Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, żegnam serwer póki co, jak ogarnięcie to co powinniście to dajcie znać ;)

Serwera na tą chwilę obecną nie polecam.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Was też wywala po zalogowaniu się na postać?

@UP

Tak po wgraniu łatki zaczeło tak wywalac

Kiedy będą działac all ch?

5qj.png

Opublikowano

I znowu wywalilo, nie ma co, zamiast wylaczyc ten serwer, to mowia, ze ogarniaja, wlaczaja po godzinie i efekt? Jest jak bylo. Najlepiej wylaczcie go na dzien, ogarnijcie wszystko i wtedy wlaczcie, a nie robicie ludzi w konia, oni tu czekaja..

Opublikowano

Mam pytanie , czy ta latke wywalanie z ch trzeba wrzucic do pack nawet jak sciagnolem najnowaszego klienta? skoro tak to wkleiam do pack i wbija mi normalnie do wyboru postaci lecz jak wybiore postac zaladuje mi sie pasek to wywala do puliptu i wylacza gre :)? co zrobic ^^

Opublikowano

Mam pytanie , czy ta latke wywalanie z ch trzeba wrzucic do pack nawet jak sciagnolem najnowaszego klienta? skoro tak to wkleiam do pack i wbija mi normalnie do wyboru postaci lecz jak wybiore postac zaladuje mi sie pasek to wywala do puliptu i wylacza gre :)? co zrobic ^^

Niestety jak ja wrzuciłem do root to tez mi wywala clienta

Kiedy ogarniecie wywalanie clienta i ch?

5qj.png

Opublikowano

Znów wywala,co jest ;/

Kurde nie da rady pograć bo wywala cały czas

kiedy będzie te forum?

poczekajcie z oxem pls

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Ox wypadł bardzo żałośnie, administracja za długo czeka na graczy i tworzą się mega lagi. Zauważyłam, że bardzo duża liczba osób miała problem z C+++. 

c8f7.png

Opublikowano

Kolejny nie przemyślany zjebany ox !! okolo 700 osob blokuje X, O wiec jak tu sie kurwa ruszyc ... na odpowiedz 10 sek .. no bez jaj dajcie chociarz 30 sek przy takiej ilosci osob

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Skąd te bronie 75 lv ? ;DD

Najlepiej iść na ripka, który jest zamiast kowala i króla demonów + jest sporo osłabiony także nic tylko go bić ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Skąd rosy zdobyć?

Skąd zdobyć zielone i fioletowe poty ?

Roski/Boga smoka/Kolorowe potki lecą z futrzaków które dropią ci podczas gry ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co wy gadacie, jakie 700 osób..

Na OX było około 350 graczy wiem bo o godzinie 20:29 sprawdzałem i było ok. 350..

To że blokowaliście sie nawzajem, mieliscie ubrane eq i jeźdzliscie  na mountach to juz nie moja wina, staralem sie kickowac tych co najbardziej utrudniali ale jedynie mozecie podziekowac sami sobie, prosilem o zdjecie eq i nie jeżdżenie na mountach. 

Nikt nie wygrał Bao Bao, osoby które przetrwały do ostatniego pytania luźno dostały 10/15 pereł każdego rodzaju i 20 ulepek 3 rodzajów .

Następna runda 21:15 

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...