Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zobaczymy bo te ustawienia sa jak dla mnie idealne nie za latwo nie za ciezko tylko tak akurat nic tylko poczekac i sie okaze czy tym razem faktycznie wszystko wystartuje, dobry polski serwer zycze jak najlepiej oby stal dlugo

na 1 stronie tej publikacji jest informacja ze start w piatek o 18 dziwi mnie tylko ze nikt nie poruszyl tego tutaj na 8 ostatniej stronie od paru dni cisza a do startu juz tylko 2 dni

strona nie dziala ?

Opublikowano

Witam!! na dwa dni przed startem serwera chcielismy sie z wami podzielic pewnymi informacjami.. Nasze prace wyszly niezle, na ten moment zostaly drobne szczegoly... mozliwe ze bedzie trzeba sciagnac nowego patcha albo nawet calego clienta.. zastanawiamy sie rowniez nad wprowadzeniem oplaty za reset w postaci jakiegos itemu... do zrobienia zostaly nam spoty i pare drobnych poprawek.. pozdrawiam i widzimy sie wszyscy w piatek o 18:00 podczas startu ;) pozdrawiam

Opublikowano

itemy to fajny pomysl, zeby bicie resow nie bylo monotonne i nudne to najlepszy sposob. Co rr trzeba uzbierac 5guardianow i co 10rr, koszt rosnie do 10 i tak do gr'a. Rownie dobrze mozna taka oplate zrobic od 10resa, a wczesniej zeny. Wszystko zalezy od administacji :P

Opublikowano

. zastanawiamy sie rowniez nad wprowadzeniem oplaty za reset w postaci jakiegos itemu... 

Super sprawa,  pamiętam serwer PAPUGi , wersja 97J, reset oczywiście na forum ( pisało się prośbę ), no i set +9 razem wingami 1 levela. ( kazdy próbował secik dla MG, bez czapki :P )

Mój 1-wszy serwer priv :) Ale była zabawa :P

Jestem za tym panowie, ale wystarczy jeden item  :rolleyes:

Ty wyzej nie spamuj !!

Opublikowano

myslalem o jewelach jakis:-)

Rozumiem, tez fajnie, res wtedy by cos znaczył..jestem za :P

A tak mi się wzięło na wspominki , stare dobre czasy, gdzie MU było kolorowym czatem a nie scena dla afkowiczów  -.-

Opublikowano

Czekamy Do Jutra :)

Reklamujecie ten serw tak aby sporo osob było ?

Fajnie bedzie tak 60-120 osob w tych granicach

Pozdrawiam

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

konkurencyjne IceMu ma swoje rozpoczecie juz dzisiaj takze po malu pojawia sie konkurencja na naszym rynku serwerow prywatnych do mu :D to dobrze cos sie dzieje ludzie caly czas graja ;) ja osobiscie uwazam jednak bez zadnej wazeliny ze ten serwer ma najlepsze ustawienia i jak wypali wszystko to tylko tutaj bede gral, jakby bylo te 50-60 osob to juz by bylo fajnie zobaczymy jak sie liczniki beda prezentowaly jutro. Co do starych dobrych czasow mu , to czy jest mozliwosc wylaczenia helpera ? tak naprawde to on psuje tylko gre i nie daje juz tego klimatu co kiedys, wejdzie sie na jakikolwiek spot i nikogo nie ma, taka pusta ta gra jest wtedy , no ale to tylko moje osobiste zdanie

Opublikowano

kabandzieki za dobre słowo staramy sie zeby było jak najlepiej co do ludzi mamy nadzieję że będzie ich więcej.. a icemu startuje dzis bo tym sposobem chca zgarnac ludzi ale mysle ze nie tedy droga..

Opublikowano

im rowniez nie zycze zle gdyby nie ten serwer napewno gralbym tam, ale moim osobistym zdaniem ten przebija ustawieniami reszte zobaczymy jak wyjdzie w praniu zobaczymy jutro w grze ;) PS :Guardian  wspominales ze byc moze bedzie nowy client albo nowy patch czy moglbys w razie gdyby tak bylo wstawic to troche wczesniej? tak zeby wszyscy na spokojnie zdarzyli sciagnac

Opublikowano

nie broniac nikogo ale nikt nie każe nikomu kupowac vipa, wiekszosc serverow jest ustawiona opcjonalnie pod VIPa a to nie znaczy ze kazdy placi bo inaczej nie zagra. ustawienia nie sa tak bardzo odlegle pod wzgledem expa czy dropa dla osob grajacych bez vipa jak i tych z vipem, nie bedzie przepasci nie do nadrobienia. ja gram dla zabawy, nie mam 20, 15 czy nawet 5 godzin dziennie na gre ale i tak sprawia mi to radosc to wchodze i gram, takie jest moje zdanie i cala idea gry w mu, jak kto woli ;)

Opublikowano

serwer bez donate kolego vip zostanie otwarty za jakiś czas tylko po to żeby utrzymać serwer;-) ale pod zarobek widze ze bywalców icemu kluje w oczy nasz serwer..

Opublikowano

nie jestem bywalcem tamtego serwera kolego

W mu gram od serwera e-global jak ci coś więc ok. 2005r? Może wcześniej nie pamiętam, w mu nie grałem dobry rok i szukam, czegoś opcjonalnego dla zabawy.!

Pogral bym typowe PVP  (No reset) Ustawienia 100-500exp dobra wersja i gra jest ciekawa CS itp a tutaj, każdy skupi się na "Napier..." lvl i seta a nie na PK 

Opublikowano

:) mam kontakt z kilkoma osobami pograly by PVP (mowiac pvp mam na mysli No reset)

Co do tego serwera nie mowie, ze bedzie kraksa, wbije ci te 50-100 online i ile osob tak bedzie gralo 2tyg? 

Bo im ranking odskoczy i 3/4 zrezygnuje, takie jest moje zdanie

Powiesz mi ze PVP tak samo? Nie do konca jak zadbasz o serwer  CS/Eventy 

Nowe buildy, pralke ustawic odpowiednio i drop by w 1 dzien nie bylo maxow i jest elegancko

Opublikowano

a tutaj, każdy skupi się na "Napier..." lvl i seta a nie na PK 

Hm...z góry wiesz co bedzie na tym serwie, pan wróżka, czy co ^^

Fajnie, ze ruszają dwa serwy , bedzie co wybierac  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...