Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja by się przyznała, że nie ogarnia, wyłączyła to w pizdu, A True by zasponsorował coś lepszego.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Bemek mi nie odpisuje praw nie dostalem pliki zbugowal jak nwm.. 

Oskar (MrLuzer) jak oddal pliki bemkowi nie byly praktycznie zbugowane ( Ale musial dodac swoje super edycje)  i dodal nawet do pierscienia tp m2 ktore nie dziala .. Nie zmienil questow ktore byly na potrzeby bety pozostawial wszystko nic nie skonczyl ;x 

Bemek mozesz mnie wykreslic z listy Administratorow niechce byc GM'em na tak zbugowanym serwerze MT2 cchcialem wejsc tydzien wczesniej zeby sprawdzil serwer czy cos zrobil/pobugowal ale oczywiscie niechcial upnac clienta wkoncu upnal tego clienta lecz nie dal mi rootow dostalem rooty tak jak wy nie dostalem zadnych praw jest tu tyle bugow ze  to glowa mala. odpisywalem gracza od rana do nocy  w prezce jak i na forum myslalem ze nie ma tutaj tyle bugow 

Tyle z mojej strony wiec niechce juz byc administratorem na tym serwerze a bemek jezeli bedziesz klamal to udostepnie cos czego niechcesz dzieki.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Szkoda ze server padł fajnie sie zapowidał, przy okazji zapraszam was na server w mojej sygnaturce (wystarczy na nią kliknać :P )

Opublikowano

TO JAKAS PORAZKA PRZYSZLI ADMINISTRATORZY na ts Z SERWERA DRE*KON( chociaz to syf i wodorosty) I REKLAMUJA GO A TRUe takze to samo robi ;) ahh super. Serwer nie wypał ;)

dziecinny true ;) chce wiecej osob zwabic na serwer azzoma ...http://screenshooter.net/5438083/gmpylsj

True zaprasza na Dreikona, bo wie, że Victoria to niewypał i na marnę wywalił pieniądze. <- Przepraszam za spam, chciałem wytłumaczyć i wniosłem coś do tematu ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Tak True stracil pieniadze przez Beemka i mogl robic co mu sie zywnie podoba i dobrze ze zapraszal na dreikona bo tam praktycznie bugow nie ma a wiec polecam dreikona bo True.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Cóż cała ta sytuacja wydaje się bardzo dziwna... Była taka zapowiedź, takie zainteresowanie i co nagle ktoś z TEAM to rozwalił?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Jak ten serw nie wypali to zapraszam na Virtualmt2.pl  2k ludzi online 255 lvl max

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

to wszystko wina True tak mi się wydaję drei*on traci graczy to postanowił vos innego zrobic dla Azooma i ekipy lizotyłków. 

Przeczytaj mój post kilka @UP :)

Opublikowano

Dreikon już na tyle sie znudził, że tam nie zagram, a co do tego serwera oby powstał wkrótce podobny, albo i taki sam tyle że z normalnym teamem. 

Opublikowano

True jestem ciekawy ile straciłeś za sponsoring na tym serverze?

PS: Klikać w sygnaturę wszyscy :)

Opublikowano

mi nadal nie działa po wklejeniu łatek... także odpuszczam nie będę 2 klienta ściągał... spadam na inny serwer...

Server padł.

Opublikowano

Jak ten tesr nie wypali to zapraszam na Virtualmt2.pl  2k ludzi online 255 lvl max

weź wyjdź mi z tym virtualem gównem ,co Admin usuwa eq przez przypadek i chce oddać +0 bez kd bonów ,żenada ,grałem tam  3 lata;] ,

Opublikowano

True nie jest kurwa niczemu winny postawil TS strona byla dedyk byl tylko Bemek to zjebal True wszystko wypelnil True to zaufana osoba i nie pierdolic glupot zaczal reklamowac dreikona bo wiedzial ze to padnie.

True bym Ci powiedzial jak serwer stoi lecz zanim bemek sie do tych plikow nie zabral bylo bez bugow testowane przez ZawodowcA Mojzesza itd 

Nie mialem dostepu do serwera zeby to sprawdzic przepraszam ciebie. True napisze na gg pogadamy.

@ Bemek a sprobuj oczernij mnie i Luzera to ujawnie cala prawde jak traktowales graczy jak mi odpisywales i wgl niechciales mi dac clienta i wgl sprobuj a jezeli bedzie klamal was to pokazemy wam cos.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...