Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] -- start piątek 31.01 godz. 17-17.30

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na serwerze sprawa wygląda ? :)

Graczy dużo ?

Wszystko odbugowane ? :)

Bo nawet jestem zainteresowany, ale nie wiem czy będzie z kim grać i jak zmontować Gildię.

1. Hmm nie wiem dokladnie o co chodzi :D ale liczba graczy mówi sama za siebie

2. Tak

3. Najważniejsze rzeczy tak co jakiś czas wprowadzamy małe aktualizacji.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ilu graczy online ? :)

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Licznik na stronie pokazuje z dokładnością do 30 graczy +/- :) więc możesz sprawdzić

a pierdolę to.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

a pierdolę to.

Pamiętaj żeby się zabezpieczyć.

@dzisiaj zacząłem grać, póki co mi się serwer bardzo podoba. Spora ilość graczy, exp dosyć dobry. Ceny niektórych itemów trochę odstraszają, ale poza tym jest ok.

Polecam, Frącz Piotrewski.

Game Over

Opublikowano

czy będą dodane do handlarki :

marmury poli

księgi poli

combo

górnictwo

dowodzenie

itp?

lub dodać za niedużąsumę PO

Księgi mają dropić ze szkat, a szkaty mają zostać dodane przy najbliższej aktualizacji.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

03.02.2014

- Naprawione wojny

- Naprawione śluby

- Poprawiona Loza władców

- Zmniejszone spoty w av2

- Poprawa mapy 100 lvl ( Moby mniej biją )

- Dodany drop tajemniczych skrzyn (lecą z nich kd +5)

- Dodany drop marmurów do 90 lvl

Opublikowano

This is medium.

Odkąd lecą szkaty, gra to bajka. Tyle w temacie.

Ulepszanie jest lewe, ja jak gralem to mialem lwią tarcze +6, po 40 bodziach byla na +3, a 60% na ulepszenie. Kolejne kilka bodzi uratowalo sprawe.

Moja stalka była +4. Zgadnij jaki plus po 30 iluś bodziach.

+1

Juz widze te 60-70%. Niezly wkręt ;P

zhda.png

Opublikowano

upraszczy nie trzeba to nie płacz, jakbyś metalem robił to byś widział że jest te 60% bodziem jak palisz to spada plus i dlatego tyle ich wychodzi.

a co do tych poli, to dropią na wszystkich mapach do 90 czy tylko tradycyjnie ale do 90 lv postaci?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

upraszczy nie trzeba to nie płacz, jakbyś metalem robił to byś widział że jest te 60% bodziem jak palisz to spada plus i dlatego tyle ich wychodzi.

a co do tych poli, to dropią na wszystkich mapach do 90 czy tylko tradycyjnie ale do 90 lv postaci?

metalem, ktory jest tylko w shopie za 300 punktow osiagniec?.. i to jedna sztuka? no chyba nie

i niby te 70%, a jednak stalke to z 5 razy spalilem na +2/3.

i dobrze wiem, ze po bodziach schodzi plus ale tu mowa o kilkudziesieciu spaleniach na takie plusy jak 2/3/4/5 przy "70%". (do +5 albo +6 jest 70%.)

Jak juz maja zamiar pokazywac % ulepszania to niech bd prawdziwy, % ulepszania podkrecany, licznik, co jeszcze?

zhda.png

Opublikowano

owiem wam tak. Serwer jest spoko, tylko 3 gości którzy nlubią bić tematy na MPC się wpierdziela do czegoś co jest dla nich obce. Serwer jest ok Admin Rafał się stara co widać więc myślę że będzie spoko. A co do graczy Online to w miasto jak wchodzicie jest podobnie do PL'a w 2009-2010 na nowszych serwerach. Jeszcze jest średnia liczba osób ale jak na PRIV i to taki co powstał 2dni temu czy coś takiego to bardzo cieszy. Co do administracji to tylko mogę wypowiedzieć się o Rafale bo widzę że on chce aby serwer był na dłuższą linię. Co do serwera gratuluje że wszystko tak pięknie śmiga. Błędy które były na serwerze zostały szybko rozwiązane a te co są naprawią gdy tylko im powiemy :)

Opublikowano

owiem wam tak. Serwer jest spoko, tylko 3 gości którzy nlubią bić tematy na MPC się wpierdziela do czegoś co jest dla nich obce. Serwer jest ok Admin Rafał się stara co widać więc myślę że będzie spoko. A co do graczy Online to w miasto jak wchodzicie jest podobnie do PL'a w 2009-2010 na nowszych serwerach. Jeszcze jest średnia liczba osób ale jak na PRIV i to taki co powstał 2dni temu czy coś takiego to bardzo cieszy. Co do administracji to tylko mogę wypowiedzieć się o Rafale bo widzę że on chce aby serwer był na dłuższą linię. Co do serwera gratuluje że wszystko tak pięknie śmiga. Błędy które były na serwerze zostały szybko rozwiązane a te co są naprawią gdy tylko im powiemy :)

Dziękuje bardzo za ten pozytywny komentarz. Napawa mnie chęcią do dalszej pracy i na pewno dalej będziemy wam nieśli pomoc. Nie długo wprowadzimy fajny zmiany niespodzianki :) Informacje wkrótce.

Opublikowano

Hejt?

Ja tylko mowie, ze licznik jest podkrecon, a tak pozatym serwer jest spoko le oczywiscie jak ktos wyrazi zla opinie o serwerze to jest gównem ktore sie nie zna. Hejtowanie bezpodstawne jest zle ale wyzywanie ludzi bo maja swoja zdanie tez nie jest fajne.

Ale moze ja sie nie znam, moze w prezentacji dozwolone jest tylko pochwalenie serwera bo jak napiszesz na serwie z navi, ze rozdaja navi to sie nie znasz :<(to tylko przyklad)

Sam gram ale te bony tez chyba podkrecane( hahaha!) bo na cala noc mialem 3 boty i ani butow ani glupiego naszyjnika nie wbilem wojennego ;P A gdzie reszta eq ^^

Dobra mam jedno pytanie - bronie 75 tylko riper? Bo cos strasznie duzo ich widze?

zhda.png

Opublikowano

Szukam kogoś do gry (gram w Jinno) Mam ts, skype, micro, gram bm'em 94 rocznik, mały przebieg ; >

GG: 2841835

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...