Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis serwer normalnie będzie stał Przepraszam Graczy za utrudnienia !

początki serwera są trudne ale chcemy wam postawić dobry serwer lepiej chwilke zaczekac zeby wszystko gralo i nikt nie wylanczal serwera przez pierwszy tydzien!

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam sobie to wmawiasz koleś. Mi chodziło tylko o to, że piszesz cały czas o tym samym i o której się na forum nie wejdzie, to piszesz tylko Ty i to posty podobnej treści. Skoro jednak sam piszesz, że nie masz życia, to coś  w tym musi być

Już na poważnie- te ciągłe przekładania nie wróżą za dobrze, co chwile jakieś "ale" i zmiana godziny uruchomienia. Czas jest cenny, więc lepiej podać godzinę startu z dużym zapasem, żebyście (team) zdążyli chociaż pierdnąć, niż ciągłe przekładanie z godziny 12 na 16. To najbardziej wkurza tych czekających.

KURWA MAĆ!

Możecie iść kurwa na skype/reala przyjebać sobie w morde a nie tu spamować?...

Co do tematu to serwer wczoraj o 22 pierdolnął i zapewne już nie wstanie jak reszta nowych serwerów.

Już nie mówiąc o "imprezie" którą wczoraj robił Gumiś.

Opublikowano

jaki gumis chyba bajek sie na ogladałes to gimbusy przez stronke wbili bo chlopaki nie do konca zabezpieczyli  dzis wszystko bedize ok jak nie wiesz to nie pisz...

Opublikowano

KURWA MAĆ!

Możecie iść kurwa na skype/reala przyjebać sobie w morde a nie tu spamować?...

Co do tematu to serwer wczoraj o 22 pierdolnął i zapewne już nie wstanie jak reszta nowych serwerów.

Już nie mówiąc o "imprezie" którą wczoraj robił Gumiś.

To nie Gumiś

A server rusza dzisiaj o 12:00  więc czekać

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

jaki gumis chyba bajek sie na ogladałes to gimbusy przez stronke wbili bo chlopaki nie do konca zabezpieczyli  dzis wszystko bedize ok jak nie wiesz to nie pisz...

Uwierz mi, że to gumiś ;D

Mam jego GG i się pytałem.

Zapłacili mu 80 zł za "zabawe serwerem".

Skoro ma działać to o której?

Bo strona widzę, że też nie działa.

Opublikowano

Gadalem z tymi gimbusami na ts i wiem kto co robil ale to leszcze dzis wszystko stanie na nowi wiec juz mogę życzeć garczom milej gry!

Opublikowano

Każdy serwer mówił, że wstanie i nie wstanął.

Ale wczoraj gadałem z administracją wydają się ogarnięci w tym co robię także powodzenia.

Opublikowano

Każdy serwer mówił, że wstanie i nie wstanął.

Ale wczoraj gadałem z administracją wydają się ogarnięci w tym co robię także powodzenia.

jeśli administracja ma poziom twojego język Polskiego "wstanął" to ja podziękuję za server. :)

Jak wbijamy skile na P?

Opublikowano

jeśli administracja ma poziom twojego język Polskiego "wstanął" to ja podziękuję za server. :)

Jak wbijamy skile na P?

dropimy kamień duchowy z lepszego metka i mamy skille P

21025763467572689828.png

Opublikowano

Ciekawe czy all BD od 0 czy to co było wczoraj około 22. Mam nadzieję ze nie od 0 bo ostrze było juz G9 ;<

I całe eq z łez perf

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Bez resetu się nie obejdzie :/ niestety ale odzyskanie haseł zajęło by wieki.

Strona jest wyłączona ponieważ latają dziury wszystkie

Serwer dziś wystartuje, wejdę na TS dowiem się czegoś konkretnego to wam napiszę

Opublikowano

Kolejny serwer który padnie poprzez zwykłe dziury? ;/
Ja to jednak mam pecha, nie ma serwera na którym zagram 2 miesiące tylko 3/4 dni...
Avestia,Aurion,Ares?
No nic, trzeba wracać na stare śmiecie jak ten nie wypali.

@AW
skąd buty na 9lvl?

Opublikowano

sory ale 4 raz postaci robił nie bede bo potem też będziecie coś łatać.. za dużo czasu tracę na takie serwery które stoją maks 3 dni

21025763467572689828.png

Opublikowano

No trudno że wszystko od 0 ;< Ale damy radę ;]

sory ale 4 raz postaci robił nie bede bo potem też będziecie coś łatać.. za dużo czasu tracę na takie serwery które stoją maks 3 dni

Nie wiem po co 4 raz ale ok. Ja jakoś grałem wczoraj od startu i tylko 1 postać miałem

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Fajnie, że miałem już duchowe na P i trute...

Jak będzie cofka do 1 lvl to nie gramy z całą gildią -20 graczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to co będziemy startować aż do skutku to będzie wieki trwało  szkoda bo myślałem , że sobie dziś pogram :(

Co znowu wbije lvl zacznę EQ robić i znowu cofka :/

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...