Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej w sumie ja też miałem taki problem pod ip bestsurvival.maxc.pl czasami działa a czasami nie, dodaj takie ip: bestsurvival.maxc.pl:25920 mi pomogło.

Ok działa dzięki :)

Jest nowy admin  ?

Kiedyś kupiłem vipa teraz wchodzę i nie mam :(

Opublikowano

Ok działa dzięki :)

Jest nowy admin  ?

Kiedyś kupiłem vipa teraz wchodzę i nie mam :(

Jeśli kupiłeś VIPa, to dalej byś go miał, raczej serwery pomyliłeś.

Opublikowano

@UP

W takim razie podaj swój nick, sprawdzę może coś się zbugowało, jednakże w to wątpię, no ale podaj sprawdzimy ;)

Opublikowano

No to napewno nie ten serwer ponieważ mój stoi niespełna pół roku, być może masz na myśli bestsurvival bo kiedyś byłem jego współwłaścicielem, Ale to nie ja miałem z niego zyski tylko pewien noob, pózniej zakończył ze mną współpracę i wyłączył ten serwer. Pluginy są podobne wiec na pewno pomyliłeś ten serwer z moim.

Opublikowano

Co najwyżej mogę ci do niego kontakt do tego gościa (o ile nie zmienił już skype) to sobie to z nim możesz wyjaśnić.

Opublikowano

Ty nie jesteś Filip.Staskiewicz

Jeśli nie ty to może on będzie wiedział coś więcej.

Na serverze jest podany jego skype

Opublikowano

@UP

Nie ogarniasz nic, tak to ja, ale ten gościu też miał swojego skype, ja byłem h@ a on miał właściciela a jak zabrakło mu kasy na serwa to się zmył i zamknął serwer.

Opublikowano

Dodałem kilka rzeczy do dropu ze stone zainteresowani znajdą info na spawnie, niedługo dodam też w temacie. Pozdrawiam.

Opublikowano

No fajnie ale jak dla mnie drop jest troszkę za duży ;) Albo po prostu miałem szczęście nie wiem, dziś coś wszystko dropi mi w wielkich ilościach.

Opublikowano

Ok nie zmniejszaj jak coś, bo teraz normalnie już diaxy rzadko mi wypadają. Fuksa widocznie przez jakiś czas miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...