Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer działa?

Problem przeczytać wyżej posty?, nie nie działa.

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patryk (True) Mam nadzieje ze duzo na tym serwerze nie straciles juz zaraz napisze na GG czasu troche tez straciles. Zapytajcie sie ludzi jak bylo na becie ;) bo bete jeszcze prowadzil Luzer zemna i nie bylo tam bugow praktycznie bo co wykryty to naprawiony a tutaj ? .. 

@ Prosze mi nie spamic ja nie mam juz nic wspolnego z tym serwerem i wam tez to radze. True chociaz zareklamowales swoj serwer i dobrze ze to zrobiles ! 

A wiec polecam True serwer bez bugow grajcie na nim nie padnie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

True jestem ciekawy ile straciłeś za sponsoring na tym serverze?

PS: Klikać w sygnaturę wszyscy :)

Tyle ile kosztowała maszyna,vps,organizacja reklamy,vps ts,domena,zabezpieczenia i co najgorsze wiele,wiele czasu...

Opublikowano

Tyle ile kosztowała maszyna,vps,organizacja reklamy,vps ts,domena,zabezpieczenia i co najgorsze wiele,wiele czasu...

powiedz co moge dla cb zrobic by jakos z mojej strony ten dlug splacic nwm zareklamowac jakos serwer czy cos ? bo przykro mi z tego powodu ze kase straciles..

Grawint 

Chlopie chociaz jakos mu splace ten dlug.. moze nie moj al czuje sie zobowiazany poniewaz bylem tutaj GM'em.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

ALE DLA WIELU DREIKON JEST JUZ NUDNY WIEC TY TEZ GO TUTAJ NIE REKLAMUJ! ;/

To że zobaczyli reklame,to nie znaczy ze muszą tam zagrać,ja tylko zapraszam :)

Opublikowano

To że zobaczyli reklame,to nie znaczy ze muszą tam zagrać,ja tylko zapraszam :)

grałem najlepszy server jaki spotkałem ale sie po prostu przejadł

21025763467572689828.png

Opublikowano

A główny administrator nawet się nie wypowie no wiadomo najlepiej zrobić ludzi w bambuko a pozniej miec wywalone ehh.

Opublikowano

A główny administrator nawet się nie wypowie no wiadomo najlepiej zrobić ludzi w bambuko a pozniej miec wywalone ehh.

No tak tylko ja z Luzerem mamy zniszczona opinie przez niego kazdy kto byl na forum i w zapowiedzi widzial ze odpisywalem kazdemu ale to kazdemu graczowi

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer padł a oni reklamują dreikona który nawet mi nie działa... pozdrawiam.

Najpierw bierzcie ogarów do teamu a nie, ze się wycofują z tego co wyczytałem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dreikon działa, ponad 1000 graczy online.

Opublikowano

Akurat ja jestem ogarniety co moze potwierdzic duzo graczy lecz zobaczylbys co Kamil (Bemek) pisal to bys sie za glowe zlapal ja wspolczuje True bo stracil pieniadze 

@ Serwer upadl przez Bemka. 

@ Zagrajcie na dreikon dobry serwer bez bugow  i dobra admnistracja 

Najwieksze hejty dostajemy Ja i Luzer chociaz to Bemek "poprawial" plki i probowal stawiac na dedyku a niech mnie bardziej podkurzy to wrzuce ss'y.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha zostawie to poprostu bez komentarza co tu sie dzieje

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Pierwsze komentarze tematu... "Pełne zaufanie do administracji" "Zagram ze względu na stabilność" hahahaha, pozdrawiam. :)

Nie róbcie już sobie więcej nadziei na jakieś serwery, bo era metina dobiegła końca. :) Albo szybciutko padają, albo są nie wypały - a na większości licznik nie przekracza 400... :)

Opublikowano

Wszystko co tu sie stalo jest moja wina tak dobrze slyszycie jest moja wina. Serwer Upadl zapraszam na Dreikona. MrLuzer i prmk pomagali mi ale co z tego jak nie wyrabialem. Mozecie mnie hejtowac, ale potrafie sie przyznac do bledu ..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapraszamy na Dreikon.pl, stabilny serwer ze stabilną administracją. Ponad 1000 graczy on-line! Na forum trwa event walentynkowy, zaś jutro w grze odbędzie się Event ZUO.

Dreikon jest nudny i chujowy pozdrawiam.

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

kur... co chwile jest jakas twoja wina    ja pier... botyyyy

Dobra nie wiesz jak było , wypierdalaj nikt na isa nie wydał bo isa nie było ...

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Dobra nie wiesz jak było , wypierdalaj nikt na isa nie wydał bo isa nie było ...

Ale na chuj stawiacie serwer skoro 5 min po starcie go wyłączacie ?  i że niby Bemek go rozjebał zresztą nie wiem jak było jebie mnie to coraz częściej jakiś zdesperowany człowiek  który doskwiera na brak ludzi pod sobą stawia serwer na 10min :)

True z Aurionem będzie tak samo? :>

@edit

gdybyście chcieli to jeszcze dziś zrobili byście start od nowa ;>

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

bo co chwile jeden GM pisal ze jego wina  z tym tamtym    kur myslcie kogo bierzecie do team a nie ten zle to tam ten zle to kurwa      a ty sie chuju nie bierz za  cos czego nie umiesz

aaa jebac to wszystko hahaha wiedzialem ze padnie lecz szkoda mialem grac   zrobcie inny z inna admi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...