Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

coraz większa cisza na serwie.... Koniec feri i admini pouciekali.... I Niema co reklamować , brak argumentów zęby coś fajnego nagrać i zachęcić innych do gry no bo czym?? Handlarzem bronią czy różnościami , graczy faktycznie coraz mniej  na starcie bylo spoko tony codziennie cos tam robił a teraz cisza. 

Opublikowano

I jesli moge cos podpowiedzieć co do pierwszej zmiany , naprawy to HP! Powyżej 33k po tempnięciu w obojętnie jaką okolice hp sie minusuje do np -33k

Opublikowano

Eh serwer zapowiadal sie dobrze , ale to jest easy/medium a trzeba   dropic zmianki 5b i KU ^-^ jak dla mnie to zenada bony tez widze nie wchodza maksymalnie.... , nie dziwie sie ze w m1 tak malo osob. Jak ktos lubi takie serwy to wbijac , a ja znowu zaczne szukac innego ;/

Opublikowano

Eh serwer zapowiadal sie dobrze , ale to jest easy/medium a trzeba   dropic zmianki 5b i KU ^-^ jak dla mnie to zenada bony tez widze nie wchodza maksymalnie.... , nie dziwie sie ze w m1 tak malo osob. Jak ktos lubi takie serwy to wbijac , a ja znowu zaczne szukac innego ;/

Przesadzasz... 5b mam tyle ze wywalam z eq co do KU to wystarczyło przeczytać dokładnie prezentacje i wiedział bys jak zdobyć

Opublikowano

W ankiecie jest pytanie "Będziesz używać ulepszonej grafiki?"

W takim razie jak grać bez tej nowej grafiki, gdyż mam lagi na tej nowej.

Opublikowano

Schludna i ładna prezentacja, myślę że w niej nic nie brakuje i na serwer prawdopodobnie zagoszczę. :)

Opublikowano

Ostatnio dzieja sie ciekawe rzeczy :) Zapraszam serdecznie na serwer, jest coraz lepszy i ostatnio ludzi przybywa, a starzy gracze powoli powracaja ci co odeszli :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Również chciałbym wiedzieć ile osób dzinnie gra ??? Mam tam nawet dobre konto i nie wiem czy pobierac od nowa 

Psotnyy

Opublikowano

Popoludnio jest na serverze do 15 graczy... wieczorami jest ich ciut więcej na oko do 40-50. Serwer stał by gdyby nie głupie plotki na temat serwera. Serwer stoi i nie padnie. Wbijajcie robicie Eq-u. Grajcie wchodzcie na Ts3. Wszystko się rozkręca.

Pozdrawiam

Opublikowano

Boss nie prawda. Z rana moze i gra 50 osob, ale około 8/9 rano w tygodniu :D Po południu gra około 350/420 graczy. Tylko ze wedlug ciebie 50 ponieważ tylko tyle widac w m1 na ch1. A gracze sa porozrzucani po wszystkich CH i to wszystkich mapkach :) Wiec nie pisz ilu jest jak nie wiesz.

Pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Boss nie prawda. Z rana moze i gra 50 osob, ale około 8/9 rano w tygodniu :D Po południu gra około 350/420 graczy. Tylko ze wedlug ciebie 50 ponieważ tylko tyle widac w m1 na ch1. A gracze sa porozrzucani po wszystkich CH i to wszystkich mapkach :) Wiec nie pisz ilu jest jak nie wiesz.

Pozdrawiam Jar

Ty jesteś jednym z tych dzięki którym spadała populacja na serwie...

Opublikowano

Spokojnie, nie spinajcie się. Gracze najwyżej lubią serwery co stoją góra max 2 dni.

Serwery stabilne ich nie kręcą :) No, ale będziemy próbować dalej. Mamy teraz większa ekipę programistów/techników.

Serwer będziemy ulepszali i pracowali nad czymś zupełnie nowym co pokręci rzesze osób. Nie będą popełnione te błędy co były na Travicy.

Serwer Travica.pl świetnie się trzyma pod względem stabilności/oferty/nowości. Pomagamy kazdemu graczowi, gdy tylko znajdziemy czas.

Uczciwie działamy nie bierzemy żadnych "łapówek". Nie rozumiem was. Czego wam brakuje :) Poniosło mnie teraz leciutko ale to nic...

Pracujemy dalej..

sygna.png

Opublikowano

Tony zmiana nicku nie działa wyskakuje "Nieznany Błąd 5" , A co do posta up to powód dla którego jest teraz taka wrzawa i mało graczy jest jasny , mianowicie brak wymierzonej konsekwencji wobec graczy którzy wykorzystali chwile słabości serwera i w ten sposób osiągnęło max... poza tym potwierdzam serwer stabilny dobrze zrobiony i ciekawy.

Opublikowano

Zmieniliśmy adres IP serwera Travica.pl. Do jutra będą odpalone 3 Channele. Ważne,aby pobrać aktualizacja - bez niej nie ma możliwości gry!

Zwiększymy ilość Channeli jeśli nie będzie problemów do jutra.

Pobierzcie najnowszą Aktualizacja Klienta Gry

xxx
sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...