Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Też tak mówiłem, ale drop jest ok wbij i pograj wydaje się że jest dużo więcej niż admin napisał, no chyba że mam po prostu szczęście ostatnio.

Opublikowano

@UP

W ogóle to report za spam człowieku same kłamstwa o serwerze chuja wiesz za przeproszeniem i tylko nabijasz posty.

Piszesz, że wszyscy spam robią a sam dostałeś 3 warny za spam ;) Więc pomyśl co piszesz :D

Opublikowano

@UP

Z Tobą nie rozmawiam, kolejny post nie mający NIC wspólnego z serwerem. Właśnie zrobiłeś to samo, powinieneś NIC nie pisać i po prostu zgłosić mój post jako spam, a nie sprytnie nabijać sobie tutaj, zgłaszam to jako spam. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra powiem tyle prośba żeby nie denerwować admina tym spamem od teraz jeżeli ktoś chce coś napisać TO TYLKO I WYŁĄCZNIE NA TEMAT SERWERA. Dzięki pozdrawiam.

Opublikowano

Ale sam piszesz nie na temat serwera i dostałeś 3 warny xD.

Aha napisz sobie ze zgłaszasz to jako spam <3

I ja czekam juz 3 godz o podanie ts'a gdzie mamy pogadac

Prosze o zamkniecie tematu albo odjecie mi tych postow co napisałem w tym temacie :)

Opublikowano

@UP

Kolego, o zamknięcie tematu to ja prosić mogę bo jestem jego autorem, ty nie masz tutaj nic do gadania, co najwyżej punkty za spam powinieneś dostać bo nie widzę w tym co napisałeś nic na temat serwera.

Opublikowano

@Serwer

Ludzie proszę przestańcie spamować w tym temacie i nabijać posty, każde następne tego typu posty będę zgłaszał jako spam.

Opublikowano

Temat prawie jak Avaterys'a, 6 stron komentarzy, kłótnie podobne xD

Tak na poważnie, to polecam serwer, oraz mogę wykonać grafikę do serwera/forum.

Kontakt PW/GG w profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...