Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaoferować swoją pomoc przy testach,ustawieniach, i czego tylko potrzeba :) Mam nadzieje że serwer szybko stanie na nogi w miarę możliwości :) Kontakt skaype bądź TS3. Proszę o pw :)

Pozdrawiam Jakub.

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzę problemu napewno niedługo będzie informacja co do dalszych kroków związanych z serwerem. Staram się jak mogę ale ostatnio mam bardzo mało czasu i dość konkretnie mi się przedłuża.. pozdrawiam

Opublikowano

No serwer wydaje sie być interesujący  i na dłuższa mete ;) Tylko interesuje mnie kwestia Vipa, jak można go nabyć i czy oprócz exp'a bedzie mial jakies wieksze możliwości ? Typu inne lokacje czy cos. A jeżeli tak czy te lokacje będą miały o wiele więcej spotów itp. 

Opublikowano

serwer vip oprócz podniesionego expu będzie miał lepszy drop jeweli exc i tym podobnych nabyć będzie go można w tradycyjnych sposobach - przelew, paypal i sms.. napewno dodamy więcej spotów raczej z czasem myślę że na początku nie będzie problemów z miejscem chociaż miłym zaskoczeniem będzie duża ilość graczy :-) wiem że w kółko powtarzam ze strona niedługo ruszy ale zrobię co mogę żeby wszystko ruszyło w tym tygodniu pozdrawiam

Opublikowano

Najważniejsze.. żeby wszystko było dobrze przygotowane.. :) 

Ludzie i miesiąc będą  czekać.. :) wiedząc, ze szykuje się porządny  serwer.. Nic z pospiechem wszystko sprawdzić do ostatniej nitki.. żeby jakieś błędy tylko potem nie wyskoczyły.. 

Niema nic gorszego jak off po starcie.. albo po tygodniu działania serwera: 

Ludzie nie uciekną i koniec świata też się nie zbliża :D 

pozdrawiam

Opublikowano

co do końca świata to zobaczymy jak to się jeszcze rozegra na Ukrainie.. ;-) właśnie dlatego się nie spieszę.. chce wszystko co oczywiście mogę dopieścić jak umiem dlstego od miesiąca grzebie się ze stroną a ostatnio miałem naprawdę mało wolnego czasu :-)

Opublikowano

Rosja straszy.. :) to samo zamieszanie jak było miedzy Koreą północna a południową:) Takie polityczne pokazanie siły :) 

Przynajmniej ja tam myślę, że jak by coś miało być już dawno by było: Ale pożyjemy zobaczymy :) 

Opublikowano

jeżeli bardzo kłuje Cię to w oczy mogę zmienić tę informację tylko zauważ że wyżej napisałem że to tylko zapowiedź i podane informacje mogą ulec zmianie.. nie przestałem prowadzić prac nad serwerem a zakładając temat nie spodziewałem się takiego zajobu w robocie.. pozdrawiam serwer powstanie tak jak zaplanowałem :-)

Opublikowano

"Serwer planujemy odpalić pod koniec lutego"

Wolisz grać na serwerze który postoi tydzień max 2? czy na serwerze gdzie będzie wszystkie dopracowane, będzie po 30-50 online i po prostu będzie zajebiście.

Sam sobie odpowiedz ja osobiście wole opcje 2-gą i czekam choć niecierpliwie :P

Opublikowano

@UP

Z reguły taktłumaczą się nastolatkowie tworzący serwery. Muszę tutaj koledzy Was poinformować, że oni nie tworzą niczego nowego, korzystają z gotowych plików, wyłącznie je edytując tak, by wszystko zgodnie działało. Sprawny programista stworzy taki serwer w 3 dni. Jeżeli jakiś laik bierze się do tego, to nic dziwnego, że trwa to długo. To nie jest World of Warcraft, by przygotowania liczyć w miesiącach.

Czas nie jest wyznacznikiem jakości. Według mnie 30 online to żaden sukces.

Co do tego cytatu, co go umieściłem. To po prostu pokazałem "olanie" tematu przez Administrację, gdyż nie zmienili nawet przez tak spory okres czasu informacji odnośnie domniemanego startu serwera.

PS.

Większość cieszy się, gdy wychodzi jakiś serwer z ratami poniżej 500 expa, argumetnując "pogramy dłużej extra super", w rzeczywistości sprawa wygląda prosto - zrobimy serwer z niskimi ratami, żeby otrzymać więcej pieniędzy z kont VIP. To jest podejście ludzi robiących serwery wyłącznie dla pieniędzy. Bo jeżeli ktoś zna się na rzeczy i faktycznie przygotuje bardzo ciekawy serwer, to ludzie zdecydują, że jest warty dłuższej zabawy i wykupią nawet coś z itemshopu co niekoniecznie będzie ułatwiaczem.

Opublikowano

Wifi masz słuszność co nie znaczy że nie ma wyjątków.. bardzo będę się cieszył gdy miło się rozczarujesz tą publikacją jak i serwerem. Co do zmiany informacji postaram się jutro uaktualnić pierwszy post bo dziś mam tyle czasu co papieros na odpowiedzi - internet mobilny króluje ostatnio w moim życiu więc przepraszam wszystkich za obsówke niedługo kolejne kroki :-)

Opublikowano

juz ponad miesiac czekamy na uruchomienie testow dla graczy, mam wrazenie ze nie masz zamiaru odpalac nam serwerka i tylko nas wodzisz za nos piszac ze juz niebawem cos sie bedzie dzialo

Opublikowano

bardzo chciłabym już go odpalić ale z przyczyn niezależnych od siebie tzn. delegacja jestem winien wam przeprosiny.. niedługo wracam do Krakowa i biorę się do roboty - parę dni urlopu dobrze mi zrobi i da możliwość popracowania nad serwerem.. strona już jest gotowa pliki i reszta czekają na podpięcia do serwera więc że tak powiem nie marnuje reszty czasu jaki mi został po pracy.. bardzo was jeszcze raz przepraszam za opóźnienia.. i nie martwcie się o to co będzie po starcie bo jest parę osob które pomogą mi w zajęciu się serwerem :-) pozdrawiam

Opublikowano

wiem wiem łatwo jest się śmiać i oceniać kogoś z góry nie usprawiedliwiam się ale gdybym wcześniej wiedział jak sprawa będzie wyglądać z moją robotą nie zapowiadalbym serwera.. temat jest nadal aktualny i wiem ze goscie typu Elusiven się jeszcze zdziwia..

Opublikowano

ale troche dziwne bo w zapowiedzi jest was czworo administratorow wiec nie rozumiem dlaczego wszystko Ty robisz i nie podzielisz sie swoimi obowiazkami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam i na wstępie przepraszam, że ostatnio brak wiadomości z mojej strony ale ta delegacja mnie trzyma.. Ale najprawdopodobniej z końcem tygodnia lub początkiem tygodnia wracam do siebie i zaczynamy.. muszę wstępnie ustawić pliki i podłączyć wszystko do serwera, sprawdzić działanie strony i skryptów planowany początek testów to 12 kwietnia, a jeżeli coś będzie nie tak to tydzień później. Po tygodniu zakładając że będzie wystarczająco testerów odbędzie się start jeżeli nie ustalimy późniejszą datę.. za opóźnienia jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

Opublikowano

wiem wiem łatwo jest się śmiać i oceniać kogoś z góry nie usprawiedliwiam się ale gdybym wcześniej wiedział jak sprawa będzie wyglądać z moją robotą nie zapowiadalbym serwera.. temat jest nadal aktualny i wiem ze goscie typu Elusiven się jeszcze zdziwia..

Ja sie nie smieje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...