Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://niebezpiecznik.pl/post/polskie-rzadowe-serwery-czasu-ulatwiaja-prowadzenie-atakow-ddos-ntp-amplification/

Można poczytać. Zmasowane ataki na infrastruktury większości firm hostingowych ;) Dobrze, że ataki są już opanowywane. Wyobrażacie sobie? 400gb/s :DDD Jaka torpeda.

@ Na WWW trafił poprawiony moduł wymiany coinów. Od teraz możecie wymieniać pkt zdobyte w grze.

@ O GODZINIE 9-10 RANO ZOSTANIE WPROWADZONY NOWY DROP Z LUCKY COINÓW

@ sorry za dc po 1.

Opublikowano

Dostałeś bana za straszenie atakami, wyzwiska w stronę administracji, zwierzęce zachowanie i zakładanie postaci z wyzwiskami.

Mogę ci dać logi z tego co pisałeś na czacie jeśli sam sobie nie wierzysz pozdrawiam. Sugeruję ci się już dalej nie kompromitować.

Mały up z kojnami jak obiecałem:

Lucky Coin [30]:
   + Wings 2 lvl for all class (50%)

Lucky Coin [20]:
   + Bundle Jawel Of Life And Jawel Of Chaos (70%)

Lucky Coin [10]:
    + Dark Lord Pets, Stones, Feather (100%)

NOW YOU CAN EXCHANGE WCOINS IN USER PANEL

@ Na stronę został dodany czat live z administracją.

Opublikowano

Nie polecam serwera, dostałem bana za ujawnianie adminów ^^

Za bluzganie na  /chat !!

Sluszna decyzja ze  strony administracji  :angry:

Opublikowano

Straszyłem atakami no i wykonałem :) niedługo wyczekujcie na nowe

Poprawiłeś mi humor na samo południe, ty a "hacker" ^^^, kon by sie usmiał  hahahhaha.

Przypisał sobie ataki na serwer ...buhahaha ^

Serwer polecam :)

Opublikowano

Nie ma to jak przypisywać sobie ataki o sile ponad 100gb/s własnej osobie ^,^ kocur jesteś.

@ Swoją drogą zmagamy się cały czas z atakami na masową skalę. Jak już wcześniej mówiłem nie tylko nasz hosting ma owy problem. Co więcej jako jeden z niewielu pomimo takiego natężenia ruchu wciąż utrzymuję się online. Przyczyną ataków jest dziura w serwerach czasu, oczywiście żaden z krajów nie ma takiego problemu, tylko polska - z powodu przestarzałego oprogramowania.

Opublikowano

Zostanie dodana opcja na stronie RESET STATS???? Pisalem juz o tym rano na chacie servera i dostalem wiadomosc ze zostanie po chwili dodana jak widac jest godzina 20 i nadal tej opcji nie ma... -.-

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Co do skryptu resetującego to zostanie on ogarnięty. Od godziny popołudniowych siedzę nad sealami........ Gdyby ktoś chciał reset stat niech wyślę na stronie maila przez nowy moduł.

@ wysyłając maila proszę o podanie loginu, bez niego nie jestem w stanie zweryfikować kto do mnie napisał i komu staty mam zresetować.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jeśli któryś z graczy (naszych klientów) zakupił usługę i kupił tego seala otrzyma zwrot COINÓW. Sprawa z Sealami została zgłoszona do osób, które te pliki tworzyły i na pewno zostanie to naprawione. Mam nadzieje, że już dzisiaj (wczoraj został wysłany ticket, a dają 24h na ogarnięcie i naprawę). Za niedogodności bardzo przepraszam i obiecuję, że zrobię wszystko by jak najszybciej to działało. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Czy można odpalic dwa konta i jak ,bo od wczoraj wieczorkiem nie moge odpalic ,nawet przez sanboxa.

Pozdrawiam user.

Opublikowano

Witam również. Na razie odpalanie drugiego okna jest zablokowane, jednakże mi wcale to nie przeszkadza i zostanie to wprowadzone. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

server jest wylaczony? stronka strasznie dlugo sie laduje ,a na server nie da sie wejsc bo wywala blad w launcherze ze nie mozna sie z hostem polaczyc

Opublikowano

chyba ddosy ida cos mi sie wydaje bo widze ze "inny" server takze wywalilo w kosmos -.- a wiec pozostaje jedynie czekac ehhh a juz blisko rr bylo ;d pzdr Pindolinka ^^

Opublikowano

Serwer jest pod bardzo dużym atakiem DDOS o którym wspominałem wcześniej. Ataki zazwyczaj zaczynają się o pełnych godzinach. Siła uderzenia przekracza 100gb/s. Prosimy o cierpliwość.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...