Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POWODZENIA!! Z mojej strony ;)

A co mi powiesz ze wbijesz 200lvl i bedziesz biegał i Killował?

Co ty wilka chcesz na marchewkę zrobić ;D

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma3iv tez ma troche racji, te resety faktycznie niektorym mieszaja w glowie, nie twierdze, ze teraz nie bede gral lub ze ludziom sie to nie podoba bo nie wiem pisze o sobie teraz. Wydaje mi sie,ze ogranicznik kilka resow tak , zeby na kazdym spocie sobie w miare radzic w pojedynke bylby tez spoko opcja. Utrudnic resety zeby nie bylo to formalnoscia. To tez wydaja sie ciekawe opcje. Bede gral mimo wszystko bo nie ma lepszego na ta chwile serwera ( chodzi mi o ustawienia jak wiemy jeszcze nic nie ruszylo ) wg mnie. Opcja no reset jak dla mnie rownie spoko ;) Wiecie eveenty typu CS gdzie glownym atrybutem bedzie dobry build postaci to super sprawa jednak nawet przy kilku/nastu reesach tez bedzie spoko poprostu wziac udzial w zabawie ;) glownie chodzi mi o to ze ma3iv wyrazil swoje zdanie, powialo troche swiezoscia i tez spoko pomysl ;)

Opublikowano

Dokładnie ;)

Chodzi mi o to, że jest 5 innych serwerów o podobnych parametrach i w dodatku startuja 2 podobne, część graczy pójdzie tam a część tam,  a inni graja na tamtych co sobie grali

a takiego z parametrami PVP aktualnie nie ma 

Opublikowano

Aby było dużo eventów PVP!!! To będzie zajebiscie;d

W sumie możecie zrobic jakis oddzielny ranking dla osób które są najlepsze w PVP tzn. kto ile razy wygrał event PVP czy coś;d

Opublikowano

Witam. 
Z chęcią zawitam na serwer, zwłaszcza że miałem 6letnią przerwę od mu online. Sporo rzeczy się pozmieniało, więc będzie trzeba nadrobić braki. 
Patrząc na publikacje różnych for, to mu online trochę upadło, strasznie mało serwerów powstaje, a szkoda. Mam nadzieję, że nie rozczaruję się tutaj i będzie to stabilnym serwer. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze, KoHe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda ,że startujecie w piątek i pod wieczór , pewnie sporo osób nie wejdzie z tego powodu ,że akurat weekend i jakieś wyjscia,ale bardzo chętnie wbiję w sobote.

Opublikowano

nie mam nic do zadnego innego serwera do zadnej konkurencji bo napewno poswiecili duzo czasu zeby to wszystko uruchomic ale szkoda ze wybrali takie terminy na start bo podejrzewam ze wszyscy przejda tutaj takze widzimy sie wszyscy na serwerze dzis czy jutro czy za miesiac ;)

Opublikowano

dolaczam sie do pytania aczkolwiek wydaje mi sie ze klient na stronie jest dobry, (chociaz dziala mi tylko trzeci mirror) bedzie za to patch podejrzewam, ze za niedlugo wstawiony bez ktorego serwera nie odpalimy

Opublikowano

Fajnie, że ściągnąłem pierwszego clienta, a on nie działa. Trochę na ostatni guzik administracja dopina z tymi plikami, nie każdy ma tak szybkiego neta, żeby w parę minut ściągnąć...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

REJESTRACJA OTWARTA!!!!!

w clijecie jest pelno wirow 

to nie wirusy.. poprostu niektore pliki serwerowe i clienta tak maja :)

Opublikowano

a mozesz dac clijenta na inno stronie na mega czy cos bo z płatnych nie bede pobierac a reszta jest jakas zryta nie moge pobrac wylaczami sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...