Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super, siedze w m2 na metkach i juz mam 200kk, wiec zmianki i dropią dobrze i są tanie, co do KU skille już mam na G wszystkie, czasem 2 sztuki dropią za metka (bo z torby także lecą) + można kupować dla swojej klasy po 1kk sztuke u NPC małpa. 

Co do expa jest super, expiłem bez pdk'a to od 30 do 45 wbiłem w niecałe 10min.

Osób jest bardzo dużo, co jest widoczne na czacie, (o BO juz nie wspominam, znaleźć spota o 4 w nocy było wyzwaniem)

Serwer polecam :)

Opublikowano

admin sluchaj mnie parówo jedna wlaczaj ten serwer bo bym se przykatowal a walisz w pyte wszystkich i nie mozna normalnie zagrac

pozdro

Ty już powinieneś skończyć grę na tym serwie. Wypad.

Opublikowano

"za chwile będzie on" od godziny to samo...

CI pisze Tony ze to nie ich wina tylko serwerowni...

socysty---42.png

Opublikowano

Od godziny ? 12:55 równo padł serwer. 30min nie możesz wytrzymać bez serwera ? Opanuj się człowieku :p Nwm. Z psem wyjdz albo w pokoju posprzątaj i akurat będzie działać :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Bynajmniej lepszy start niż na Aurion 18 start i niezabezpieczony bashpanel oraz zabezpieczenia słabe.

Serwer jak najbardziej polecam gra dosyć sporo osób, mało bugów i dużo rozgrywek/udogodnień. Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...