Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowanie serwera :
- Leci za mało kasy, jest yang bug (zagadka na 10lvl, nagroda bryłka, czyli można multi konta robić),
- Kostiumy się bugują,

- Zwierzaki też zbugowanie (dodawanie statystyk),
- Buguje postacie (M2, V1 itd.)
- Administracja nie ogarnia, a True ma wyjebane i reklamuje dreikona (http://scr.hu/0dz8/b44pc, mało widać, ale coś widać)
Ogółem nie wypał.

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie wywaliło i nie mogę się zalogować...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Kazdy ta ma jprl widze gowno ogarnales :x

Ja nic nie moge zrobic nie jestem technikiem nawet praw nie dostalem by wam odpisywac. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

563_zf4lf6.jpg

mialem to samo + zalogowalem sie przebieglem metr kick,drugi raz zalogowalem kick i juz off (bug na bugu i na tym bugu jeszcze jeden bug;p)... na h mieszacie w tych clientach ,pozniej same bugi brak ikon itp..

Opublikowano

! NIE POLECAM TU GRAĆ !

Raport za spam poszedł.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Miało być zajebiście, jest chujnia. Szkoda tylko True bo on zajebiście wszystko dopracował a ci admini pożal się boże...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Pobierałem ale po zobaczeniu co tu sie dzieje postanowiłem iż lepiej będzie grać w "Latające kotlety" niż na tym serwerze :]

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Bez sensu nie polecam tego zjebanego serwa po 1 drażniący napis po 2 wkurwiające jest to, że mam bonus switchera -,- BEZSENS Propsy dla adminów :)

Kończe gre i wam też nie polecam :)

Yoo .

Opublikowano

Miało być zajebiście, jest chujnia. Szkoda tylko True bo on zajebiście wszystko dopracował a ci admini pożal się boże...

Tak się napracował, że był ciągle afk, a jak serw padł to zaczął dreikona reklamować (dowód: http://scr.hu/0dz8/b44pc)

Opublikowano

Tak się napracował, że był ciągle afk, a jak serw padł to zaczął dreikona reklamować (dowód: http://scr.hu/0dz8/b44pc)

Głowny technik zrezygnował z prowadzenia tego serwera Oficjalnie :)

Myślę że reklama innego serwera przy upadku Victorii nie jest niczym złym,przy czym wywaliłem dość dużą sume pieniędzy to chociaż jakaś mała część graczy przyjdzie na Dreikona...

Niestety trafiam na ludzi nieodpowiedzialnych,i dla tego Victoria musi zostac zamknieta a więc korzystając z dość dużej ilosci online graczy na TS to zacząłem reklamować :) Nic złego a przeciez serwer i tak było powiedziane 5minut wczesniej ze nie wystartuje juz..

Opublikowano

Truue chyba nie wiedziałeś kogo do teamu bierzesz ;) 

a co do startu ->  xD

chcialem sie oderwac od swojego serwa i pograc tu no ale bez szans .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...