Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eventy & Konkursy na rocznice serwera !

21.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

21.01 | 21:00 - Na mapie będzie trzykrotnie jeździł barracks

23.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

23.01 | 21:00 - Konkurs z pytaniami & 3 Rundy , do wygrania skrzynki

25.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

25.01 | 21:00 - Szukanie Admina & 3 Rundy , do wygrania skrzynki & VIP

27.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

27.01 | 21:00 - Skrzynka z tysiącem itemów nie oznaczona na mapie

29.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

29.01 | 21:00 - Szukanie unikalnych pojazdów , 8 pojazdów na mape

31.01 | 20:00 - Na mape zostaną zrzucone 2 skrzynki

31.01 | 21:00 - Na mapie będzie trzykrotnie jeździł barracks

31.01 | 22:00 - Szukanie Admina & 3 Rundy , do wygrania skrzynki & VIP & baza

Opublikowano

Ref.

Zapraszam serdecznie !

Już jutro o 20:00 rozpocznie się seria konkursów związanych z rocznicą serwera !

Opublikowano

Eventy

03.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

03.02.2015 | 20:00 ~ Szukanie osoby z Team'u [3 tury] - do wygrania VIP / Skrzynka.

06.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

06.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie pojawi się 8 unikalnych pojazdów.

09.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

09.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie będzie jeździł barrack [3 tury].

12.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

12.02.2015 | 20:00 ~ Szukanie osoby z Team'u [3 tury] - do wygrania VIP / Skrzynka.

15.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

15.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie pojawi się 8 unikalnych pojazdów.

18.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

18.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie będzie jeździł barrack [3 tury].

21.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

21.02.2015 | 20:00 ~ Szukanie osoby z Team'u [3 tury] - do wygrania VIP / Skrzynka.

24.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

24.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie pojawi się 8 unikalnych pojazdów.

27.02.2015 | 19:00 ~ Na mapie pojawi się skrzynia eventowa.

27.02.2015 | 20:00 ~ Na mapie będzie jeździł barrack [3 tury].

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
UpDate 03-03-2015

Zostało wprowadzone :

• Wprowadzony system Craftingu.
  • Poprawione 5s zabezpieczeń w wszystkich bazach.
  • Usunięte niektóre obiekty z mapy.
  • Poprawiony system zapisu namiotów/pojazdów.
  • Optymalizacja gamemoda.
  • Poprawione wykrywanie wulg oraz reklam na global chat.
  • Poprawka w systemie baz.
  • Poprawiony loot w Zombotechu.
  • Poprawiona optymalizacja wielu skryptów.
Opublikowano

Kurde od razu powraca chęć zagrania w GTA, na pewno sprawdzę serwer, obym się nie zawiódł.  :D  

Po melanżu jestem jak Honduras chuj wie gdzie leże

Opublikowano
mój post zniknął kolejny raz a usuwa go moderator na prośbę zubka?
Ludzie!! dlaczego napychacie kieszenie tego rozwydrzonego nastolatka , piszę o tym jak ważne są autorskie skrypty i jak potępia złodziei a sam robił to na potęgę!!! Kradł rzeczy z innych serwerów , gdy tylko zobaczył że na innym serwerze jest więcej graczy od razu następował atak!!
Jego serwer wygląda jak krowia kupa , jest duży , śmierdzi ale mimo tego i tak przy tym lata sporo żyjątek. 
Kiedyś wszedłem na teamspeak do tego ,,hakera'' , po 10 minutowej rozmowie przy mnie atakował inny serwer oczywiście się wyprze ale ten post nie na celu 
Wywołania awantury lecz przekonania was abyście nie grali na jego żałosnym serwerze !!!
Jest wiele innych ciekawych serwerów jak:
Non-Stop
Top-Gta
Dayz-Ultimate
i wiele wiele więcej.........
Jeżeli problemem jest brak bazy na powyższych serwerach , zgłoście się do mnie 
pomogę wam ów bazę zakupić!
Ps:Zub3k na moim profilu napisał takie coś ,,Hahaha i ty frajerze zasrany pisałeś , że to ja używam galaretki ? hahahahhahaha śmiech na sali gówniarzu''
Tak , gdy galaretka ujrzała światło dzienne sprawdziłem ją kilka razy , lecz nie używałem jej do okradania innych ludzi i niszczenia owoców ich pracy!!!
i następnym razem zważaj na słowa ,,gówniarzu''

Moderatorzy ciągle usuwają moje posty , jeżeli będą to robić nadal założę temat w który napiszę ,,anty-reklamę'' która już miała miejsce w dziale gta i nikt nie miał nic przeciwko ;*

03.11
Spójrzcie , Zubek widocznie czuję się zagrożony skoro zaczyna mi grozić. Jego wiadomość jest jak przyznanie się do winy ;)

W imieniu własnym, na zasadzie art. 24 k.c., żądam natychmiastowego zaprzestania naruszania moich dóbr osobistych,
przez usunięcie wypowiedzi w temacie "GTA:MTA DayZ Version - | DayZ" , nadesłanej przez użytkownika koller44 , zawierającej nieprawdziwe, kłamliwe i zniesławiające informacje, teraz i w przyszłości. 
Zamieszczone informacje na forum są nieprawdziwe i stanowią zniesławiające pomówienie.
Podkreślić chciałbym zarówno iż posiadam wszelakie dokumentacje , na prowadzenie działanie sprzedaży rzeczy na serwerze.
W razie nie uczynienia zadość memu żądaniu, skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego, dla uzyskania zadośćuczynienia za utraconą renomę i naprawienia szkody, spowodowanej tym bezprawnym działaniem.
Zastrzegam skutki prawne niniejszego pisma.
Zarazem napowiadam do ukarania użytkownika koller44 który jest zarejestrowany na owym forum mpcforum.pl.
Grzywną zablokowania konta na okres 30 dni oraz blokadą pisania jakich kolwiek wypowiedzi publicznych.

Odnośnik do osoby oskarżonej http://www.mpcforum....24033-koller44/
Odnośnik do tematu http://www.mpcforum.... /> <br /> Taka wiadomość zostanie wysłana do administracji jeżeli nie usuniesz swojego postu z mojego tematu. I wierz mi , mam dość kasy by spełnić to i Cie upieprzyć.

Dowiedziałem się też że za jakiś czas spotkam się z zubkiem w sądzie ;/ , nie wiem jak się wybronię przecież on ma tyle ,,kasy''

PS:Właśnie rozmawiałem z administracją kilku serwerów która potwierdzi ataki zubka.

RMCF

Opublikowano

mój post zniknął kolejny raz a usuwa go moderator na prośbę zubka?

Ludzie!! dlaczego napychacie kieszenie tego rozwydrzonego nastolatka , piszę o tym jak ważne są autorskie skrypty i jak potępia złodziei a sam robił to na potęgę!!! Kradł rzeczy z innych serwerów , gdy tylko zobaczył że na innym serwerze jest więcej graczy od razu następował atak!!

Jego serwer wygląda jak krowia kupa , jest duży , śmierdzi ale mimo tego i tak przy tym lata sporo żyjątek.

Zacznijmy od tego , że chcę dowody na to iż 'atakuję' / 'kradnę' coś z innych serwerów.

Kiedyś wszedłem na teamspeak do tego ,,hakera'' , po 10 minutowej rozmowie przy mnie atakował inny serwer oczywiście się wyprze ale ten post nie na celu 

Wywołania awantury lecz przekonania was abyście nie grali na jego żałosnym serwerze !!!

O dziwo kojarze Cie chyba , gdyż to ty wszedłeś kiedyś na mój serwer TeamSpeak3 po czym próbowałeś wyłudzić mojego gamemod'a wraz z kilkoma skryptami.

Przypadek ? Nie sądzę.

Ps:Zub3k na moim profilu napisał takie coś ,,Hahaha i ty frajerze zasrany pisałeś , że to ja używam galaretki ? hahahahhahaha śmiech na sali gówniarzu''

Tak , gdy galaretka ujrzała światło dzienne sprawdziłem ją kilka razy , lecz nie używałem jej do okradania innych ludzi i niszczenia owoców ich pracy!!!

i następnym razem zważaj na słowa ,,gówniarzu''

Jeżeli sam oczerniasz mnie kłamstwami , to dlaczego niby ja nie mogę ?

03.11

Spójrzcie , Zubek widocznie czuję się zagrożony skoro zaczyna mi grozić. Jego wiadomość jest jak przyznanie się do winy ;)

W imieniu własnym, na zasadzie art. 24 k.c., żądam natychmiastowego zaprzestania naruszania moich dóbr osobistych,

przez usunięcie wypowiedzi w temacie "GTA:MTA DayZ Version - | DayZ" , nadesłanej przez użytkownika koller44 , zawierającej nieprawdziwe, kłamliwe i zniesławiające informacje, teraz i w przyszłości.

Zamieszczone informacje na forum są nieprawdziwe i stanowią zniesławiające pomówienie.

Podkreślić chciałbym zarówno iż posiadam wszelakie dokumentacje , na prowadzenie działanie sprzedaży rzeczy na serwerze.

W razie nie uczynienia zadość memu żądaniu, skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego, dla uzyskania zadośćuczynienia za utraconą renomę i naprawienia szkody, spowodowanej tym bezprawnym działaniem.

Zastrzegam skutki prawne niniejszego pisma.

Zarazem napowiadam do ukarania użytkownika koller44 który jest zarejestrowany na owym forum mpcforum.pl.

Grzywną zablokowania konta na okres 30 dni oraz blokadą pisania jakich kolwiek wypowiedzi publicznych.

Odnośnik do osoby oskarżonej http://www.mpcforum....24033-koller44/

Odnośnik do tematu http://www.mpcforum.... /> <br /> Taka wiadomość zostanie wysłana do administracji jeżeli nie usuniesz swojego postu z mojego tematu. I wierz mi , mam dość kasy by spełnić to i Cie upieprzyć.

Dowiedziałem się też że za jakiś czas spotkam się z zubkiem w sądzie ;/ , nie wiem jak się wybronię przecież on ma tyle ,,kasy''

Nie będę się tutaj uganiał z takim wyrostkiem który nie potrafi normalnie żyć , proszę wyjdź z domu i udaj się do psychologa.

Miałem prawo i mam prawo do owej sytuacji opisanej w k.c. , nikt mi tego nie zabroni.

A jeszcze , gdzie tutaj jest przyznanie się do winy ?

Pisałeś cały czas te same brednie , kontaktowałem się z Moderatorami lecz to nic nie dało.

Więc wysłałem Ci ową wiadomość , gdzie tutaj jest przyznanie się do 'winy' ?

PS:Właśnie rozmawiałem z administracją kilku serwerów która potwierdzi ataki zubka.

Wyżej tak się już wypowiedziałem , przestań szląchać o jednym i tym samym.

Poproszę dowody.

Opublikowano

Kolejny oblany szajs z nieautorskim gamemodem.

Kochany , zacznijmy może od tego.

Żaden serwer DayZ nie posiada autorskiego gamemod'a.

Aktualnie sam wraz z przyjacielem pracuję nad gamemodem przetrwania który będzie udostępniony.

Opublikowano

Ref.

Dzisiaj serwer podjął współpracę z centrum-rp które udostępnia dla nas serwer TeamSpeak3.

Nowy adres TeamSpeak3 : 193.17.184.219:9987

Opublikowano

O dziwo kojarze Cie chyba , gdyż to ty wszedłeś kiedyś na mój serwer TeamSpeak3 po czym próbowałeś wyłudzić mojego gamemod'a wraz z kilkoma skryptami.

Przypadek ? Nie sądzę.

Na co mi by był twój beznadziejny ,,game mode'' ?

hehehe 

To nie byłem ja , a skoro kojarzysz to pewnie atakowałeś serwery przy obecności wielu innych ludzi.

Sam siebie pogrążasz hahah

PS:Jeżeli masz mi coś ciekawego do napisania zapraszam na pw.

Wszystkie próby zaczęcia kłótni lub prowokacje zostaną ukarane. //QuarK

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...