Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] -- start piątek 31.01 godz. 17-17.30

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@boxer , uwierz ze siedzimy na tsie i kazdy ma lagi , + ludzie na wolaj pisza ze sa lagi , to nie jest wina komputerow ..

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Ja również nie odczuwam żadnych lagów, do tego serwer wyróżnia się tym, że nie miałem ani jednej ściny w porównaniu do innych.

Opublikowano

Gralem od wczoraj do dzisiaj bez lagow , a jak juz przyszly to masakra grac sie nie da

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Lagi występują głównie w Red Lesie i Atlantydzie. Na nowej mapie czy w m1 nie ma żadnych lagów. Dlatego jedni je odczuwają, a inni nie. Wina jednak leży po stronie serwera.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Gralem od wczoraj do dzisiaj bez lagow , a jak juz przyszly to masakra grac sie nie da

Gdy tylko przyjdzie technik zostanie to ustabilizowane. Przepraszamy za problemy

Lagi występują głównie w Red Lesie i Atlantydzie. Na nowej mapie czy w m1 nie ma żadnych lagów. Dlatego jedni je odczuwają, a inni nie. Wina jednak leży po stronie serwera.

Gdy tylko przyjdzie technik zostanie to ustabilizowane. Przepraszamy za problemy

Przypominam że dzis odbędzie się event OX

Opublikowano

KD +5 tylko w IS. Serio?

A rekordy to bijecie chyba w podkręcaniu licznika.

Hahaha, dokładnie.

Pierwszy raz widzę tak perfidnie podkręcony licznik, no gratuluję Administracji. :D

W nocy ponad 650 graczy ( w dzień też tyle było ) a teraz ponad 700+ Coś pięknego.

Nie polecam..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W nocyy bylo jakies 300 graczy a nie 650 -.-

Nie ma co czytać kometarzy tych osób ^^ Są ważniejsze rzeczy ^^. Przypominam że o 17.30 odbędzie się event ! Liczymy że pojawią sie wszyscy a może pobijemy rekord graczy na serwerze ! Czekamy na 900 osób

Opublikowano

dadzia19981 i `Quake jak czyam wasze posty to mi się płakać chce. Mówicie co jest źle a sami co potraficie?? Hejtować serwer który jak widać że cieszy się liczbą graczy... Co wy macie do nich. Jeśli umiecie zrobić lepszy serwer to kto wam broni no ja niewiem. A licznik akurat zawsze pokazuje o 20-50 osób + - niema serwera gdzie pokazuje liczbę co do 1... Bijecie sobię posty i tyle. A co do waszych lagów chodzi o te jak coś napiszecie i po kilku sec wyskakuje czy o takie że wam obraz się wiesza, bo jeśli obraz się przywiesza to napewno wina komputera. A co do serwera to widać po prezce że fajny serwer tylko proszę was niespierdolcie tego. Zasysam już za 50minut widzimy się na grze :)
A co do tych 2 osób co tak wiedzą dużo o tym serwerze. Powiedzcie mi po co ma zamykać serwer jeśli będzie na tym zarabiał i pewnie sporawo. A Is jest wymagany na serwerze aby się utrzymał. Chyba tylko wy robicie serwer bez IS i co miesiąc płacicie po 500-1000zł. Pozdrawiam Ergor.

Jedno pytanie do administracji a mianowicie co jest z TeamSpeak3??

Opublikowano

dadzia19981 i `Quake jak czyam wasze posty to mi się płakać chce. Mówicie co jest źle a sami co potraficie?? Hejtować serwer który jak widać że cieszy się liczbą graczy... Co wy macie do nich. Jeśli umiecie zrobić lepszy serwer to kto wam broni no ja niewiem. A licznik akurat zawsze pokazuje o 20-50 osób + - niema serwera gdzie pokazuje liczbę co do 1... Bijecie sobię posty i tyle. A co do waszych lagów chodzi o te jak coś napiszecie i po kilku sec wyskakuje czy o takie że wam obraz się wiesza, bo jeśli obraz się przywiesza to napewno wina komputera. A co do serwera to widać po prezce że fajny serwer tylko proszę was niespierdolcie tego. Zasysam już za 50minut widzimy się na grze :)

A co do tych 2 osób co tak wiedzą dużo o tym serwerze. Powiedzcie mi po co ma zamykać serwer jeśli będzie na tym zarabiał i pewnie sporawo. A Is jest wymagany na serwerze aby się utrzymał. Chyba tylko wy robicie serwer bez IS i co miesiąc płacicie po 500-1000zł. Pozdrawiam Ergor.

Zasysać to Ty sobie możesz soczek przez słomkę, każdy ma prawo się wypowiedzieć, więc zamilcz. Nie znasz mnie to nie oceniaj co ja potrafię..ok? Nie nabijam postów ''bo tak mi się chce'' i hejtuję wszystko, co popadnie. Hejtuję tylko to, co jest gówniane i są przekręty..

Nie pozdrawiam, miłej gry.

A co do serwera to powodzenia, ale z tą Administracją to za długo nie postoi.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie ma co z nimi dyskutować ^^ nawet nie znam tych osóbek :D widocznie nigdzie nie zaistniały :D. Może to mój 1 projekt który realizuje w metinie ale jak widać jest mega udany.

Opublikowano

Jak na serwerze sprawa wygląda ? :)

Graczy dużo ?

Wszystko odbugowane ? :)

Bo nawet jestem zainteresowany, ale nie wiem czy będzie z kim grać i jak zmontować Gildię.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...