Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znowu. Drugi raz pobieram z mega i drugi raz stop na 20%... Sprobuje na exlorerze, zobaczymy czy choc tam sie uda :x

Spróbuj wyłączyć antyvirusa/zapore, kiedyś też tak miałem, nie było w pliku wirusa, ale blokowało.

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagnalem z ich strony z tego 2 hostingu i mi pisze edoria,eu odpale na tym czy cos potrzebuje?

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

I znowu. Drugi raz pobieram z mega i drugi raz stop na 20%... Sprobuje na exlorerze, zobaczymy czy choc tam sie uda :x

spróbuj na mozilli pobrac i dodaj do rozrzeszeń ustawienie z  mega. napewno się pobierze.

Opublikowano

Nie wiem kto upał clienta ale dobry koleś, zapisane passy, multum niepotrzebnych plików (z pla, m2boba + troche z launchera hamachi xD).. to mnie odstrasza trochę

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem kto upał clienta ale dobry koleś, zapisane passy, multum niepotrzebnych plików (z pla, m2boba + troche z launchera hamachi xD).. to mnie odstrasza trochę

Pobierz drugiego clienta;) bo ten z wirusami:P

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Czy moby w grocie lecą od razu pod konia, wierzchowca jak nie to najwyższy czas to dodać bo to przydatna rzecz.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...