Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wam mowie nie ma servera  w 2014 który ustoi i będzie wspominany za 2/3 lata polecam wrocić na przeszłe czasy czyli elitemt2 pandora itp bo te servery żałosne się robią ;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Pewnie nawet ts'a nie zamkną :} Nie będzie się im chciało buahaha poczekają aż padnie licencja ;] 

No to do zobaczenia na innym serwerku ;* czekamy na shivamt2 :) ? Jedyny chyba ogarnięty serwer z administracja :] 

Opublikowano

Maszyna z dupy i tyle dlatego upadl

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

GuMis ma wszystkie pliki, opierdolił serwer od góry do dołu .

Ma startowac podobno z tym samym serwerem na tych samych plikach

Nie polecam 

bez gif

Opublikowano

Pierdolenie kotka w bambus, chuj z tym że ciągle serwer był sabotowany i ktoś z team wszystko wyłączał dziurawił game'a itd.

Nie miałem tego mówić ale teraz już pies to jebał.

Dzięki wszystkim za gre, przepraszam za ten syf i koniec ;x

Nie mowcie mi, ze nie dalo sie tego sprawdzic...

GuMis ma wszystkie pliki, opierdolił serwer od góry do dołu .

Ma startowac podobno z tym samym serwerem na tych samych plikach

Nie polecam 

Tak to jest jak nie potrafi sie dobrze zabezpieczyc serwera :)

Opublikowano

Technik ma 15 lat i nie potrafił nawet wgrać głupich rzeczy. Pytał się innych i szukał poradników :)

Skąd wiem? Swoje źródła... Serwera jak nie bylo tak nie ma i nigdy nie istniał (bo plików nie ma) GZ technik OP...

Nie zabiera się za rzeczy, których się nie umie!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Może by tak dwa słowa o całej tej sytuacji, co się stało itd. i możemy zamykać ten temat - raz na zawsze, ale chociaż wytłumaczcie to wszystko graczom :D

Rekrut
Opublikowano

Najlepiej niech administracja która robiła przy zabezpieczeniach/plikach, zamknie komputer i pomyśli nad tym czy warto się zabierać za rzeczy których nie potrafi się zrobić:]

GG 4ever ;] 

@da4ek, sam wypierdalaj :*, nie popłacz się. Sprawdź pliki, chociaż nie warto, bo off 4ever ;] 

Opublikowano

Japierdole nawet mi tego serwera nie jest szkoda od początku był napchanym nowościami workiem który wkońcu pękł 

Jedynie co to najbardziej szkoda jest True ! chłop wyładował kasę i co chuy bombki strzelił to samo co z victorią czyli team nie ogarnięty i kasa w błoto 

Pomocnik
Opublikowano

Pedalki od gumsia dostaly dostep, teraz jest placz, wiedzialem, ze tak bedzie.

Gumis jedynie moze possac moja pale, jezeli mysli, ze ktos tam bedzie gral, ELO.

Opublikowano

True to 2 serwer który razem z Administracją zawaliłeś :> Gra tutaj od samego początku była skazana na klęskę - Za szybki exp , za dużo gów*en dropiło , mapy pobugowane , ani jednego dnia serwer nie był stabilny na dłużej niz 12h , Wam się po prostu nie chciało nic ogarniać i off'aliście serwer z każdego błahego powodu by specjalnie ludziom uprzykrzyć grę , serwer zapowiadał się na fajny , wyszło jak większosć nowych serwerów , szkoda mi tylko tych 1 graczy którzy siedzieli i modlili się nad stabilnością serwera , a jeszcze bardziej tych co w IS wpakowali , nic nie robiliście OX-y na początku serwera? śmieszne - manipulacja graczami zeby na błędy w grze nie narzekali . pzdr

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Może by tak dwa słowa o całej tej sytuacji, co się stało itd. i możemy zamykać ten temat - raz na zawsze, ale chociaż wytłumaczcie to wszystko graczom :D

PROSTE !!!

Mamy hajsy więc zamykamy a za kilka dni może reaktywacja ;]

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Na ts wszystko się dowiesz :)

Opublikowano

True to 2 serwer który razem z Administracją zawaliłeś :> Gra tutaj od samego początku była skazana na klęskę - Za szybki exp , za dużo gów*en dropiło , mapy pobugowane , ani jednego dnia serwer nie był stabilny na dłużej niz 12h , Wam się po prostu nie chciało nic ogarniać i off'aliście serwer z każdego błahego powodu by specjalnie ludziom uprzykrzyć grę , serwer zapowiadał się na fajny , wyszło jak większosć nowych serwerów , szkoda mi tylko tych 1 graczy którzy siedzieli i modlili się nad stabilnością serwera , a jeszcze bardziej tych co w IS wpakowali , nic nie robiliście OX-y na początku serwera? śmieszne - manipulacja graczami zeby na błędy w grze nie narzekali . pzdr

może się ogarniesz ? True w 100% wykonał swoją robotę czyli zakupił im dedyka a zawaliła reszta administracji NIE OCZERNIAĆ TRUE BO ON NA VICTORI I TU WYKONAŁ SWOJĄ ROBOTĘ BARDZO DOBRZE

Opublikowano

Pedalki od gumsia dostaly dostep, teraz jest placz, wiedzialem, ze tak bedzie.

Gumis jedynie moze possac moja pale, jezeli mysli, ze ktos tam bedzie gral, ELO.

A ja zagram a co mi tam

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wow,nie wiedziałem,że taki obrót akcji będzie,dzisiaj straszne było halo,że serwer w 100% stabilny.A za kilka godzin poszedł z hukiem .Szkoda mi graczy,którzy czekali jak ja od piątku na ten serwer.No cóż,bye bye Aurion :3

235761444056892195480.gif

Opublikowano

A mi tam ich szkoda...

Hejtowalem serwer od samego poczatku bo wiedzialem ze jest skazany na porazke lecz ludzilem sie ze sie chlopaki ogarna

Wiem jak to jest gdyz na moim serwerze tez byly problemy na starcie i dlatego padl i nie zyczylbym tego nikomu ,ale bywa...

Niewlasciwe osoby dostaly dostep, niewlasciwe osoby mialy dostep a co najwazniejsze ufacie kazdemu komu popadnie liczac na to ze wam pomoze...

Szkoda ze tak to sie skonczylo ale wyszlo jak wyszlo czyli jak przy wiekszosci polskich serwerow ;x

Serwer z nie tyle co moze nie ogarnieta administracja bo komunikacja z Alternatywem i Smokiem byla bardzo dobra ,a startem ktory sie nie udal przez niesprawdzone i niedopracowane pliki ktore zaowocowaly tym czym zaowocowaly lub w przypadku sabotazu gdyby pliki byly bardzo dobre to lepiej wybierajcie sponsorow.

Pozdrawiam Averios.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH

Od początku mówilem - czarno widze ten serwer.

Wiedziałem że padnie mówiłem to niee " dajcie jeszcze 1 szanse " teraz żaluje straconego czasu

pozdro 600 jebac ..

55156122978248970490.png

Opublikowano

Japierdole nawet mi tego serwera nie jest szkoda od początku był napchanym nowościami workiem który wkońcu pękł 

Jedynie co to najbardziej szkoda jest True ! chłop wyładował kasę i co chuy bombki strzelił to samo co z victorią czyli team nie ogarnięty i kasa w błoto 

On kase wyładował?

Kurwa wy jesteście ślepi czy jaki chuj nie rozumiecie że to od początku był sabotaż ?

Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

Dziwiliście sie czemu CH wypierdalało i exp sie bugował prawda?

Athleta(smok) ustawił w tabelce exp z danego mooba "53" wszystko zapisał a 10 minut później nagle było 563, co kurwa samo się zmieniło?

Następna sprawa, True zawołał swoich wielkich techników od serwera tak? Ciekawostka :

Od dawna ludzie nas ostrzegali przed sabotażem ale to olewaliśmy, teraz mamy tego skutki.

Można tu pisać do rana ale co to da, serwera to już nie przywróci .

Dziękuje za grę i pozdrawiam środkowym palcem tą bandę dzieci. 

Wierzcie w co chcecie, grajcie gdzie chcecie ale zapewniam was kurwa że wina nie leży tylko i wyłącznie po Stronie Athlety 

Pozdro 500

bez gif

Opublikowano

On kase wyładował?

Kurwa wy jesteście ślepi czy jaki chuj nie rozumiecie że to od początku był sabotaż ?

Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

Dziwiliście sie czemu CH wypierdalało i exp sie bugował prawda?

Athleta(smok) ustawił w tabelce exp z danego mooba "53" wszystko zapisał a 10 minut później nagle było 563, co kurwa samo się zmieniło?

Następna sprawa, True zawołał swoich wielkich techników od serwera tak? Ciekawostka :

Od dawna ludzie nas ostrzegali przed sabotażem ale to olewaliśmy, teraz mamy tego skutki.

Można tu pisać do rana ale co to da, serwera to już nie przywróci .

Dziękuje za grę i pozdrawiam środkowym palcem tą bandę dzieci. 

Wierzcie w co chcecie, grajcie gdzie chcecie ale zapewniam was kurwa że wina nie leży tylko i wyłącznie po Stronie Athlety 

Pozdro 500

Takie rzeczy wiedziałeś to po chuj ludziom oczy mydliliście ciągle!!! Banda idiotów

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

No szkoda, szkoda, pomimo tego ze co chwile byly offy to zobaczcie ile ludzi od rana do wieczora " meczylo " sie z co rusz padnietymi channelami. Czekali az sie podniesie, wchodzili, grali i nawet przez te offy do godziny kiedy nie upadl bylo w chuj osob online. Gdyby sie postarali i sami to robili a nie zlecali innym robote to server bylby serverem roku...

Szkoda, bo pliczki zajebiste

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...