki co przepraszam wszystkich serdecznie za problemy

Wierzymy w was ! Każdy server wymaga czasu nigdy nie ma nic tip top ! :)

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Server naprawdę może się wybić :) Ciekawy i przyjemny jak na chwilę obecną (jak działał) :)

Ogarną to i wbijajcie ludziska :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Rekrut
Opublikowano

Wbijać po przerwie ! :) Fajny serwer, na stronie licznik zły a w grze 500+ luda gra. fajnie sie gra każdy ma szanse na topkę ;] Nowości dużo ;] ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ta łatkę pierwszą pobrałem, tej drugiej nie widze, możesz mi podać link? :)

Nie mogę się też zalogować na stronie i w grze, tak jak bym miał konto usuniete co jest? ;/

Opublikowano

UP mylisz sie popacz na inne serwy co starta mieli i gra na nich w hvj lvdzi typu con,,,, hel,,,, i co jakos im nie wadzili inni a jezeli to dawali racde wiec takich pierdolow nie gadaj

Opublikowano

Fajne sqli w logowaniu, rankingu i przypomnieniu hasła.

Nie żeby coś, hehe.

Zobaczysz jaki będzie płacz za minute : (

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...