Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sloniusek

Serwer jest 24/7 postawiony na pukawce  ;)

@Zegcio

Jak masz problem, to wejdź i zobacz, diaxy i tak całkiem często wypadają.

Opublikowano

@Sloniusek

Jeśli uważasz, że ktoś ma cheaty (np według Ciebie gracz PanSowa), zrób odpowiednie ss'y/nagraj filmik po czym dodaj mnie na skype i prześlij. W innych, nieudowodnionych przypadkach nie banuję bo prawda jest taka że każdy na każdego gada a 99% z tego to kłamstwa, lub - podpierdalasz kogoś a sam masz cheaty  ;) Pozdrawiam.

@SERWER

Wprowadzam drobne zmiany aby nieco zoptymalizować serwer, zaraz go uruchomię i lagi nie powinny już występować, także zapowiada się fajnie, Pozdrawiam.

Opublikowano

Ogólnie nie polecam serwera. Gracz dodaje Cię do frakcji, ale gdy znajdziesz się już na jej terenie usuwa Cięz frakcji i zabija. Straciłem w ten sposób kilka "cennych" przedmiotów. Nie zamierzam grać na tym serwerze i innym także go w 100% NIE POLECAM.

^^

Opublikowano

@UP

LoL, od tego są frakcje aby walczyć z innymi i podstępnie kraść EQ. Na tym właśnie polega gra na takim serwerze ,to nie freebuild noobku. Serwer jest pro polecam wszystkim.

Opublikowano

Admin tylko ta sygnaturka w temacie coś nie działa, mam na myśli status serwera ;/ Gra teraz 44/50 a na tym obrazku jest napisane że serw jest off...

Opublikowano

@UP

Nom zgadzam się, takiego serwa szukałem od dawna. Jedyne co mnie irytuję że czasami są lagi, ale tylko czasami na szczęście. Fajne mechanizmy na spawnie i na /warp pvp wgl pozdro dla admina.

Opublikowano

Serwer Fajny ale gdyby nie ten CIPA PanSowa który ma nodusa i Daro Czy jakoś tak... latają i biją na fly I zadają 8 serc na hita

signature_sotelbWseo7209.png

Opublikowano

@UP

Nom zawsze jak kopie sobie gdzieś to zaraz jakiś vip podlatuje i klepa.  Połowa serwera cheaty a szkoda bo ogólnie serwer jest fajny tylko takie nooby rujnują grę.

Opublikowano

Wszystko okej ale lataja vipy na calej mapie 5 razy zaczynalem 6 juz nie zaczynam co klikne guzik przejde kawalek to lata taki vip i strzela z luku naprawde zeby uciec to masakra jak sie taki dowali serwer naprawde okej ale i tak nie polecam nowym graczom 

Opublikowano

Polecam serwa,miła atmosfera,niepopierdam tego wyżej ''ludzia''co napisał ze vip'y latają z łukami po mapie i strzelają,wiec polecam NAPRAWDE unikalny serwer

Polecam 10/10

Wbijaj nie czekaj !

Opublikowano

Bardzo dobry serwer na prawdę polecam, długo takiego szukałem. Jedyny mały "-" to rzeczywiście tylko ten problem z nowymi graczami że często zostają zabici na początku bo jakiś VIP się na nich uprze i od razu zniechęcenie do serwera, tak miał np. mój kolega. Ale admin coś wczoraj mówił że doda plugin chroniący nowych graczy przez godzinę także spoko ;)

Opublikowano

Ej w sumie ja też miałem taki problem pod ip bestsurvival.maxc.pl czasami działa a czasami nie, dodaj takie ip: bestsurvival.maxc.pl:25920 mi pomogło.

Opublikowano

Reklama serwera jest dobra. Autorska, miło się ją czyta. Okey.

Drop jest za duży jak dla mnie. W końcu to ma być survival. Pokopiesz 5 minut i masz 30 lvl... W dodatku na spawnie jest enchant 30 Lvl.

Spawn nie zachwyca, trochę jest źle rozplanowany, ale ujdzie.

Również zauważyłam, że Gracze spamią m.in. Pansowa. SS mam, jeżeli będziecie chcieli mogę podać na PW.

Na pluginy nie ma co narzekać są okej.

Chat wygląda ładnie, jest estetyczny. Rangi są też ładnie zrobione.

Administracji na serwerze nie było, a przecież jest sobota, południe. Jeżeli nie mogła okej, ale ktoś powinien nadzorować serwer.

Nie jestem dokładnie pewna, ale nazwa serwera jest zajęta lub była. Ale jeżeli nie jest zajęta, to dobry chwyt reklamowy.

Gildie ujdą. A to losowe TP jest trochę bez sensu, bo nie można jak na prawdziwym survivalu przejść własną drogę tylko Tp się 70000 tys. kratek dalej i np. trafić na gildię.

Nie polecam.

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...