Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 30/05/2014 GODZINA 18:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niektóre informacje w poniższej prezentacji podczas testów uległy zmianie, w miarę możliwości poprawie je, żeby nie wprowadzać nikogo w błąd!!!!!!!!! Pozdrawiam Cybuch

03o0.jpg

Witamy!! Chcemy wam przedstawić zapowiedź nowego serwera Mu o nazwie Guardian. Po części chcemy wrócić do starych czasów, gdzie każdy gracz musiał myśleć jaki build będzie tworzył. U nas nie będzie max statów dla wszystkich. To Ty zdecydujesz jak będzie wyglądała Twoja gra... Strona narazie nie jest aktywna, napewno powiadomimy tu o każdej zmianie jaka nastąpi. Przewidujemy również testy, do których serdecznie zapraszamy w najbliższym czasie. Tymczasem jesteśmy otwarci na Wasze sugestie i opinie. Pozdrawiamy - Administracja GuardianMu!

40a1.jpg

Nazwa Serwera: Guardian Mu

Wersja: Sezon 6 Epizod 3

Strona Serwera:

http://www.guardianmu.pl

Forum Serwera: Na stronie serwera

Link do client'a: Na stronie serwera

Serwer dedykowany: Tak!!

Exp: 500x | 650x VIP

Drop: 40% | 50% VIP

Exc Drop: 15% | 30% VIP

Max level item'u: +15+28

Bless Bug: Nie

Reset: Na 400 Levelu

Formuła resetu: Staty kasują się, po resecie 500 punktów do rozdania

Max staty: 32767

Max Reset: 160, w sumie 80000 punktów do rozdania

Grand reset: Od 130 reset'u

Nagroda za GR: Vip na 7 dni lub 500 kredytów do webshop'u

Punkty za level: DK DW Elf Summoner 5/6 MG DL RF 7

Gildia: Od 200 levelu

Spoty: Ograniczone

HP Mobów: 100%

Eventy GM: Tak

Kasowanie postaci: Do 50 level'u

Serca itp.: Tak, ograniczone

os8w.jpg

* Blood Castle*

* Devil Square*

* Chaos Castle*

* Castle Siege*

* Castle Deep*

* CryWolf*

* Nightmare*

* Illusion Temple*

* MossMerchant*

* Raklion Event*

* BossAttack*

* HappyHourEvent*

* LastManStanding*

9wxd.jpg

Jewel of Bless: 100% | VIP 100%

Jewel of Soul: 60% | VIP 80%

Jewel of Soul + Luck: 80% | VIP 100%

Jewel of Life: 70% | VIP 100%

zpwb.jpg

PvP / NPvP

+10 - 70%| + Luck 90%

+11 - 60%| + Luck 80%

+12 - 50%| + Luck 70%

+13 - 50%| + Luck 70%

+14 - 45%| + Luck 65%

+15 - 40%| + Luck 60%

Vip

+10 - 80%| + Luck 100%

+11 - 70%| + Luck 90%

+12 - 70%| + Luck 90%

+13 - 60%| + Luck 80%

+14 - 55%| + Luck 75%

+15 - 50%| + Luck 70%

egnv.jpg

Yakuza, Blum, Tyrannus, BialyKruk

NOWE INFORMACJE

Godziny startu Eventów i parę informacji o nich

Blood Castle co 3 godziny zaczynając od 00:00 - zwiększony exp, w nagrodzie paczki jeweli, Loch's feather albo feather of Condor

Devil Square co 2 godziny zaczynając od 00:30 - zwiększony exp, zwiększony drop Jewel of Chaos

Chaos Castle co 2 godziny zaczynając od 00:00 - możliwość wypadnięcia ancient itemu jako nagrody

Castle Siege w Niedzielę o godzinie 19:00

Castle Deep codziennie o godzinie 20:00

CryWolf co 6 godzin zaczynając od 01:00

Illusion Temple co 3 godziny zaczynając od 01:00 - możliwość zdobycia golden Fenrir'a

Selupan dwa razy na dobę o 08:30 i 20:30

Medusa raz na dobę o 18:00

Happy Hour codziennie o 19:00

Golden Invasion co 4 godziny zaczynając od 00:00

Reszta szczegółów dotyczących eventów zostanie podana - poprostu reszty jeszcze nie ustaliliśmy zrobimy to przy ustawianiu serwera.

Box of Kundun

Box każdego poziomu może wydropić Jewele, Ringi i Pendanty. Maxymalny Level Itemu to +8. Możliwe będą różne kombinacje skilli, opcji i Luck.

Box Of Kundun +1

Sety: Leather, Pad, Vine

Box Of Kundun +2

Sety: Bronze, Bone, Silk

Box Od Kundun +3

Sety: Scale, Brass, Sphinx, Legendary, Wind, Spirit, Light Plate, Violent Wind

Box Of Kundun +4

Sety: Plate, Dragon, Eclipse, Grand Soul, Guardian, Iris, Adamantine, Red Wing, Ancient, Sacred Fire

Box Of Kundun +5

Sety: Ashcrow, Black Dragon, Dark Soul, Divine, Storm Crow, Dark Steel, Demonic, Storm Jahad

Lepsze itemy od powyższych można zdobyć na eventach - Selupan, Medusa, Nightmare oraz Varka (niedziela).

START SERWERA 30/05/2014 GODZINA 18:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niektóre informacje w poniższej prezentacji podczas testów uległy zmianie, w miarę możliwości poprawie je, żeby nie wprowadzać nikogo w błąd!!!!!!!!! Pozdrawiam Cybuch

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no no widze ze zapowiada sie ciekawy serwer.. raty niezle i brak full statow znaczy 4xmax czekam zeby zobaczyc strone bo grafika reklamy niezla a tak z ciekawosci kto robil banery do reklamy? robota Zielska?

Opublikowano

witam strona prawdopodobnie zostanie uruchomiona w najbliższym tygodniu, będzie to praca własna jak i banery powyżej.. co do testowania planujemy sami potestować tydzień lub dwa a potem zrobić otwarte testy, o których napewno poinformuję.. dla testerów z "prawdziwego" zdarzenia napewno znajdzie sie porządna nagroda.. ;-)

Opublikowano

No chodzi o to żeby obczaić wszystko żeby było elegancko przed startem. Nie chce testować dla nagrody tylko żeby serwer wypalił i sie fajnie grało bo nie ma na czym :P

Opublikowano

ja nie sugeruję, ze chcesz to zrobić dla nagrody poprostu każdy kto poświęci swój czas konkretnie na test prędzej czy później dostanie nagrodę..;-)

Opublikowano

A jak by zrobić max reset 100 a potem dobijac master lvl tylko żeby byli Malý exp ml żeby się trochę pomeczyc żeby wbić full

Opublikowano

max reset raczej zostanie ale pomysł z master level całkiem niezły nawet powiedziałbym, że miałobyć coś na ten gust :)

zostaw jak jest :) co do m lvl , fakt niech go się trudno wbija . jak kolejne 160 RR ^^ , czy te 500 kredytów za GR wystarczy na item fo ? czy 3 opty ? może wpadnę Ci po testować serw , jeśli się dogadamy na pm :)

Opublikowano

witam max reset napewno zostanie jak napisane w zapowiedzi aco do master lvl to kolejne 160 resow na to to za dużo ale tempo 40 rr myślę że w sam raz co do pw tto jak wrócę do domu z roboty dam znać bi z telefonu ciężko odpisywać chyba że znajdę chwilę :-)

Opublikowano

pracę trwają może i powoli ale to w związku z pracą.. ;-)  niedługo uruchomimy oficjalną stronę i zaczniemy testy póki co zamknięte myślę że za jakieś dwa tygodnie ruszymy z otwartymi testami pozdrawiam 

Opublikowano

niestety z dniem dzisiejszym zaliczyłem przymusowy format dysku i w ten sposób straciłem wszystkie dane... dziś zamiast uruchamiać stronę zaczynam robić ją od zera.. myślę że koniec najbliższego tygodnia to realny czasd uruchomienia strony.. realny termin uruchomienia serwera nie jest jeszcze znany, ale prawdopodobnie odbędzie się z końcem lutego, a początkiem marca o ile nie wynikną żadne inne problemy.. zainteresowanych przepraszam za opóźnienia i zachęcam do rozmowy i sugestii w związku z powstawaniem serwera pozdrawiam

Opublikowano

no szkoda bo zapowiada sie naprawde dobrze..  kiedy planowany start?  moze w zamian za opoznienie jakies szczegoly?  czas eventow i inwazji?  co dropnie z poszczegolnych bokow albo po bc? beda spoty?  bedzie arena? serwer zapowiada sie naprawde swietnie a moze byc jeszcze lepszy jak sami jako gracze sie zaangazujemy..  no dalej ludziska macie jakies sugestie? pozdrowienia i zapraszam do dyskusji... 

Opublikowano

Witam! A więc co do areny i spotów.. hmm to jeszcze nie przemyślane najprawdopodobniej arena zostanie dodana po jakimś czasie w zależności od ilości graczy.. Spoty będą napewno nie słupkowe. Co do BOK'ów i nagród za eventy jeszcze nie zadecydowane będziemy testować wtedy wszystko będzie ustalane i sprawdzane. Start przez wcześniej wspomniany format napewno się przeniósł w czasie trudno powiedzieć ile hmm myślę że tydzień może dwa muszę na nowo uporać się z szablonem i html'em napewno niedługo będzie jakieś info w skrócie teraz potrzebujemy czasu i wyrozumiałości ;) pozdrawiam

Opublikowano

pracę postępują dobrze powoli kończę stronę muszę ją jeszcze dokładnie przetestować powinna ruszyć w tym tygodniu :-) wtedy bierzemy się za pliki narazie testując w zamkniętym gronie sami rozumiecie.. trzeba ustawić balans eventy drop spoty jak już wstępnie będzie wszystko ustawione otworzymy testy dla graczy na parę dni żeby dokładniej sprawdzić czy wszystko gra dziś popołudniu po powrocie z pracy dodam info na temat dropu z boków i na eventach.. bądźcie cierpliwi i dajcie nam trochę czasu a na bank wszystko wypali jak planujemy:-) pozdrawiam

Opublikowano

Dodano nowe informacje na temat serwera w pierwszym poście. Strona dalej w budowie ale już niedługo. Zapraszam do komentarzy, sugestii i propozycji. Pozdrawiam

Opublikowano

niestety ostatnio mam w pracy kocioł i nie mam dosłownie czasu na nic.. strona już prawie gotowa miałem dziś co najwyżej jutro ją odpalić ale potrzebuje jeszcze trochę czasu jak tylko ruszy strona odrazu bierzemy się za ustawianie i testy oczywiście potrzebuje paru ludzi do pomocy więc jeżeli ktoś zainteresowany pomocą proszę o pw dogadamy się co do szczegółów :-)

Opublikowano

Szykuje się wreszcie jakiś fajny serwerek ze spoko expem :) Na pewno wbije i zapraszam również innych

Według mnie troszkę przegięte na VIP'ie Jewel Succes Rate

Opublikowano

Jeśli można spytać kiedy będą testy?

@Edit Nie potrzebujecie może jakiegoś grafika? Myślę, że moje doświadczenie jest troszkę powyżej podstaw więc myślę, że mogę coś tam zdziałać.

Opublikowano

spokojnie na ten moment nie trzeba nam grafika sam sobie radzę gdyby nie praca ktora ogranicza mnie czasowo już dawno skończył bym stronę a testy by trwały testy postaram się ogarnąć jak najszybciej :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...