Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większa ilość serwerów na starcie ma same problemy więc trzeba poczekać ;/ ja osobiście na serwer zawitam jutro ja gram dla samej przyjemności ...

Pls klienta wrzucie na multi na mega 3 raz mi się zatrzymało przy 40% !;/

Edit : Licznik na stronce off ?

Opublikowano

Nie wchodzic do m2 !!! od expa jest atlantyda !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mi zadzialalo od razu, nie wiem czemu UPki macie blad.

Pobralem drugiego clienta + druga latke. Tak sprobujcie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wchodzic do m2 !!! od expa jest atlantyda !

Fajnie wiedzieć...

Jest wgl odbugowanie postaci na stronie bo trzeba czekac 7min po logu i sie zalogowac nie da..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

mi nie dziala jak to do chuya odpalic bo juz mnie to wkur*** pobralem clienta ktory byl tutaj i 2 latki 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Na serwer nie polecam wchodzić. M2 buguje, administracja nie umie ogarnąć serwera, ceny kosmos, na 31 lvlu mam 214k a dodania i zmianki 20kk za 200. I nie wiem czemu moderator wypierdolił łatkę 4mb na rooty która działała. Na ogólnym już piszą, że są jakieś yang bugi.

@@
Jeżeli ktoś potrzebuje kasy to na 10lvl jest zagadka za którą dostaje sie bryłke, czyli dobry yang bug bo można robić multikonta.

Opublikowano

kurde nie mozecie zrobic latke i client tak spk zeby pograc wszystko razem i kur..... dajcie to na multiupload do chu.... bo zaczynacie mnie wkur...

Opublikowano

Eh troche niedopracowany

M2 nie dziala? Bez jaj :D

A z kasa tragedia... leci po paredziesiat / pareset yang, a 200 zmianek = 20kk...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

gdzie wkleić te łatki?

Do pack w kliencie.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Eh troche niedopracowany

M2 nie dziala? Bez jaj :D

A z kasa tragedia... leci po paredziesiat / pareset yang, a 200 zmianek = 20kk...

M2 nie dziala poiniewaz jest atlantyda tam sa te moby z m1 m2 dolina orkow itd.. rob misje bedzie hajs .

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

563_zf4lf6.jpg

Co ty z tym clientem zrobiles mi all dziala ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

M2 nie dziala poiniewaz jest atlantyda tam sa te moby z m1 m2 dolina orkow itd.. rob misje bedzie hajs .

No dobra, i co z tego ze jest ta atlantyda? Chyba i tak mapy neutralne powinny dzialac, lub calkiem zostac usuniete zeby nie bugowaly :)

Misje misjami ale kasa powinna leciec normalnie... no kurna.

Co ty z tym clientem zrobiles mi all dziala ?

5 to pet wiec nie wiem ocb, mape mam tak samo i butelke jako toge tez ;)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...