Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trudno że wszystko od 0 ;< Ale damy radę ;]

Nie wiem po co 4 raz ale ok. Ja jakoś grałem wczoraj od startu i tylko 1 postać miałem

a no dlatego ze na pewnych channelach po teleporcie wywalilo cię do logowania a po wbiciu na konto nie miałeś nic w eq i cofnięty lvl

21025763467572689828.png

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NOWA ŁATKA :

http://www31.zippyshare.com/v/18729518/file.html

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/url/10ec680d08f87ed1f8547bc8a6ffd390ff9c89e3480266264bb8581e5ad23dda/analysis/1392887398/

Co do startu serwera, start będzie dziś. Technik pracuje, serwer jest zabezpieczany, wiele osób z innych serwerów nam pomaga dziś damy radę :)
Niedługo podam Wam oficjalną godzinę startu :/ I jeszcze raz wszystkich przepraszam !

Opublikowano

NOWA ŁATKA :

http://www31.zippyshare.com/v/18729518/file.html

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/url/10ec680d08f87ed1f8547bc8a6ffd390ff9c89e3480266264bb8581e5ad23dda/analysis/1392887398/

Co do startu serwera, start będzie dziś. Technik pracuje, serwer jest zabezpieczany, wiele osób z innych serwerów nam pomaga dziś damy radę :)

Niedługo podam Wam oficjalną godzinę startu :/ I jeszcze raz wszystkich przepraszam !

Tylko dajcie ten start szybciej a nie znowu czekanie więcej niż grania .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Spoko, lepiej niech technicy posiedzą dłużej niż niech wystawią nie wiadomo co, a potem po 10min znowu przerwa.

Opublikowano

Spoko, lepiej niech technicy posiedzą dłużej niż niech wystawią nie wiadomo co, a potem po 10min znowu przerwa.

Do tego właśnie dążymy :) nasz technik pracuje od wczoraj bez PRZERWY naprawdę się stara myślę, że sytuacja z wczoraj się nie powtórzy 

Opublikowano

Do tego właśnie dążymy :) nasz technik pracuje od wczoraj bez PRZERWY naprawdę się stara myślę, że sytuacja z wczoraj się nie powtórzy 

Wczoraj też tak myśleliście i co?

Mi chodzi o to , żeby odpalić serwer i ustabilizować przed atakami a nie potem kiedy all się wbiją i pójdą ataki to zawsze coś się sknoci a tak teraz możemy liczyć , że do godziny 15:00 nikt ataków nie będzie przypuszczał bo szkoła/praca .

837371446280124127260.png
Opublikowano

bs wlasny dozwolony??

moze chodz male info w przyblizeniu kiedy start plus minus z 2h?;>

wogole to nie reset kont tylko trzeba od nowa robic ladnie

Opublikowano

Jeżeli do tego dążycie, to nie określaj dokładnie godziny startu bo sam nie wiesz na którą skończą prace. Lepiej niech każdy siedzi z pytaniem w głowie "kiedy włączą?", mniej graczy stracicie niż jak byście powiedzieli, że start o 12 i nic z tego by nie wyszło :)

Opublikowano

Jeszcze dokładnej godziny nie podam :) planujemy na 12:00 jednak póki nie ma 100% pewności nie potwierdzam tej godziny ! 

Strona oraz serwer już gotowe :)

N9jklDm.jpg

Opublikowano

Serwer sam w sobie zapowiada się bardzo sympatycznie, lecz atmosfera na TS mnie przeraża.  

Nie jest miło ciągle słuchać o jebaniu kogoś w dupę itd. Zdecydowanie brakuje tam dyscypliny i osoby, która byłaby w stanie uspokoić towarzystwo. 

c8f7.png

Opublikowano

Czekam na start, mam nadzieje, że dzisiaj już to wypali :)

wczoraj pograłem z 1,5 godziny i jestem dość zadowolony. ładnie rozbudowany serwer :) czekam!

baner.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie zapowiada się bardzo sympatycznie, lecz atmosfera na TS mnie przeraża.  

Nie jest miło ciągle słuchać o jebaniu kogoś w dupę itd. Zdecydowanie brakuje tam dyscypliny i osoby, która byłaby w stanie uspokoić towarzystwo. 

Sprawa wyjaśniona :) Osoba ukarana, przepraszamy.

Opublikowano

za te bronie macie wielki + !!!! pieknie wygladaja i zadko spotykane :))

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Sprawa wyjaśniona :) Osoba ukarana, przepraszamy.

Osoba nie została ukarana, nadal przebywa na TS. 

Więc nie rozumiem postawy członka team, która zaprzecza sama sobie. 

c8f7.png

Opublikowano

o ktorej start i moze odpiszesz na pytanie ktore tu juz 2 razy zadalem i wczoraj napisalem Ci na pw chyba, ze nie wiesz co to pw.

wiem i dzikuje:) ale czekalem od wczoraj plus tu pisalem i nic

Opublikowano

o ktorej start i moze odpiszesz na pytanie ktore tu juz 2 razy zadalem i wczoraj napisalem Ci na pw chyba, ze nie wiesz co to pw

średnio co godzinę mam 40 nowych wiadomości na pw. Wybacz, już odpisałem.

@Edit

10-15 minut !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...