Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Chciałbym zaprezentować Wam moim zdaniem dosyć ciekawy

serwer. Jest to serwer typu survival+frakcje, na którym spotkacie również wiele dodatków. Na spawnie znajdziecie przycisk teleportujący w losowe miejsce na mapie, co zapobiega campieniu stałych bywalców na nowych graczy co na wielu serwerach niestety się zdarza, a zarazem jest bardzo irytujące ;) Do tego ze stone mamy własne, przyzwoicie skonfigurowane dropy: 

Standardowe Dropy:

Diament 0,25%

(Za pomocą kilofa; zwykły - 1 diament, szczęście I - od 1 do 3 diamentów, szczęście II - od 3 do 5 diamentów, szczęście III - od 5 do 7 diamentów)

Szmaragd 0,35%

(Za pomocą kilofa; zwykły - 1 szmaragd, szczęście I - od 1 do 3 szmaragdów, szczęście II - od 3 do 5 szmaragdów, szczęście III - od 5 do 7 szmaragdów)

Sztabka Złota 0,65%

(Za pomocą kilofa; zwykły - 1 sztabka złota, szczęście I - od 1 do 3 sztabek złota, szczęście II - od 3 do 5 sztabek złota, szczęście III - od 5 do 7 sztabek złota)

Sztabka Żelaza 0,85%

(Za pomocą kilofa; zwykły - 1 sztabka żelaza, szczęście I - od 1 do 3 sztabek żelaza, szczęście II - od 3 do 5 sztabek żelaza, szczęście III - od 5 do 7 sztabek żelaza)

Redstone 1%

(Za pomocą kilofa; zwykły - od 4 do 12 redstone, szczęście I - od 6 do 14 redstone, szczęście II - od 8 do 16 redstone, szczęście III - od 10 do 18 redstone)

Lazuryt 0,55%

(Za pomocą kilofa; zwykły - od 4 do 12 lazurytu, szczęście I - od 6 do 14 lazurytu, szczęście II - od 8 do 16 lazurytu, szczęście III - od 10 do 18 lazurytu)

Dodatkowe dropy:

Spawner zombie lub szkieletów - 0,001%

Jak użyć spawnera? To proste. Kiedy dropnie, postaw go gdziekolwiek, po czym patrząc na niego wciśnij prawy/lewy przycisk myszy; jeśli klikniesz lewy - będzie to spawner szkieletów, a jeśli prawy - spawner zombie. Wybór możesz zawsze zmienić, a spawner także rozwalić (tylko za pomocą dowolnego kilofa) i zabrać ze sobą, kiedy tylko zechcesz.

Losowy zenchantowany diax pro item - 0,0001%

Dropnie Ci losowy (Miecz, kilof, zbroja, hełm, buty lub spodnie) całkiem przyzwoicie zenchantowany item, jednak szansa jest bardzo mała ;)

Losowa płyta muzyczna - 0,0001%

Dropnie Ci losowa, jedna z płyt muzycznych, drop dodany dla osób które lubią kolekcjonować takie przedmioty jak właśnie owe płyty ;)

Kilka książek - 0,01%

Kilka blaze rodów - 0,01%

Głowa Whitera (1 szt.) - 0,001%

Kilka Gwiazd netheru - 0,01%

Kilka Brodawek - 0,01%

Kilka nasion dyni/arbuza - 0,01%

Kilka pereł kresu - 0,01%

Trochę obsydianu

(od 2 do 4, również więcej w zależności do poziomu szczęścia w kilofie) 5% ,dużo  z uwagi iż jest to serwer z frakcjami a wiadomo baza najlepiej z obsydianu.

Do tego wszystkiego, sama animacja kopania stone została troszkę zmieniona aby grało się nieco przyjemniej (efekt rozbicia buteleczki z expem), dodatkowo z każdego wykopanego przez Ciebie bloku stone wyleci od 1 do 3 punktów doświadczenia  ;)

np7f.png

Na serwerze znajdziecie również arenę PvP

/warp pvp

U nas nie ma również bezsensownego uciekania z PvP, jeśli wylogujesz się podczas walki zostajesz automatycznie zabity.

Kilka ss'ów ze spawna: 

pmos.png

hmby.png

4095.png

rv05.png

No więc, dzięki za obejrzenie, z góry przepraszam za "oczojebność tej prezentacji", chciałem tylko opisać porządnie cechy tego serwera, bo naprawdę jest tego wart ;)

Do szanownej administracji MPCforum - to oficjalny temat serwera, także wszelkie inne dodane przez kogokolwiek proszę od razu zamykać, natomiast ten zostawić. Dziękuję.

Adres IP: bestsurvival.maxc.pl:25920

eJxLSi0uKS4tKsssS8zRy02sSNYryOEyMrU0MuBy

Rekrutacja: OFF (Będzie w połowie lutego, zainteresowani znajdą informacje na serwerze)

Zapraszamy :)

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SERWER

Serwer był przez kilka minut wyłączony, ale nie spamujcie mi już na skype, tylko dogrywałem kilka pluginów, już jest ok można normalnie grać ;)

Proszę również o jakieś opinie tzn co można by jeszcze poprawić, krótko mówiąc; co jest okey, a co nie ;)

Opublikowano

Uwaga! Konkurs na 3 darmowe konta VIP! Po prostu umieść swój nick pod tematem. Na pierwsze 3 nicki jutro (w poniedziałek bo teraz siedzę na fonie i nie mam dostępu do konsoli) o godz 16.00 przyznam darmowe i permanentne konta VIP! Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@Up Dzięki za pozytywną opinie ,jutro do godziny 16.00 otrzymasz konto VIP :) pozdrawiam i jednocześnie zachęcam innych do dalszego uczestniczenia w konkursie, nadal 2 darmowe vipy do odebrania :)

Opublikowano

@Up Ok, dzięki za udział w konkursie :) ty rownież dostaniesz vipa jutro najpóźniej o 16.00 :) Jeszcze 1 konto VIP do rozdania ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Haha..Dostalem kit vip teplem sie na survival to odrazu kazdy sie tepnal i mnie bił..Nie polecam serwera dowidzenia .

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

@UP

Nie wydaję mi się, musiałeś ty kogoś znaleźć, a nie on ciebie, ponieważ plugin jest odpowiednio zaprogramowany tak aby gracz używający przycisku znalazł się przynajmniej 100 kratek od innego gracza właśnie po to żeby nie został od razu zabity, w razie takiej tragedii można do mnie równie dobrze napisać prośbę o zwrot eq vipa no ale jak kto woli. Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Bo generalnie takie sytuacje się nie przydarzają, ale masz podane moje skype w spambocie więc nie widzę problemu, wystarczyło po prostu napisać.

Opublikowano

@UP

Byłem na forum więc miałeś szczęście i dostałeś od razu ;) Pozdrawiam.

I napisz coś o serwerze bo inaczej administracja da Ci % :)

Opublikowano

CZO ?

U skkf'a jest 0,75 na samego diaxa hahahahahahahahaha

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...