Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na chuj stawiacie serwer skoro 5 min po starcie go wyłączacie ?  i że niby Bemek go rozjebał zresztą nie wiem jak było jebie mnie to coraz częściej jakiś zdesperowany człowiek  który doskwiera na brak ludzi pod sobą stawia serwer na 10min :)

True z Aurionem będzie tak samo? :>

True to sponsor, co ma do serwera?

Opublikowano

Pierwsze komentarze tematu... "Pełne zaufanie do administracji" "Zagram ze względu na stabilność" hahahaha, pozdrawiam. :)

Nie róbcie już sobie więcej nadziei na jakieś serwery, bo era metina dobiegła końca. :) Albo szybciutko padają, albo są nie wypały - a na większości licznik nie przekracza 400... :)

Podziękuj sponsorom i tanim dedykom za to, że polska scena serwerów prywatnych jest tak mierna.

Szkoda, że serwer upadł, może innym razem wam się poszczęści (naciągany antywarn)

0LsM05U.png

Opublikowano

@UP Aincrad mam pytanie do cb. czemu zalozyles nowe konto ? a tamte "AincradOnline" zjebales?

ODP. hejtowałes kazdy serwer i kazdemu doczepiales sie co zle robi co i jak

Jeszcze napisalem ci na facebooku ze tworca aincraduOnline czyli ty zrobil serwer Eternity , a ty jeszcze glupa paliles

@topic SERWERA NIE POLECAM

Opublikowano

No szkoda true, no ale co zrobić :P

Chlopak wydał pewnie tysiąc +, i co mu z tego ?

Co do Aurion, liczymy na to, że wystartujemy bezproblemowo i będzie pompa jakiej nie było.

Ten serwer to już przeszłość, nie polecam go.

Pozdrawiam ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...