Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytałem z nudów na skype czy nie potrzebuje admina co mi wysłał KURWA MÓWIŁEM 100 RAZY ŻE W POŁOWIE LUTEGO I BĘDZIE INFO NA SERWERZE NIE LUBIE SIE POWTARZAĆ KAŻDEMU PO 10 RAZY POZA TYM MASZ TO TEŻ W TEMACIE SERWERA A TEMAT W MOIM OPISIE TRUDNO KURWA POCZYTAĆ wasz pieny własciciel

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Serwer jest pro najlepszy na jakim grałem i będę grał nie pierdol głupot cieciu, poza tym jak nie umiesz czytać to twój problem ja bym to samo napisał do takiego dziecka które nie rozumie jak się 1 mówi.

Opublikowano

Admin jakiś gościu na /warp pvp zabił mnie na hita a miałem prota4 to jest taki cheat mam ssy podeśle Ci na skype i zbanuj tego typa.

Opublikowano

Nie polecam serwa ! 

1.Spam na czacie a zarazem wyzwiska,przekleństwa 

2.Ułatwienie rozgrywki dla graczy chodzi mi o przycisk (specjalny zestaw dla wszystkich graczy) który jest na spawnie a co dostajemy 3 koksy,zbroje zelazna prot 3,32 butelki z expem,9diaxow,12złota,2spawnery 

3. vipy moga latac bezsens .... TO postawcie sobie serwer creative ! a dlaczego o tym mowie poniewaz vipy blokuja jedzenie dlaczego otóż to : 

post-865936-0-86738000-1392129376_thumb.png

4. Podczas pvp vip moze sobie odeciec ..

5. Widać ze serwer wybudował jakiś niedoświadczony minecrafter .

Opublikowano

@UP

Byłem tam i oni nie blokowali jedzenia tylko dawali EQ poza tym 2 min temu admin dał tam blokadę i nie da się tam wlatywać już serw jest pro polecam.

Opublikowano

@UP

Byłem tam i oni nie blokowali jedzenia tylko dawali EQ poza tym 2 min temu admin dał tam blokadę i nie da się tam wlatywać już serw jest pro polecam.

naprawde wszyscy pragna dirta oraz cobla ....

Opublikowano

@UP

W ogóle to report za spam człowieku same kłamstwa o serwerze chuja wiesz za przeproszeniem i tylko nabijasz posty.

Moge ss'y dac jak chcesz blokowanie przez graczy nie mozna dostac jedzenia i te darmowe koksy 

Ps. Sam zobacz ile tu nabiłeś postow chcesz dyskutować pw .. (reportowac to ty mozesz w lolu ..)

Opublikowano

@UP

Na screenach widać jak latają tam, ale nie blokują dropu żarcia. Poza tym mówiłem już się nie da tam wlecieć sam próbowałem więc po sprawie zrób lepszy serw (ale i tak ten jest zajebi*ty) i wtedy ja skomentuje twój zapewne czyli zakładam wielkie gówno.

Opublikowano

@UP

Na screenach widać jak latają tam, ale nie blokują dropu żarcia. Poza tym mówiłem już się nie da tam wlecieć sam próbowałem więc po sprawie zrób lepszy serw (ale i tak ten jest zajebi*ty) i wtedy ja skomentuje twój zapewne czyli zakładam wielkie gówno.

Dobra nie bede dyskutował zapraszam na pw lub jakis ts3 to sobie pogadamy .

Wyraziłem tylko swoja opinie . 

Aha nie chce wydawać na serwer iluś tam zł wole sobie kupić coś konkretnego niż wyp... kase w błoto :)

Opublikowano

Prosze o dodanie ostrzeżenia dla użytkownika LightGate co chwile edytuje swoje posty by wszyscy zobaczyli serwer .

Opublikowano

@UP

A to co? kolejny post w temacie nie mający nic wspólnego z serwerem. Napisałem już do autora tematu że dostaje tam spam przez Ciebie i zapewne to zgłosi. Pozrawiam.

Opublikowano

@UP

Lol, reklamę też można zrobić, jeśli komuś się chce i jak dla mnie prezentuje się to dużo lepiej. Reklamę z generatora robisz w kilka min i jak dla mnie to 1 wielkie gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...