Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marush zrob wlasny serwe bez bledu bez rzeczy ktore sir wysypuja na biezaco i zeby kazdy byl zadowolony to wtedy wezme twoja opinie - serwer nie wypal - pod uwage...

Opublikowano

najlepsze jest zawsze kiedy seerwer ma wystartowac duzo ludzi juz jest negatywnie nastawionych, ok rozumiem. sa tez osoby nastawione na dobra zabawe i na wspolne gre - tak byc powinno. widac ustawienia w publikacji jezelei komus sie nie podoba to niech nie wchodzi, czesto jest tak ze mimo tego wejdzie i napisze, ze ustawienia sa do dupy. rownie czesto jest tak ze kiedy przez 10 godzin z rzedu wszystko idzie ok to jest wporzadku a gdy tylko pojdziee jedno dc lub strona nie dziala lub nie ma skili w sklepie czy spoty sa zajete - wtedy serwer jest do dupy. nie hejtujmy jak jeszcze dobrze wszystko nie ruszylo, nie wiem moze jedna osoba ma resa, serwer sie rozkreca ludzie wchodza graja. dla mnie jest spoko ja jestem zadowolony nie mysle o topie, mysle o fajnej zabawie dobrej grze. wszyscy jestesmy ludzmi jak sie cos spierdzieli to nie wrzucajmy tego na stos tylko poczekajmy postarajmy sie to poprawic, ja bez zadnej wazeliny bo z adminem slowa nie zamienilem moge polecic serwer dla mnie wypas

Opublikowano

Mi wszystko działa a z gry na razie jestem zadowolona ...zapraszam :)

EDIT: oj mam dc na wejsciu, czy wszyscy tak maja ??

EDIT: juz gram, z samego klienta odpalam gre  :)

Opublikowano

mini patcha znajdziesz w komunikacie na stronie servera ;]

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

dzieki

Pytanie do admina co Ty za zjebanego patcha dodales ze nie moge normalnie wejsc na konto tylko caly czas wyskakuje error...

Opublikowano

szkoda tylko, że Ci którzy chcieli się zarejestrować dzisiaj musza czekać do wieczora podczas gdy reszta może sobie swobodnie grać;)

Opublikowano

przykro mi ale moim narzędziem pracy jedt spawarka...

strona chwilowo dziala nie wiem jak długo bo najprawdopodobniej atakuje ja rebbeka..

Opublikowano

Zakładam postać wpisuje nick daje "ok" i wyskakuję "proszę czekać" czekam już 5 minut, a postaci jak nie było tak nie ma...

cute9wdmc8.gif

Opublikowano

przykro mi ale moim narzędziem pracy jedt spawarka...

strona chwilowo dziala nie wiem jak długo bo najprawdopodobniej atakuje ja rebbeka..

Jaka rebbeka, tylko sie oddzwieczyłem :) Pozdro dla Cysia :) Cysiu a może to był DDoS ^^ xDDDD

Opublikowano

Jaka rebbeka, tylko sie oddzwieczyłem :) Pozdro dla Cysia :) Cysiu a może to był DDoS ^^ xDDDD

mozesz sie odwdzieczac ile chcesz :) wiedz jedno chyba sie pomyliles co do cyska i ddosa ale kiedys sie policzymy ;)

Opublikowano

mozesz sie odwdzieczac ile chcesz :) wiedz jedno chyba sie pomyliles co do cyska i ddosa ale kiedys sie policzymy ;)

Jakiego DDoSa?.. On nie wie nawet co to jest. Wjebal sie do bazy przez phpmyadmin a pisal na publikacji ze ddos XDDDDDD <smiech na sali>...

Opublikowano

no to ty twierdzisz ze on tak mowil... nie rozumiem cie widocznie masz krotkiego fiutka i gryzie cie to od dziecka do teraz widocznie zal dupe sciska ze innym sie udaje a tobie nie wyszlo (widocznie krotkie fiutki tak maja) przykro mi jak pomysle jaki uposledzony jestes :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...