Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary dzięki tobie sie chwilke pośmieje " niecałe pare minut " hahaha rozjebało mnie jak puzzle ;D

Człowieku skończ spamować -.- reklamę sobie tutaj robisz czy co?..

Będzie to będzie, nie to nie..

Ja mogę server w 100% polecić (jak zadziała).

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku skończ spamować -.- reklamę sobie tutaj robisz czy co?..

Będzie to będzie, nie to nie..

Ja mogę server w 100% polecić (jak zadziała).

Nie spamie poprostu odpowiadam i cytuje :)

Reklame? czego? Proszku do pieczenia?

Polecasz serwer w 100% jak zadziała ? a jak nie zadziała to w 50%? 

sygna.png

Opublikowano

Nie spamie poprostu odpowiadam i cytuje :)

Reklame? czego? Proszku do pieczenia?

Polecasz serwer w 100% jak zadziała ? a jak nie zadziała to w 50%? 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania? :(

Piszesz z konta o nazwie Namerius.PL więc ja to odnoszę jako reklamę.

@Top

Co ile się metiny i bossy respią?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania? :(

Piszesz z konta o nazwie Namerius.PL więc ja to odnoszę jako reklamę.

@Top

Co ile się metiny i bossy respią?

aaa o to Ci chodzi to żadna reklama, ten serwer został wyłączony pare miesięcy temu, i jego projekt już nie powróci :)

Nie bawię się już w to ;d

sygna.png

Opublikowano

Pobrać sie nie da stronka off w sumie nic sie nie da z prezki fajnie to wyglądało to fakt w sumie patrząc sie na to co teraz wychodzi to żygać sie chce taka prawda :) a jeśli już coś  w miare wychodzi to 1000   500  100   900 problemów no nic szukamy dalej :(

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

jak tam adminek? :) 00:00 start? nie wyszło ? :(

Nie wyszło bo ja i 3-4 inne osoby + administracja szukała bugów. nie było ich zbyt dużo oprócz wywalania klienta podczas tepania. start może będzie koło 12.  btw. nie podoba się to wypierdalaj do swojej prezki z zarażonym klientem. pozdro.

pewnie juz spia ...

Nie, administracja siedziała aż do teraz na tsie i naprawiała/spisywała wszelkie bugi jakie były/są.

Opublikowano

@UP

oke, sry. czyli o 12 start

?

zależy o której technicy wstaną, o której zaczną ogarniać klienta. jeśli zrobią to szybko to do 12 się wyrobią, najpóźniej serwer wstanie do 16.

Opublikowano

czyli znowu czekac.. do chuja nie mozna juz wystartowac normalnie ...

On nie wystartuje bedzie to co z aurion.pl bylo identycznie obiecali ze sie nie poddadza itp przedluzali az padl tu bedzie identyko :)

sygna.png

Opublikowano

On nie wystartuje bedzie to co z aurion.pl bylo identycznie obiecali ze sie nie poddadza itp przedluzali az padl tu bedzie identyko :)

ale ja ci już coś powiedziałem, wykurwiaj z tego tematu i idź robić kolejnego klienta z wirusem.

czyli znowu czekac.. do chuja nie mozna juz wystartowac normalnie ...

jeśli chcesz grać z wywalającym klientem to proszę bardzo.. lepiej poczekać cierpliwie do 12-16 niż nie grać wgl. (:

Opublikowano

@up

to po co wgl. startowali jak wiedzieli na czym stoją ? ...

Zapewne nie wiedzieli o tym bugu. bug zostanie naprawiony i serwer zacznie normalnie działać chyba że jakiś gimbus dostanie kasę od rodziców i kupi sobie botneta (pozdrawiam forgame (: )

Opublikowano

ale ja ci już coś powiedziałem, wykurwiaj z tego tematu i idź robić kolejnego klienta z wirusem.

jeśli chcesz grać z wywalającym klientem to proszę bardzo.. lepiej poczekać cierpliwie do 12-16 niż nie grać wgl. (:

A ze ty mi cos powiedziales... wiesz co ty możesz? nic jestes tylko internetowym bęcwałem (gimbusem) głupią szmatą co myśli że jest kimś i wszystko może a naprawde gówno możesz.

sygna.png

Opublikowano

A ze ty mi cos powiedziales... wiesz co ty możesz? nic jestes tylko internetowym bęcwałem (gimbusem) głupią szmatą co myśli że jest kimś i wszystko może a naprawde gówno możesz.

Wcześniej nie miałem pewności, ale teraz już wiem na pewno- Ty nie masz życia ;)

Opublikowano

Wcześniej nie miałem pewności, ale teraz już wiem na pewno- Ty nie masz życia ;)

I kto to mówi :)

Twierdząc że ja nie mam życia sam go nie masz ponieważ siedzisz ciągle w internecie i śmiesz twierdzić że ja nie mam życia nie znając mnie i myślisz że internet wszystko ci powiem nawet czy ktoś życie ma czy go nie ma.

sygna.png

Opublikowano

a może się w końcu zamknięcie bo to jest offtop. w nocy serwer wystartował?

Ja się nie zamknę jestem " internetowym hejterem bez realnego życia " :(

Co do twojego pytania...

Nie nie wystartował miał wystartowac o 00:00 potem o 01:00 potem o 02:00 potem o 11 rano potem o 12 a teraz moze do 12 -16 :)

Czekamy czekamy aurion było to samo i padł i ten też padnie i życze tego temu serwerowi adminowi złodziejaszkowi :)

sygna.png

Opublikowano

Ja się nie zamknę jestem " internetowym hejterem bez realnego życia " :(

Co do twojego pytania...

Nie nie wystartował miał wystartowac o 00:00 potem o 01:00 potem o 02:00 potem o 11 rano potem o 12 a teraz moze do 12 -16 :)

Czekamy czekamy aurion było to samo i padł i ten też padnie i życze tego temu serwerowi adminowi złodziejaszkowi :)

Nie, po prostu wstałem i widzę, że Ty dalej siejesz ferment. Niepotrzebnie taką litanię stworzyłeś, bo i tak źle odczytałeś moją wiadomość...

@edit. no powiedz mi, że pisanie 10x tego, że jakiś serwer był w takiej samej sytuacji jest normalne.

Opublikowano

Nie, po prostu wstałem i widzę, że Ty dalej siejesz ferment. Niepotrzebnie taką litanię stworzyłeś, bo i tak źle odczytałeś moją wiadomość...

@edit. no powiedz mi, że pisanie 10x tego, że jakiś serwer był w takiej samej sytuacji jest normalne.

Mogę pisać to i 100x a tobie nic do tego jedynei modek może dać mi warna lub bana którego mam głeboko w du...

Co do "jakiś tam serwer był " daje tylko porównanie bo to jest identyko pliki fallence opozniany start bugi, administracja ciagle mowi ze sie nie poddadza wejdz do prezentacji w koszu prawie w kazdej tak pisza, i zawsze pada.

Wypiłem 11 kawe nie spie 4 dzien jestem hardcorem :)xD

No powiedz znów że nie mam życia :)

sygna.png

Opublikowano

Mogę pisać to i 100x a tobie nic do tego jedynei modek może dać mi warna lub bana którego mam głeboko w du...

Co do "jakiś tam serwer był " daje tylko porównanie bo to jest identyko pliki fallence opozniany start bugi, administracja ciagle mowi ze sie nie poddadza wejdz do prezentacji w koszu prawie w kazdej tak pisza, i zawsze pada.

Wypiłem 11 kawe nie spie 4 dzien jestem hardcorem :)xD

No powiedz znów że nie mam życia :)

Sam sobie to wmawiasz koleś. Mi chodziło tylko o to, że piszesz cały czas o tym samym i o której się na forum nie wejdzie, to piszesz tylko Ty i to posty podobnej treści. Skoro jednak sam piszesz, że nie masz życia, to coś  w tym musi być

Już na poważnie- te ciągłe przekładania nie wróżą za dobrze, co chwile jakieś "ale" i zmiana godziny uruchomienia. Czas jest cenny, więc lepiej podać godzinę startu z dużym zapasem, żebyście (team) zdążyli chociaż pierdnąć, niż ciągłe przekładanie z godziny 12 na 16. To najbardziej wkurza tych czekających.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...